• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: redaktion@stoppapressarna.se – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Fortfarande tyst på Dessies blogg

<<< Tillbaka

Fortfarande tyst på Dessies blogg

Body: 

Kommentarerna kommer in en efter en där läsarna undrar vad det är som händer och när den här nya "Desiree" startar. Dessie skrev att hon från och med igår skulle lämna Dessie och endast vara Desiree Nilsson men fotfarande ekar bloggen tom och ingen förstår alls vad hela den här grejen handlar om.

Förutom att ingen visste att Dessie varit något slags alter ego så hade många förväntat sig i alla fall uppdatering igår då Dessie lanserade om hela sitt varumärke.

 

 

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: Dessies.com

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Paow har blivit rånad

26 juli, 2017 | 23:23

Paow berättar idag i ett inlägg om hur hon blivit rånad då en pojke tog hennes mobil ur hennes bakfika. Enligt hennes text ska hennes pojkvän tagit tag i killen som var utländsk och runt 14 år varpå en kompis till killen kom mot dom och Paow tyckte att det såg ut som att han hade en kniv. Hon skrev efter sin pojkvän att dom skulle gå och sedan var det över.

Paow undrar vad som hänt med Sverige och att man snart inte kan gå ut utan att bli rånad, knivhuggen eller våldtagen. Paow valde även att länka detta på sin facebook där ett par  undrar om det bara är en klickbeat och om det ens hänt.

 

Kissie tror att Christian var otrogen

26 juli, 2017 | 16:25

När Kissie först började dejta sitt ex Christian så gick det rylten om att han bara var med henne för att bli känd vilket alla sedan förstod inte stämde. Han var från första början noga med att inte synas i hennes sociala medier vilket tog bort alla rykten om att bli känd.

Genom deras år ihop så har det gått rykten om att både han och Kissie har varit otrogna och nu skriver Kissie själv i bloggen att hon tror att han var det. Hon skriver att det är hennes ex som hon menar men inte Erik så det måste vara Christian då hon tidigare gått ut i bloggen om händelsen med att någon skickade nakenbilder till Christian medans dom var ett par.

Men vem som var otrogen eller inte kommer nog allmänheten aldri att få veta

Grattis Daniel Paris och Elaine

26 juli, 2017 | 8:42

Ett stort grattis till Daniel Paris som idag fyller 29 år och Elaine som idag fyller 36 år  om ni vill önska dom grattis så kan ni göra det HÄR. och HÄR

 

Kissies bröst hamnar i centrum ännu en gång

25 juli, 2017 | 22:45

Genom åren så har Kissies bröst skapat stora rubriker och diskussioner vilket det blir ibland än idag. Det började med att Kissie gjorde ett inlägg (HÄR) för att visa upp sina nya naglar som hon gjort men läsarna går igång snabbt med att det enda man ser är hennes bröst på varenda bild. Efter det så valde Kissie att använda samma bilder igen i inlägget (HÄR) om vilka appar hon använder. Där anser många att hon gör det bara för att provocera då det blev en stor diskussion kring hennes bröst.

Men det stannar inte där utan Kissie väljer att sedan lägga upp ett inlägg (HÄR) som handlar enbart om bröst just för att många reagerar på att hon inte borde visa upp dom så mycket som hon gör.  Kissie kan inte förstå hur så många andra kvinnor kan sådan nedvärderande syn på bröst då dom själva är kvinnor.

Då förklarar läsarna för Kissie att det inte handlar om att bröst är fult eller fel utan att bara för att man inte ska skämmas för sin kropp så behöver man inte visa upp dom konstant för alla att se. Det en del ska ha reagerat på var hur erotisk hon såg ut på bilderna och just av den anledningen så reagerade folk.

 

Tror ni som många av dom som kommenterat att Kissie använder sina bröst för att tjäna pengar?

Paow tackar Kissie

25 juli, 2017 | 22:27

Det är stor skillnad i bloggvärlden idag mot för några år sedan där alla verkade hata alla och slänge elaka kommentarer mot varandra i sina bloggar. Nu har Paow valt att tacka Kissie då hon gett Paow tips om vad hon kan skriva nu när hon har bloggtorka.

Hon tipsade Paow om att skriva en lista med bra och dåliga saker och på bra saker var första punkten att tacka Kissie fr hjälpen.

 

Tummen upp för det positiva som sker mellan bloggarna nuförtiden.

 

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

torsdag 27 juli 2017