- Senaste nytt från kändispressen

Borde bloggarna sluta använda Foodora?

<<< Tillbaka

Borde bloggarna sluta använda Foodora?

Body: 

Det finns ett företag som heter foodora.se som funnits i ca 2 år, detta är ett företag som har cykelbud som levererar mat direkt hem till dörren. Det är när folk beställer leverans från restauranger som företagets cykelbud levererar maten. Förra året kom det ut om hur dålig lön personalen får då det enligt uppgifter kom fram att cykelbuden tjänar 70 kr i timmen plus 20 kr per leverans. På helgerna jobbar dom utan timlön och får endast 75 kr per leverans och något kollektivavtal finns inte. Företaget vägrar prata om lönerna med andra än anställda men enligt fackförbundet transport så ska dom anställda ha minst 130 kr i timmen  i ingångslön.

Trots att transport försökt få till ett kollektivavtal med foodora.se men ännu har dom inte lyckats. Nu har det kommit ut en ny artikel kring företaget då et anställd fått sparken via sms för att han bad transport om hjälp med att få ut sin sjuklön. Ni kan läsa hela rtikeln HÄR.

Det är flertal bloggare som skrivit om att dom använder just foodora och här nedan ser ni exempel från Blondinbellas, Kenzas och Michaela Fornis bloggar. Utöver att dom skrivit att dom använder sig av företagets tjänst så har bland annat Michaela Forni haft ett samarbete med företaget.

 

Tror ni bloggarna kommer sluta använda tjänsten nu när dom vet om hur illa personalen har det och tror ni Blondinbella kommer skriva något om detta i bloggen då hon ofta pratar om att det ska vara bra på en arbetsplats?

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
bloggtext2: 

Faksimil: isabellalowengrip.se, dn.se, stockholmdirekt.se, kenzas.se och forni.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Bantar Katrin för att andra är smalare?

27 juni, 2017 | 12:37

Katrin Zytomierska är känd över hela Sverige för sin starka åsikter om "större" personer och vad man ska äta eller inte. Hon har gett hård kritik men också fått hård kritik för sina starka åsikter som hon även fått be om ursäkt för genom åren.

Nu efter att hon fick sitt tredje barn så är hon igång och bantar samt tränar igen men hennes senaste inlägg på instagram är lite annorlunda. Enligt henne själv så hade hon varit nöjd över sin kropp just nu om hon hade bott vart som helst i Sverige förutom i Stockholm.

Detta beror enligt henne på att det inte är mode att vara small överallt men att i Stockholm är det mode att vara smal. Detta gör henne glad för det gör att hon vill banta och träna mer för att bli smalare än vad hon är idag.

 

Betyder detta att Katrin bantar för att andra är smalare och inte för att hon vill bli smalare då hon inte hade bantat om hon hade bott någon annanstans?

Dessies domän ligger nere

27 juni, 2017 | 9:07

För er som försöker gå in på Dessies blogg via domänet "Dessies.se" kommer se att bloggen ligger nere. Men var inte oroliga det är inte bloggen som ligger nere utan endast domänet men istället kan ni komma in på bloggen via domänet "Dessies.com".

Det är inte Dessie själv som äger domänet "Dessies.se utan en kille vid namn Jonatan. Enligt Dessie själv så försökte han pressa Dessie på flera miljoner när hon ville köpa domänet när hon var yngre vilket ledde till att han idag fortfarande äger domänet. Så för er som vill vara säkra på att alltid komma in på hennes blogg kan gå in via "Dessies.com" som hon äger själv.

 

Bloggarnas mest sedda videos på youtube

26 juni, 2017 | 21:16

Eftersom youtube har tagit över internet allt mer och bloggarna blir allt fler som satsar på youtube så tänkte jag att vi gräver lite i arkivet. Här nedan ser ni bloggarnas mest sedda videos på youtube.

Har ni någon favorit video som någon bloggare lagt upp genom åren?

 

Kenzas nya header

26 juni, 2017 | 20:47

Nu har Kenza uppdaterat sin header till en ny lite mer somrig bild.

 

Vad tycker ni Hiss eller Diss?

Grattis Steffi

26 juni, 2017 | 15:17

Trots att Steffi inte längre bloggar så har hon varit känd runtom i bloggvärlden under många år. Så ett stort grattis till Steffi som idag fyller 24 år och om ni vill önska henne grattis så hittar ni hennes instagram R.

Hon och Isabelle växte ifrån varandra men om man kollar på deras sociala medier så verkar dom umgås lite mer nu än på länge.

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

tisdag 27 juni 2017