• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: redaktion@stoppapressarna.se – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Foki och Kissie gör en kampanj ihop

<<< Tillbaka

Foki och Kissie gör en kampanj ihop

Body: 

För en tid sedan så gick både Foki och Kissies ut med att dom har ett kommande samarbete ihop men dom sa inte vad det var om. Nu har Kissie skiivit att hon var på en fotografering igår men hon skrev inte mer än så medans Foki har delat med sig lite mer om detta.

Trots att Kissie valt att inte nämna att hon gjorde detta ihop med Foki så har Foki valt att skriva ut att hon gjorde fotograferingen med Kissie för deras kommande kampanj ihop.

Varför tror ni Kissie väljer att inte nämna att hon gjort detta ihop med en annan bloggare?

 

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Bilderna ägs av Kissie och Foki

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Borde Paow bry sig?

22 juli, 2017 | 8:21

För tre dagar sedan skrev Paow ett långt inlägg HÄR om hur hon egentligen mår. Hon berättar om hur hon har en djup deprission som hon efter lång tid nu sökt akut hjälp för. Mitt i allt detta så har hon nu lagt upp en konversation mellan henne och en tjej angående ett företag. Personen som skrivit till Paow rekomenderar henne att ta bort sitt inlägg om ett företag men vilket hon menar framgår inte på Paows bild och Paow gör reklam för flertal företag på sina sociala medier just nu.

Enligt personen så har företaget såld saker svart och så har dom heller ingen f-skattesedel vilket har gjort att läsaren anmält företaget och att Paow kommer gå under granskning om inlägget inte tas bort. Paow undrar vad detta rör personen och vem som brys sig om lagar om man inte jobbar på skatteverket.

 

Anser ni att det är Paows ansvar om hur företaget hon gör reklam för sköter sitt företag?

Grattis Annica

21 juli, 2017 | 13:36

Ett stort grattis till Annica Englund som idag fyller 27 år och om ni vill önska henne grattis så kan ni göra det HÄR.

Bloggarna byter av varandra

20 juli, 2017 | 9:11

Ni minns säkert att jag skrev för någon vecka sedan om att Kissie var i Mexico med sin vän Fanny som även är en väldigt nära vän till Blondinbella. Fanny har hyrt ett boende i Mexico i över en månad så först var Kissie där under 2 veckor och någon dag efter att Kissie kom hem så reste Blondinbella till Fanny för att vara där en vecka.

 

Grattis Paula

20 juli, 2017 | 0:20

Ett stort grattos till Paula som idag fyllde 26 år och om ni vill önska henne grattis i efterskott så kan ni göra det HÄR

Är Dessie förlovad?

20 juli, 2017 | 0:17

Dessie har lagt upp en bild på instagram där hon visar upp att hon har en ring på ringfingret. Om det är en förlovningsring eller inte har hon inte svarat på men flera har skrivit grattis och hon har inte sagt att det inte är det.

 

Tror ni att Dessie är förlovad?

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

söndag 23 juli 2017