- Senaste nytt från kändispressen

Kissie visar sin orakade armhåla

<<< Tillbaka

Kissie visar sin orakade armhåla

Body: 

Kissie har valt att lägga upp en bild på sig själv där hon visar upp sitt hår i armhålan.

På bloggen hyllas hon för att hon visar upp det men på instagram får hon kommentarer så som att det är äckligt.

Bilden har fått hela 914 kommentarer på instagram och 55 kommentarer på bloggen.

Dock tror vissa att håret är photoshoppat då Kissie själv berättat att hon gått på laserbehandlingar för att få bort håret.

Ni kan läsa alla kommentarer HÄR och HÄR

 

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

Faksimil: Kissies.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Amir kommer sluta som frisör

28 maj, 2017 | 8:56

Amir har lagt upp en video på youtube där han nu berättar att han sagt upp sig från sitt jobb och han kommer nu inte längre att jobba som frisör. Detta val har han gjort trots att han älskar sitt jobb som frisör men tack vare en video som Therese Lindgren lagt upp så gjorde han ett val att sluta som frisör.

Therese berättade att hon tjänade 4 gånger mer pengar på youtube mot vad hon tjänade på sitt jobb hos röda korset vilket gjorde att hon förlorade mer pengar än hon tjänade när hon jobbade på röda korset. Det är enligt Amir samma situation som han sitter i då han avslöjar att varje gång han går till salongen så förlorar han pengar eftersom han dom dagarna inte kan jobba med youtube.

Men detta betyder inte att han aldrig kommer klippa någon igen utan han satsar på youtube just nu och så har han sin frisörutbildning resten av livet. Så den sista juni jobbar han sin sista dag i salongen.

Grattis Amir

27 maj, 2017 | 8:31

Ett stort grattis till Amir som idag fyller 27 år och om ni vill önska honom grattis så kan ni göra det HÄR.

Paows ex har fått barn med Paows föredetta vän

26 maj, 2017 | 21:40

En tid efter att det tog slut mellan Paow och Jamalde så kom det ut att Jamalde börjat dejta Paows föredetta vän Michelle. Dom valde först att hålla förhållandet hemligt eftersom dom inte visste hur Paow skulle reagera men Paow tog det väldigt lugnt.

Paow skrev att hon inte brytt sig om Jamalde på länge och just därför bryr hon sig inte om ifall dom är ihop. Nu har Paow ex och föredetta vän fått barn så ett stort grattis till dom.

 

Rabattkod på hörlurar

26 maj, 2017 | 21:20

Sponsrat inlägg

 

 

 

 

Jag har tidigare berättat för er om hemsidan Sudiosweden.com som säljer hörlurar både vanliga, trådlösa och one-ear.

Fick själv testa på dom trådlösa och även One-ear hörlurarna och dom var otroligt bra båda två så därför låter jag dom få ge er ännu en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela erat köp. För att få rabatten så ange koden: svenskabloggare15 i kassan så dras rabatten av.

För er som tränar så rekomenderar jag verkligen One-ear lurarna då man slipper allt ljud runtom och dom ger otroligt bra ljud både om man lyssnar på musik, poddar, serier eller filmer.

 

För att komma direkt till hemsidan så klicka HÄR.

Hårda kritiken kring Blondinbellas flamsiga instastorys

26 maj, 2017 | 20:41

Blondinbella och Pingis har tillbringat 48 timmar i London den här veckan där dom varit och träffat kunder och samarbetspartners. Blondinbella har dokumenterat allt på sin instastory vilket har gett henne väldigt hård kritik från sina följare.

På hennes instaflöde kunde man se hur både Blondinbella och Pingis flamsade runt i varenda video och när dom var lagom berusade gick dom med ägarna till One Piece i London. Väl inne i butiken så filmades Pingis i bara en kort handduk vilket många tyckte var otroligt oseriöst med tanke på att dom var ute med nya kunder osv.

Förutom på instagram så har hon fått tagit del av kritiken på sin blogg också. Till er som kollat Blondinbellas instastorys senaste dagarna håller ni med kritiken?

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

söndag 28 maj 2017