- Senaste nytt från kändispressen

Jockiboi har släppt en ny låt

<<< Tillbaka

Jockiboi har släppt en ny låt

Body: 

Jockibois senaste låt "All i need" blev en stor hit och bara på youtube så har låten visats nästan 4 miljoner gånger. Nu har han släppt ännu en låt och den heter "My Addiction" och ni kan lyssna på den här nedan.

Låten släpptes på youtube igår och har redan över 125 tusen visningar.

 

Vad tycker ni om låten?

 

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Grattis Amir

27 maj, 2017 | 8:31

Ett stort grattis till Amir som idag fyller 27 år och om ni vill önska honom grattis så kan ni göra det HÄR.

Paows ex har fått barn med Paows föredetta vän

26 maj, 2017 | 21:40

En tid efter att det tog slut mellan Paow och Jamalde så kom det ut att Jamalde börjat dejta Paows föredetta vän Michelle. Dom valde först att hålla förhållandet hemligt eftersom dom inte visste hur Paow skulle reagera men Paow tog det väldigt lugnt.

Paow skrev att hon inte brytt sig om Jamalde på länge och just därför bryr hon sig inte om ifall dom är ihop. Nu har Paow ex och föredetta vän fått barn så ett stort grattis till dom.

 

Rabattkod på hörlurar

26 maj, 2017 | 21:20

Sponsrat inlägg

 

 

 

 

Jag har tidigare berättat för er om hemsidan Sudiosweden.com som säljer hörlurar både vanliga, trådlösa och one-ear.

Fick själv testa på dom trådlösa och även One-ear hörlurarna och dom var otroligt bra båda två så därför låter jag dom få ge er ännu en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela erat köp. För att få rabatten så ange koden: svenskabloggare15 i kassan så dras rabatten av.

För er som tränar så rekomenderar jag verkligen One-ear lurarna då man slipper allt ljud runtom och dom ger otroligt bra ljud både om man lyssnar på musik, poddar, serier eller filmer.

 

För att komma direkt till hemsidan så klicka HÄR.

Hårda kritiken kring Blondinbellas flamsiga instastorys

26 maj, 2017 | 20:41

Blondinbella och Pingis har tillbringat 48 timmar i London den här veckan där dom varit och träffat kunder och samarbetspartners. Blondinbella har dokumenterat allt på sin instastory vilket har gett henne väldigt hård kritik från sina följare.

På hennes instaflöde kunde man se hur både Blondinbella och Pingis flamsade runt i varenda video och när dom var lagom berusade gick dom med ägarna till One Piece i London. Väl inne i butiken så filmades Pingis i bara en kort handduk vilket många tyckte var otroligt oseriöst med tanke på att dom var ute med nya kunder osv.

Förutom på instagram så har hon fått tagit del av kritiken på sin blogg också. Till er som kollat Blondinbellas instastorys senaste dagarna håller ni med kritiken?

Paow och Mattias är ihop igen

26 maj, 2017 | 20:26

Som många säkert förstått via Paow och Mattias snapchat så har dom börjat umgås igen otroligt mycket. Nu bekräftar Paow att dom är ihop och att dom även flyttat ihop på riktigt nu.

Det var Mattias som valde att gå ifrån paow men nu ville han komma tillbaka och eftersom han hade en bättre inställning och nu faktiskt ville bygga ett liv med Paow så valde hon att ta tillbaka honom.

 

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

söndag 28 maj 2017