- Senaste nytt från kändispressen

Köper Kissie jacka med äkta fjädrar för att provocera?

<<< Tillbaka

Köper Kissie jacka med äkta fjädrar för att provocera?

Body: 

Kissie har köpt två jackor ifrån Lovely of Sweden som är gjorda av äkta struts fjädrar.

Hon har själv skrivit att det inte är äkta fjädrar men efter att läsarna gått på henne om att det är det så har hon nu förklarat sig.

Kissie påstår att hon faktiskt trodde att det inte var äkta fjädrar och att hon borde läst mer om jackorna innan hon beställde dom.

Om man läser om jackan på hemsidan där hon köpte dom så står det tydligt att det är äkta fjädrar.

Läsarna undrar hur hon kunde missa detta då det är det första som står och dom tycker att hon borde lämna tillbaka jackorna.

 

Tror ni detta är Kissies nya sätt att provocera då hon för en vecka sedan sa att hon försökte komma på nästa steg till att röra om lite.

 

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

Faksimil: Kissies.se och lovelyofsweden.com

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Dessie fotograferades för tidningen Lifestyle world

23 januari, 2017 | 16:51

Att Dessie har en stor kärlek för bilar har ingen av hennes läsare missat och nu har hon fått göra en plåtning för tidningen Lifestyle World där hon poserar vid en Mercedes Benz.

 

 

Kissie tror att Erik var med henne för att hon är känd

23 januari, 2017 | 13:04

Kissie har skrivit om hur det är att dejta när man är känd då många vill dejta henne just för att hon är känd. Nu avslöjar hon att hon är singel för att hon misstänkte detta om den senaste killen hon var ihop med (vilket är Erik) och hon vill inte vara med någon som bara är med henne för att hon är just känd.

Kissies ex Christian ville aldrig synas i Kissies blogg alls och hon skrev inte ens hans namn i bloggen under flera år medans Erik syntes öppet på alla sociala medier med henne från start.

 

Tror ni Erik var med Kissie bara för att hon är känd?

I samarbete med viridieco.se

23 januari, 2017 | 0:01

Sponsrat inlägg

 

 

Jag vill tipsa er om en hemsida som heter viridieco.se och dom säljer hudvård som är helt ekologiska. Alla deras produkter är tillverkade i Sverige och är ej testade på djur.

Dom säljer bland annat sminkborstar, body scrub, body butter oljor och mycket mer. Inför inlägget så fick jag hem några prover av dom som jag skulle få testa och det ska bli kul att få se hur dom fungerar.

Här nedan ser ni vilka prover jag fick hem för att testa och detta är bara några av alla deras produkter på hemsidan.

 

Beauty face oil : En olja som är bra mot urslag, eksem, torr hud mm. Den ska också vara lugnande för huden

Body and face scrub:en mild sockerscrubb som är bra för torr och känslig hud

Sminkborstar : Borstarna är helt veganvänliga och gjorda i Taklon

 

 

Om ni vill komma direkt till startsidan så kan ni klicka HÄR

Dessie vill börja studera

22 januari, 2017 | 13:42

Efter att läsarna under lång tid kommenterat till Dessie att hon borde börja ta tag i sitt liv så har nu Dessie kommit på vad hon vill göra. Hon ska söka in till en utbildning för att kunna jobba som säljare men exakt vad hon vill sälja har hon inte skrivit ut, men med hennes bilintresse så kanske det är bilar som hon vill börja sälja.

Hon kommer under sina studier att fortsätta blogga och hon skriver att hennes studier inte kommer att påverka bloggen men läsarna tror inte helt på det då hon knappt hinner med bloggen som det redan är.

Dessie verkar väldigt taggad inför detta och hon har enligt henne själv mycket erfarenhet av sälj tack vare sin blogg då hon sålt in både sig själv till företag men också deras varor till hennes läsare.

 

Vad tror ni det är Dessie vill börja sälja?

Därför släppte Samir en egen låt utan Viktor

22 januari, 2017 | 13:10

Dom senaste månaderna så har vi kunnat se att Samir och Viktor umgås på helt olika håll och inte längre med varandra. Innan har alla deras sociala medier fyllt med bilder på killarna då dom hängde med varandra nästan varje dag. Nu har Samir och Viktor gått ut med att dom tagit en paus från varandra då det var för intensivt men Samir var snabb med att hänga ut Viktor.

På sin instagram har Samir skrivit att det var för mycket spelningar vilket gjorde att det vart för mycket men att han och Viktor just nu lagt ner bråket som varit. Men till tidningarna så har Samir hängt ut Viktor helt och skyller hela bråket på Viktor och säger att Viktor var otrevlig mot honom pga stressen.

Viktor har ännu inte gett någon kommentar på det Samir sagt om honom.

 

 

Senaste från På Löpet

Kristian Luuks fula drag mot exfrun

Skilsmässan blev tuff för Kristian Luuk. 

Nu gör han en lika oväntad som ful markering mot Carina Berg. 

– Hon blev smått chockad, berättar en källa. 

måndag 23 januari 2017