- Senaste nytt från kändispressen

Där kom reklamen upp på bloggen

<<< Tillbaka

Där kom reklamen upp på bloggen

Body: 

Härromdagen skrev jag ett inlägg om att Rebecca Stella lyckats få smygreklam ända från Thailand genom att skicka Paow gratis kläder (Paow befinner sig just nu i Thailand).

Det började med att Paow lade ut smygreklam i omgångar senaste dagarna på snapchat men igår kom smygreklamen upp på bloggen. 

 

Eftersom Rebecca valde att inte svara på första mailet så har jag skickat iväg ännu ett mail men tror inte det kommer komma svar på det mailet heller tyvärr.

 

Bild 1: 
bloggtext2: 

Faksimil: paow.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Dessie tycker att hennes läsares åsikter är helt oväsentliga

21 januari, 2017 | 9:03

Det sista året så har Dessies blogg gått dåligt och uppdateringen har aldrig varit så dålig som dom sista månaderna. Hon har i omgångar frågat sina läsare om vad hon borde skriva om osv men varje gång hennes läsare skriver tips till henne om hur hon ska göra för att behålla sina läsare så väljer hon att helt ignorera tipsen.

Detta har gjort att hennes läsare nu tröttnat och man ser mest negativa kommentarer inne på hennes blogg, utöver det så har Dessie även börjat svara på kommentarer väldigt stöddigt och ibland överlägset mot läsarna trots att kommentaren hon svarar på inte alltid är negativ/hat. I ett av sina senaste inlägg skriver hon att hennes läsares åsikter inte betalar hennes lön men ett par läsare tycker att utan hennes läsare så hade hon inte haft någon lön. Dessie svarar då med att läsaren som kommenterade samt alla andra som läser hennes blogg är helt oväsentliga då deras åsikter inte gör henne till den hon är och det är hon som gör bloggen.

 

Tycker ni att läsares åsikter är helt oväsentliga för en blogg eller tycker ni att läsarna har en stor del till att bloggarna får lön?

Katrin bryr sig inte om ifall hennes barn använder hjälm eller inte

20 januari, 2017 | 22:14

I December så medverkade Katrin i programmet Breaking News där hon öppet i tv berättade att hon inte bryr sig ifall hennes barn använder hjälm eller inte. Hon får även frågan ifall hennes barn inte använder bälte när dom åker bil men Katrin ville inte svara eftersom hon är rädd för socialen.

 

Borde inte Katrin vara rädd för sina barns säkerhet framför socialen?

Såhär har det sett ut tidigare i fångarna på fortet

20 januari, 2017 | 22:10

Dom senaste åren så har flertal bloggare fått vara med i fångarna på fortet så som Kissie, Kenza, Samir, Katrin, Bingo osv. Dom flesta har fått varit med två gånger och här nedan får ni en liten tillbakablick på deras medverkan.

 

Hade ni ställt upp i fångarna på fortet om ni fick chansen?

Se Daniel Paris, Jockiboi och Jonna på tv ikväll

20 januari, 2017 | 16:40

Ikväll kl 20:00 på tv 4 kan ni se Daniel Paris, Jockiboi och Jonna medverka i fångarna på fortet. Ni kan även se Aina Lesse medverka i fångarna på fortet om två veckor.

HÄR kan ni se årets alla deltagare och under kvällen så kommer jag lägga upp ett inlägg med klipp från när andra bloggare tidigare medverkat i fångarna på fortet.

 

Kommer ni se på kvällens avsnitt?

Nu kan ni söka jobb hos Blondinbella

20 januari, 2017 | 13:38

Nu ligger det ute en annons där man kan söka jobbet som COO i Blondinbellas företag LCC. I jobbet innebär det att du har budgetansvar, personalansvar och verksamhetsansvar.

Annonsen finns HÄR och här nedan är en liten sammanfattning av vad dom söker.

*Man ska vara positiv och lösningsfokuserad

*Ha stort tålamod

*Ha näsa för affärer

*Ha lätt för att fatta beslut

*Ha tålamod

*Man ska vara inspirerande och stabil

 

Man får fast lön, arbetstelefon, dator och friskvård.

 

Någon av er som kommer att söka jobbet?

Senaste från På Löpet

Kristian Luuks fula drag mot exfrun

Skilsmässan blev tuff för Kristian Luuk. 

Nu gör han en lika oväntad som ful markering mot Carina Berg. 

– Hon blev smått chockad, berättar en källa. 

söndag 22 januari 2017