• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: redaktion@stoppapressarna.se – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Blondinbella har ännu en gång fått igång sina läsare

<<< Tillbaka

Blondinbella har ännu en gång fått igång sina läsare

Body: 

Det brukar inte krävas mycket för att Blondinbellas läsare ska gå igång på småsaker men ibland så vet Blondinbella precis vad som kommer få läsarna att reagera. Den här gången så har hon berättat om att eftersom dom beställde Sallys presenter (Sally fyller år idag) på internet och att dom inte kommit än så väljer dom att skjuta upp Sallys födelsedag tills i morgon. Blondinbella vill fira hennes födelsedag med både tårta och presenter på morgonen vilket inte gick idag.

Självklart så har det blivit stora diskussioner på hennes inlägg och där finna just nu 191 kommentarer till inlägget. Många tycker inte att det gör något att dom skjuter upp hennes födelsedag medans andra anser att dom kan fira utan presenter err faktiskt springa och köpa något litet och ge idag och sen ge resten i morgon.

 

Vad hade ni gjort hade ni firat erat barn ändå eller hade ni gjort som Blondinbella?

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
bloggtext2: 

Faksimil: isabellalowengrip.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Kissie tror att Christian var otrogen

26 juli, 2017 | 16:25

När Kissie först började dejta sitt ex Christian så gick det rylten om att han bara var med henne för att bli känd vilket alla sedan förstod inte stämde. Han var från första början noga med att inte synas i hennes sociala medier vilket tog bort alla rykten om att bli känd.

Genom deras år ihop så har det gått rykten om att både han och Kissie har varit otrogna och nu skriver Kissie själv i bloggen att hon tror att han var det. Hon skriver att det är hennes ex som hon menar men inte Erik så det måste vara Christian då hon tidigare gått ut i bloggen om händelsen med att någon skickade nakenbilder till Christian medans dom var ett par.

Men vem som var otrogen eller inte kommer nog allmänheten aldri att få veta

Grattis Daniel Paris och Elaine

26 juli, 2017 | 8:42

Ett stort grattis till Daniel Paris som idag fyller 29 år och Elaine som idag fyller 36 år  om ni vill önska dom grattis så kan ni göra det HÄR. och HÄR

 

Kissies bröst hamnar i centrum ännu en gång

25 juli, 2017 | 22:45

Genom åren så har Kissies bröst skapat stora rubriker och diskussioner vilket det blir ibland än idag. Det började med att Kissie gjorde ett inlägg (HÄR) för att visa upp sina nya naglar som hon gjort men läsarna går igång snabbt med att det enda man ser är hennes bröst på varenda bild. Efter det så valde Kissie att använda samma bilder igen i inlägget (HÄR) om vilka appar hon använder. Där anser många att hon gör det bara för att provocera då det blev en stor diskussion kring hennes bröst.

Men det stannar inte där utan Kissie väljer att sedan lägga upp ett inlägg (HÄR) som handlar enbart om bröst just för att många reagerar på att hon inte borde visa upp dom så mycket som hon gör.  Kissie kan inte förstå hur så många andra kvinnor kan sådan nedvärderande syn på bröst då dom själva är kvinnor.

Då förklarar läsarna för Kissie att det inte handlar om att bröst är fult eller fel utan att bara för att man inte ska skämmas för sin kropp så behöver man inte visa upp dom konstant för alla att se. Det en del ska ha reagerat på var hur erotisk hon såg ut på bilderna och just av den anledningen så reagerade folk.

 

Tror ni som många av dom som kommenterat att Kissie använder sina bröst för att tjäna pengar?

Paow tackar Kissie

25 juli, 2017 | 22:27

Det är stor skillnad i bloggvärlden idag mot för några år sedan där alla verkade hata alla och slänge elaka kommentarer mot varandra i sina bloggar. Nu har Paow valt att tacka Kissie då hon gett Paow tips om vad hon kan skriva nu när hon har bloggtorka.

Hon tipsade Paow om att skriva en lista med bra och dåliga saker och på bra saker var första punkten att tacka Kissie fr hjälpen.

 

Tummen upp för det positiva som sker mellan bloggarna nuförtiden.

 

Kenza gifter sig om 2 veckor

25 juli, 2017 | 22:14

Eftersom det blev värre inom familjen och vi hamnade i en krissituation så fick jag kasta bloggen åt sidan lite akut. Men nu är jag tillbaka och ser nu att Kenza åker på bröllopsresa om 2 veckor vilket innebär att hon gifter sig inom 2 veckor.

Om det nu är så att hon skrivit ut datum (har kollat men kan ha missat att hon skrivit det) så lämna gärna en kommentar här nedan så uppdaterar jag inlägget. Dom kommer ha bröllopsresa i 3 veckor och då kommer dom köra en roadtrip längs med medelhavskusten under hela resan och börjar med Spanien.

Här nedan ser ni även en video från hennes möhippa där hennes vänner flög henne till Barcelona

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

onsdag 26 juli 2017