• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: redaktion@stoppapressarna.se – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Kissie tycker synd om riktigt kraftiga människor

<<< Tillbaka

Kissie tycker synd om riktigt kraftiga människor

Body: 

Nu har Kissie lagt upp sista delen från sin frågestund och ni hittar alla svaren HÄR. Ett svar som hon direkt frick kritik för var vad hon tyckte om riktigt kraftiga människor som inte kan ta hand om sig själva.
Kissie berättar att hon tycker synd om dom men att dom själva satt sig i den situationen och dom släsar bort sina liv.

 

Tycker ni att Kissie är elak i sitt svar som vissa av hennes läsare tycker eller håller ni med henne?

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: kissies.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Resa för nöje eller jobb?

28 juli, 2017 | 15:52

För en tid sedan så skrev Blondinbella att hon inte kommer göra fler resor under semestern (först i höst och innan bara jobbresor)  och hon valde att hålla sig i Sverige när hon hade barnen. Nu skriver hon att hon börjar jobba på måndag och att hon ska på en weekend nästa helg då Odd har barnen.

På hennes instastory så skriver hon att hon ska till Frankrike nästa vecka så frågan är om det är i jobb eller privat som hon reser.  Sen skrev hon i början av sommaren att dom skulle köra varannan vecka under sommaren så vi får se om hon ändrar sig och vill fortsätta så eller om dom ändrar om till varannan helg igen.

 

Varför läser man en blogg om man inte vill läsa det som skrivs?

28 juli, 2017 | 11:25

Efter att inte uppdaterat på 2 veckor på grund av semester så har nu Dessie lagt upp ett inlägg med bilder på en bil. Det första kommentaren som kom in var "käften hora" och en annan person i samma namn svarade och undrade vad det var för kommentar.

Då undrar man varför personen ens går in på Dessies blogg om hon inte ens vill läsa det Dessie skriver.

 

 

Fick inte Blondinbella sitta vart hon ville hemma?

27 juli, 2017 | 23:50

Ännu en gång så har Blondinbella valt att lägga ut en pik mot Odd och den här gången så har hon påpekat att det är en underbar känsla att hon kan sitta vart hon vill i huset när hon äger det själv. Hon tycker att känslan av att känna en känsla av frihet att hon varje kväll bestämmer vart hon ska sitta.

Betyder detta att Odd bestämde varje kväll vart hon fick sitta eller inte? Hon har fått läsarna att se frågetecken kring mycket med hur Odd var i deras privatliv och nu blir det ellt fler frågetecken.

Frågan är nu hur länge Odd klarar av att hålla igen innan han offentligt går ut med ett försvar kring alla pikar. Han lade in ett par pikar på sin instagram som nu stått utan uppdatering i snart 2 månader.

 

 

Ville Blondinbella vara ensamstående?

27 juli, 2017 | 20:55

I ett av Blondinbellas senaste inlägg så har folk börjat undra om hon alltid har planerat att vara ensamstående. En del tycker att hon på sista tiden får allt att låta som att det är bättre och enklare nu när hon är ensam med barnen.

Men självklat spinner en del vidare på detta då vissa anser att det är klart det är enklare när hon aldrig är ensam med dom utan alltid har folk runt sig som hjälper till att passa barnen. Dom anser att det är konstigt att hon alltid kan gå ut och jogga på kvällen trots att hon inte inte ens är hemma utan hos vänner.

Varför får aldrig tex Katrin den här sorten av kritik när hon är med folk nästan konstant och alltid kan göra det hon vill göra trots 3 barn och separerad från pappan till 2 av barnen?

 

Har ni senaste tiden tolkat Blondinbellas blogg som att hon "planerat" att vara ensamstående och att allt är mycket bättre nu?

Amir och Douglas har gjort slut

27 juli, 2017 | 14:57

Den senaste tiden så har Amirs följare undrat vart hans pojkvän Douglas tagit vägen. Amir har låtsas som ingenting och förklarade för ett tag sedan att Douglas var i Malmö och att det inte var mer än så.

Nu har Amir gjort en video där han nu avslöjar att han att dom tillsamand kommit överens om att dom ska göra slut och flytta isär. Han berättar att det är så många år sedan dom träffades och att dom inte är samma personer idag som då. Det som Amir är mest rädd för är att han är rädd för att Douglas kommer tro att han inte längre älskar Douglas. Amir kommer bo kvar i lägenheten och han bor ensam från och med i förrgår (för han säger i videon att videon kommer ut dagen efter den spelas in) men exakt vad som hänt går han inte med med .

För er som vill visa erat stöd och peppa Amir lite nu när han går igenom detta så hittar ni hans kanal HÄR

 

 

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

fredag 28 juli 2017