- Senaste nytt från kändispressen

Detta händer hos bloggarna

<<< Tillbaka

Detta händer hos bloggarna

Body: 

Tänkte prova på en ny sak genom att skriva en mening om vad som händer på varje bloggares blogg idag. Ni får gärna berätta bland kommentarerna om ni vill att jag gör såhär ibland här i bloggen.

Detta händer idag hos bloggarna:

 

Kissie: Hennes hund Chloe har varit sjuk men är nu frisk

Dessie: Ingen uppdatering

Kenza: Ingen uppdatering

Paow: Hon önskar sin katt grattis då hon fyllde 16 år igår

Paula: Berättar om hur hemsk hennes natt varit då barnen vaknat i omgångar

Blondinbella: Skrev om hur hon och Odd födelar uppgifterna hemma vilket ledde till att hon fick göra ett nytt inlägg där hon försvarade sig mot elaka kommentarer och förklarar att hon gör en sak och Odd en annan

Egoina: Ingen uppdatering

Hugo: Även han berättar om natten men på honom låter det inte lika illa som det gjorde på Paulas blogg

Foki: Ingen uppdatering

Angelica Blick: Visar upp sina favorit outfits genom hela 2016

Isabelle: Berättar att hon är väldigt bakfull och inte rört sig ur soffan på hela dagen

Aina: Är i Indien och berättar om att dom haft strömavbrott i hela byn men att hon ska iväg på massa utflykter

Annica Englund: Hon avslöjar nu att hon och Marcelo har köpt en hund och det blev en Boston Terrier

Fanny Lyckman: Ingen uppdatering

Nicole Falciani: Berättar om vilket mysigt bed and breakfast dom bodde på i Colombo

Michaela Forni: Skriver om solkrämer och dagens outfit

Daniel Paris: Visar upp vimmelbilder från cancergalan som han var på igår

Caroline Roxy: Skriver om att hon ska till Coachella i år

Janni Deler: Berättar vilka 9 bilder som varit dom mest gillade på hennes instagram under 2016

Gabriella Joss: Hon har haft en dålig dag och listar 11 saker som går emot henne just nu vilket bland annat är ingen sömn, brände sin tunga, skar sig i handen, fått finnar på kinderna mm.

 

Om det är någon bloggare ni saknar på listan så skriv det i en kommentar så uppdaterar jag listan :)

Bild 1: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

tre utekvällar på 4 dagar

22 april, 2017 | 23:00

Läsarna börjar nu ifrågasätta Blondinbellas utgångar då hon dom senaste 4 dagarna hunnit med att gå ut 3 kvällar. Hon var ute på middag med mat och drinkar med sina grannar på onsdagen (samma sag som hennes dotter fyllde år), På fredagen så var hon ute på en aktiemiddag och ikväll är hon ute på middag och drinkar med sina vänner då en av hennes vänner har fyllt år.

Igår skrev hon att läsarna inte behöver oroa sig för att hon och Odd ska hitta tid till varandra då dom har det löst men hon skriver också att hon ska spendera hela helgen med Odd och barnen. Just den meningen har nu några reagerat på då hon var på middag igår och även är ute ikväll så några anser att hon inte alls spenderar hela helgen med sin familj.

Blondinbella är npga med att markera i varje inlägg att hon går ut efter att barnen lagt sig för kvällen men trots detta så tycker en del att det hon gör är fel.

 

Tankar?

Den gamla Tyra är tillbaka

22 april, 2017 | 8:52

Tyra valde att koppla bort sig helt från bloggen under ca 8 månader men för ca 2 veckor sedan så kom hon tillbaka. När hon startade boggen igen så berättade hon om hur hemskt allt varit men att hon nu mår mycket bättre och är redo att dela med sig om sina erfarenheter till sina läsare.

Men det var inte långvarit som den nya Tyra syntes i bloggen utan man kan redan nu se att den gamla Tyra kommer tillbaka allt mer och mer. Hon skrev i tisdags om hur hon blivit svullen i ansiktet och att hon har svårt att andas men hon lyckas inte få en tid på vårdcentralen. Hon skriver att man bara kan maila dom men hon får inget svar trots 5 mail och när hon ringer och dom ska ringa upp så gör dom inte det.

På grund av att hon nu blivit allegisk mot någonting så har hon tagit ett steg tilbaka i sitt tillfrisknande då hon ännu en gång måste söka sitt till vården men utan att få hjälp av dom. Hon skriver också om hur många tusenlappar hon behövt lägga på terapi på grund av hur vården behandlat henne.

 

Innan Tyra stängde ner bloggen så var det väldigt många som ifrågasatte henne kring hur endast hon kan bli så dåligt behandlat inom vården oavsett var hon vänder sig oavsett som det är en allmän klinik eller privatklinik. Det började pratas om under en tid att hon ljög och att det antagligen var hon som var problemet då ingen ville hjälpa henne.

 

Om ni hade haft en privatklinik hade ni tagit emot Tyra då eller hade ni varit rädda för att bli uthängda på hennes blogg?

Grattis Kenza

21 april, 2017 | 7:04

Ett stort grattis till Kenza som idag fyller 26 år och om ni vill önska henne grattis så kan ni göra det HÄR.

Hugo och Paula har sex 3 gånger i veckan

20 april, 2017 | 21:04

Nu är det Paula och Hugos tur att vara totalt ärliga om sitt privatliv då nu Hugo avslöjar att dom ska ha sex 3 gånger i veckan. Dom har pratat om detta i sitt senaste avsnitt av sin podcast  som ni hittar HÄR eller här nedan men han berättar att dom först sa att dom skulle ha det 4 gånger i veckan men han inser nu att det inte håller.

Enligt Hugo så får dom hålla sig till 3 gånger i veckan och han anser att varannan dag är lagom och att man ska hinna med det.

 

Vågar ni vara ärliga som Paula och Hugo med hur många gånger i veckan ni har sex?

Det blir Christian som flyttar ut

20 april, 2017 | 13:52

Det var ett år sedan som Kissie och Christian gjorde slut men trots detta så bor dom fortfarande ihop. Under en lång tid så pratade Kissie om att Christian letar efter en lägenhet men efter att hon började dejta sin nya kille så skrev hon att det är hon som kommer att flytta och hon letade även boende via facebook.

Men nu berättar hon bland kommentarerna på instagram att det ändå blir Christian som flytta och att han just nu väntar på sin lägenhet som han kommer flytta in i efter 2 maj.

 

Senaste från På Löpet

Så minns vi Gösta Ekman

Han var den lille mannen som blev den store skådespelaren. 

I helgen somnade Gösta Ekman in omgiven av sin närmaste familj. 

söndag 23 april 2017