- Senaste nytt från kändispressen

Kissie har haft inbrott i bilen

<<< Tillbaka

Kissie har haft inbrott i bilen

Body: 

Idag kom Kissie hem från sin semester för att upptäcka att någon slagit sönder rutan på hennes bil och hon undrar nu var hon gjort för att förtjäna detta. Hon skriver om hur hon blivit av med två kameror och två mobiler under sin resa och så kommer hon hem till en trasig bil.

Men inte nog med det utan Kissie i stort sett bekräftar att hon dejtar Andreas då hon skriver i slutet av inlägget att skvallerblogagr grävt i vem hon dejtar men att det inte gör något. Hade det inte varit Anders så hade hon antagligen nekat det i bloggen.

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: kissies.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Nu har Andreas gått ut med att han dejtar Kissie

27 mars, 2017 | 20:10

Jag skrev ut för snart 2 veckor sedan att Kissie dejtar en kille som heter Andreas och nu har någon av dom för första gången gått ut med deras relation. Det är Andreas som valt att gå ut med sin relation med Kissie och han har skrivit en lång text på instagram där han berättar hur han känner för Kissie och vilka fördomar han hade om henne innan dom lärde känna varandra.

Om dom ännu bara dejtar eller om dom faktiskt är ett par är oklart men Kissie har skrivit ut i bloggen att hon under kommande veckan ska flytta och Andreas skriver att han är är glad att tillhöra Kissie.

 

Grattis till Kissie och Andreas till kärleken.

Jockiboi har gjort ett uttalande

27 mars, 2017 | 20:05

Nu har domen lagt ut på flashback och för er som vill läsa den så hittar ni den HÄR där ni kan se att det är Jockibois föredetta vän Alexander. Att jag skriver att det är hans föredetta vän är för att Jocke har gått ut på facebook med att han och Jonna tar stort avstånd till honom efter att dom fick veta detta.

Han skriver att dom engagerat sig angående kvinnovåld under flera år och att dom inte kan veta innan vem som är en gärningsman.

 

Vi ska heller inte som Jocke skriver glömma bort att det är offren som inte ska glömmas bort.

 

Det pratas om att det är Jockibois vän som våldtagit en tjej

27 mars, 2017 | 14:09

Det har kommit ut en artikel på expressen om att en 25 årig kille blivit dömd till 2 års fängelse efter att ha vådtagit en tjej i Norrköping. Nu skrivs det flitigt på flashback om att det ska vara Jockibois vän  A*e*a*n*e* och i em/kväll så kommer det läggas upp en dom på flashback som ska bevisa att det är han.

Dock har Jockiboi 2 vänner som heter samma namn och det är inte grannen Alex som ni ser HÄR utan det är hans andra vän som enligt uppgifter ska ha blivit dömd och ni ser han i en video här nedan. Han har även han ett youtubekonto men har nu valt att radera totalt efter att han blivit anmäld.

Det finns även information om att den här killen som heter A*e*a*d*r  ska ha en protes vilket även det stämmer in på Jockibois vän.

 

Jag kommer uppdatera er under kvällen när mer info kommer ut från domen men tror ni att Jockiboi kommer att ge någon kommentar på detta till sina följare då dom redan börjat fråga honom om hans vän?

 

Tyra är tillbaka ännu en gång

27 mars, 2017 | 10:06

Nu avslöjar tyra att efter 8 månaders tystnad på bloggen så kommer hon den här veckan att starta upp sin blogg igen. Inte nog med det så kommer hon även att medverka i efter 10 med Malou på fredag för att berätta om allt som hon har gått igenom.

Detta blir tredje gången som Tyra ska göra en nystart i bloggen och det här är den längsta bloggpausen som hon någonsin haft sedan hon startade sin blogg. Men trots sin bloggpaus så har hon ändå lyckats göra sina läsare upprärda på instagram speciellt efter att hon publicerade ett klipp med en hund  som hon tyckte var roligt. Dock tyckte inte hennes läsare att det var kul utan dom flesta ansåg att det är sjukt att hon ser det som roligt när hon kallar sig själv för djurvän.

 

Har ni saknat Tyras blogg? Tror ni att hon kommer klara av pressen i bloggvärlden bättre den här gången?

Grattis Odd

27 mars, 2017 | 7:58

Ett stort grattis till Odd som idag fyller 29 år och om ni vill önska honom grattis så kan ni göra det HÄR.

Vi får se om Blondinbella skriver ut något på sina sociala medier om Odds stora dag då hon valt att inte nämna honom så mycket efter att dom haft det turbulent i förhållandet.

Senaste från På Löpet

Madeleines sista kamp för kärleken

Deras äktenskap har varit som en berg- och dalbana. 

Nu satsar prinsessan Madeleine allt på ett kort för att rädda kärleken till Chris. 

– De har absolut fått en nytändning, berättar en källa. 

måndag 27 mars 2017