- Senaste nytt från kändispressen

Köper Kissie jacka med äkta fjädrar för att provocera?

<<< Tillbaka

Köper Kissie jacka med äkta fjädrar för att provocera?

Body: 

Kissie har köpt två jackor ifrån Lovely of Sweden som är gjorda av äkta struts fjädrar.

Hon har själv skrivit att det inte är äkta fjädrar men efter att läsarna gått på henne om att det är det så har hon nu förklarat sig.

Kissie påstår att hon faktiskt trodde att det inte var äkta fjädrar och att hon borde läst mer om jackorna innan hon beställde dom.

Om man läser om jackan på hemsidan där hon köpte dom så står det tydligt att det är äkta fjädrar.

Läsarna undrar hur hon kunde missa detta då det är det första som står och dom tycker att hon borde lämna tillbaka jackorna.

 

Tror ni detta är Kissies nya sätt att provocera då hon för en vecka sedan sa att hon försökte komma på nästa steg till att röra om lite.

 

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

Faksimil: Kissies.se och lovelyofsweden.com

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Jocke och Jonna drar in över en halv miljon på sitt youtubkonto varje månaden

22 juni, 2017 | 19:23

I Jocke och Jonnas serie "Jocke och Jonna möter" så avslöjar Jocke och Jonna för Patrick Ekwall hur mycket dom tjänar varje månad.. Han säger i klippet att han inte skäms för att berätta vad dom drar in och ni kan se klippet HÄR eller här nedan.

På youtube drar dom in ca 650 tusen i månaden och på hans musik drar han in ca 800 tusen i månaden och det är den som drar in mest pengar åt dom. Jonna berättar vidare att dom samtidigt drar in ca 300 tusen i månaden på sina samarbeten som dom har med företag. Totalt får dom in ca 1,2 miljoner varje månad men av allt det så blir det kanske kvar ca 250 tusen. Det andra lägger dom olika projekt.

En sak som dom gör i videon som känns ganska otrevligt är att Jocke och Jonna väljer att sitta med sina solglasögon på sig under hela intervjun inomhus.

 

Brian sägs vara Zara Larssons nya kärlek

22 juni, 2017 | 7:56

Dom flesta nyhetssidorna har sista dagarna skrivit om Zara Larssons nya kärlek som dom ännu inte kan bekräfta. Zara ska ha pratat om att hon är kär i sin podcast men hon avslöjar inte vem det är utan nu har det kommit ut rykten om att kilen hon dejtar är Brian Whittaker.

Brian är 17 år, kommer från England och jobbar som modell med över en halv miljon följare på instagram HÄR.

Dock skriver tidningarna att varken Zara, Brian eller deras bolag har valt att vara helt tysta kring detta. Men det som ska ha fått igång ryktet är att det ska ha kommit ut en bild på snapchat där dom sitter bredvid varandra på MTV-galan och på bilden ska det ha stått "Ung kärlek B hjärta Z".

 

Igår kunde man se Amir live under 6 timmar

21 juni, 2017 | 22:16

Igår kl 21 kunde man se Amir medverka live på barnkanalen under 6 timmar ihop med tre andra kända youtubers. Programet dom var med i heter 100% vaken och för er som inte såg det kan se det här nedan eller på svtplay HÄR.

Utöver Amir så medverkade Vlad Reiser, Felicia Bergström och Tobias Tikas. För er som inte vet vilka dessa youtubers är kan klicka på namnen så kommer ni direkt till deras youtubekonton.

I programet så fick man bland annat se:

*Amir kläs ut till en midsommarstång

*Leta efter något på en helt naken man

*Dom blir tatuerade

*Dom tar hand om en häst

*Dom äter Pizza

*Dom får en kanin att hoppa över ett hinder

*Dom gör rent sina näsor

*Vaxar en persons rygg och mycket mer.

 

 
Uppdatering: Det sändes på SVT24 som under dagtid är barnkanalen

Bidrar Blondinbella kring hetsen om skönhetsideal?

21 juni, 2017 | 0:00

För en tid sedan så skrev jag ett inlägg om att Nelly ska starat en svensk serie motsvarande serien SKAM. Nu har Nelly börjat sända serien på youtube och Blondinbella har nu gjort ett sponsrat inlägg om serien.

I texten skriver Blondinbella om hur viktigt det är för henne att inte bidra till någon hets kring skönhetsideal vilket läsarna tycker är dubbelmoral. Dom har svårt att förstå hur hon kan säga att hon inte bidrar med hets kring skönhetsidealet samtidigt som hon tjänar pengar på att ta fram och sälja skönhetsprodukter, Utöver just hennes skönhetsserie så tycker läsarna att hela hennes blogg handlar om hets kring utseendet med smink, hår/frisör, naglar, behanlingar, kläder osv.

 

Anser ni att Blondinbella är en lämplig person att göra reklam för att "inte" bidra till hetsen kring skönhetsidealen?

 

För er som vill ser Nellys serie hittar den HÄR

Det tyder mer och mer på att detta är Dessies nya kille

20 juni, 2017 | 11:42

För två dagar sedan lade Dessie upp en bild på instagram där hon står med sin kollega och vän (pojkvän?). Till bilden skrev hon att en bild säger mer än tusen ord sen skrev hon ett hjärta.

Killen heter Andreas och hans instagram var ställd på privat igår och även han lade upp en bild på Dessie och skrev att den där bruden är guld. Han lade även till en symbol med ett par som hade ett hjärta mellan dom.

Idag har Dessie lagt upp ännu en bild på dom och den här gången taggar hon honom. När jag gick in och tittade så har han nu öppnat upp sin instagram för alla att se den precis som Kissies kille gjorde efter att dom gick ut med att dom var ett par.

Det är ganska uppenbart att detta är Dessies nya pojkvän men innan det finns bevis rakt av så kan jag ej bekräfta detta.

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

fredag 23 juni 2017