- Senaste nytt från kändispressen

Bilder på Kissie

<<< Tillbaka

Bilder på Kissie

Body: 

Kissies vän Beatrice har en öppen instagram där man kan hitta lite blandade bilder på Kissie. Här nedan ser ni några av dom och vill ni se alla kan ni hitta hennes instagram HÄR.

 

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
bloggtext2: 

Faksimil: instagram/merikanto

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

C hade en annan kvinna i Kissies säng

22 maj, 2017 | 21:41

Nu har Kissie skrivit ut att hon åkte hem till sin lägenhet idag för att hjälpa C att packa ihop sina sista saker och när hon kom hem fanns en annan kvinna där. Bland kommentarerna så berättar hon om hur det är hennes lägenhet och att han inte ens äger halva längre men ändå tar han hem en kvinna och låter henne sova i kissies säng. Hon är glad att han gått vidare men hon tycker det är respektlöst att han tog hem en annan kvinna till hennes lägenhet speciellt då hon inte ens tar hem Andreas till lägenheten eftersom C fortfarande har sina saker där.

 

Vad hade ni gjort om ni varit i Kissies situation?

Nu finns Dessie med på hemsidan som "Kundkoordinator"

22 maj, 2017 | 21:23

I April skrev jag ett inlägg som ni hittar HÄR där jag berättar för er att det antagligen är Vasastans fastighetsbyrå som Dessie jobbar på. Trots att Dessie själv ännu bara bekräftat att hon jobbar på en fastighetsbyrå men inte vilken så är det bekräftat att det är Vasastans fastighetsbyrå som hon jobbar på.

På deras hemsida så ser man bilder på alla som jobbar där och nu finns det en bild på Dessie och det står att hon är "Kundkoordinator" hos dom.

Tycker ni att Egoinas blogg blivit bättre eller sämre?

22 maj, 2017 | 10:53

För en tid sedan så gick Egoina ut med att hon sagt upp sig från sitt jobb för att istället satsa 100% på bloggen. Hon skrev att hon inte orkade med både bloggen och jobbet men att hon även kände att hon inte hade tiden att uppdatera bloggen.

Nu har Egoina jobbat 100% med bloggen runt 1 månad men bloggen har inte fått så jättemycket bättre uppdatering. I snitt är det 2 inlägg om dagen och ofta blir det bara ett inlägg om dagen och en del har påpekat att det kommer upp mycket reklam och länkar till hemsidor. Egoina har själv svarat på en kommentar om detta där hon inte håller med om att det blivit sämre uppdatering men att hon skriver om sitt liv och just nu ser hennes liv ut såhär.

 

Ni som läser Egoinas blogg tycker ni att den blivit bättre eller sämre sen hon började jobba heltid med den?

Recension av senaste Loddoboxen

22 maj, 2017 | 10:38

Sponsrat inlägg

 

 

Som ambassadör för Loddo så har jag nu fått testat på deras aprilbox och nu har jag testat produkterna så här nedan ser ni en recension.

 

*Evening Primrose från Weleda: Detta är ett serum som man har i ansiktet för att mjukgöra och återfukta -  Har använt den i en vecka nu och känner inte direkt någon skillnad från mina andra produkter men den luktar gott och min hud håller sig mjuk så den får 3 av 5 poäng

 

* MaxWhite från Colgate: Är precis som vilken tandkräm som helst från Colgate och märker ingen direkt skillnad utan den gör jobbet  precis som dom andra alternativen så den får 5 av 5 poäng.

 

* Palmolive Naturals Camellia & Almond; Använder den när jag duschar och den luktar jättegott och kroppen känns verkligen ren efter att jag använt den så den får 4 av 5 poäng.

 

*Tant Grön Cashewnötter ekologiska: Utöver att dom är ekologiska så tycker jag att dom smakarr precis som vanliga naturella Cashewnötter så 5 av 5 poäng för att dom är ekologiska.

 

*Softlan Parfumed Freshness: Jag är en aktiv användare att endast Softlan sköljmedel och den här luktar verkligen otroligt gott så den får 5 av 5 poäng för doften och 3 av 5 poäng på användning då den inte är mer märkvärdig än deras andra produkter,

 

* Eat Natural bars: Jag gillar bars men den här föll mig verkligen inte i smaken utan den smakar konstgjort och det var som klister när man åt den så den får 1 av 5 poäng

 

* Ticket rabattkod: Det medföljde en rabattkod hos Ticket där man får 200 kr rabatt om man handlar en resa hos dom så det är ju alltid bra med rabatt så den får 5 av 5 poäng.

 

För er som vill se tidigare boxar eller är intresserade av att få hem boxen varje månad hittar deras hemsida HÄR och deras instagram HÄR.

Har Dessie börjat radera kommentarer?

22 maj, 2017 | 10:11

Dessies blogg har dom senaste månaderna varit som en måltavla för elaka kommentarer. I varje inlägg så kundeman läsa massor av kommentarer med hård kritik, elaka ord och mobbing men nu har det helt vänt om efter att hon skrev sitt inlägg om mensvärk. Dock är undantaget att inlägget om att hon skämdes över att hon och Simon gick isär där läsarna har delade åsikter men dom håller ändå en bättre ton är dom gjort innan på bloggen.

Hon uppdaterar fortfarande inte jättemånga gånger per vecka men det är numera bara positiva kommentarer och hon modererar dom inte men kan det vara så att hon är snabb med att radera dom elaka?

 

Varför tror ni att det gått från nästan mobbing i varje inlägg bland kommentarerna till endast positiva kommentarer?

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

tisdag 23 maj 2017