- Senaste nytt från kändispressen

Amir tycker vissa av hans läsare är dumma i huvudet

<<< Tillbaka

Amir tycker vissa av hans läsare är dumma i huvudet

Body: 

Amir har fått nog på alla kommenterar angående att han gått upp i vikt och anser att dom läsarna som tror att han går upp i vikt frivilligt är dumma i huvudet.

Han ber läsarna ta tag i sina problem och låta honom vara då han vet om att han har gått upp i vikt

Bild 1: 
bloggtext2: 

Faksimil: gaybloggen.myshowroom.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Nu kan ni berätta vad ni tycker om reklam på sociala medier

29 maj, 2017 | 13:41

På hemsidan influencersofsweden.se så har dom startat något som heter "Jag smyger inte". Där kan man som bloggare, youtuber osv skriva på att man inte smyger med reklam och marknadsföring och man kan även ladda ner en bild som man kan lägga upp på sina sociala medier för att visa att man följer lagen.

Utöver detta så har dom startat en enkät som alla kan fylla i där ni som läsare/följare kan berätta vad ni tycker om reklamen på sociala medier. Ni behöver inte skriva något utan man klickar i det man känner stämmer in på eran åsikt och ni hittar den HÄR.

 

Detta är ingen reklam utan såg detta bland Blondinbellas kommentarer och tänkte att ni säkert är många som finner detta intressant och jag har själv skrivit på listan.

Catrin Hedlund kom aldrig till rättegången

29 maj, 2017 | 10:15

Precis som förra gången så dök aldrig Catrin upp till sin egen rättegång. Förra gången var hon sjuk och den här gången är hon på sjukhuset men ingen verkar tro på henne längre.

Att hon ska bli sjuk dagen innan sin rättegång 2 gånger på rad är lika troligt som att hon är oskyldig.

 

Se Catrin Hedlunds rättegång live

29 maj, 2017 | 7:38

Idag är det dags för Catrin Hedlunds rättegång och lt.se kommer att visa hela hennes rättegång live på deras hemsida.

Ni kan se livesändningen HÄR och den startar om 1 timme och 21 min.

 

Kommer någon av er att kolla? På flashback så verkar alla vilja att hon ska få fängelse för alla sina bedrägerier tycker ni också det?

Är det skillnad på integritet och integritet?

28 maj, 2017 | 21:43

Det var för bara några månader sedan som Elaine visade upp sin dotter på sociala medier för första gången då man innan aldrig fått sett hennes ansikte ordentligt. Hon gick då ut med att dom är måna om sina barns integritet men för att visa att hon är stolt över sin dotters diagnos så valde hon att berätta att hennes dotter har Williams syndrom. Sen efter en tid lade hon upp en video där man ser hennes dotter leka och då berättar Elaine att det är första och sista gången som hon kommer lägga upp en film på sina barn eftersom dom är väldigt måna om sina barns integritet.

Dock har Elaine lagt upp många bilder på speciellt sin dotter efter att hon gick ut med detta och hon ställde även upp på att vara på omslaget av tidningen mama med sina barn. Man kan läsa i diskussioner på internet (mest flashback) om hur dom anser att det är dubbelmoral av Elaine att hon värnar så högt om sina barns integritet men ändå lägga upp bilder samt ta med dom på omslaget av en tidning.

 

Anser ni att det är skillnad på integritet och integritet? Är det så stor skillnad på att lägga upp bilder eller videoklipp på sociala medier? Berätta hur ni ser på det hela.

 

Elaine har åsikter kring det mesta och en del verkar tycka att hon försöker starta en slags kamp mot precis allt . Det senaste kring Elaine är hennes inlägg på instagram som hon skrev igår om det finns dom som gör abort efter ett kubtest där dom sett att det finns avvikelser på barnet. Elaine blir enligt henne själv ledsen och tar det personligt när hon läser om sådant när hon sitter med sin dotter i sitt knä. Många har gått på Elaine om detta och menar på att det upp till varje person att göra ett sådant val och dom ahr svårt att se hur detta kan göra andra människor ledsna. Elaines svar på detta ser ni här nedan bland bilderna.  Hon ber även en läsare att backa eller avfölja henne på instagram.

 

En del älskar Elaine för alla hennes åsikter medans andra verkar ha väldigt svårt för henne. Vart står ni?

Jockibois nya musikvideo

28 maj, 2017 | 21:11

Nu har Joakimsläppt musikvideon till sin nya låt "My addiction" och ni kan se den här nedan. Låten och musikvideon visar en period i Joakims liv där han höll på med droger och alkohol, detta är hans avslut för den perioden.

 

Vad tycker ni om låten och videon?

 

 

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

måndag 29 maj 2017