- Senaste nytt från kändispressen

Paow forsätter gå på Saga Scott

<<< Tillbaka

Paow forsätter gå på Saga Scott

Body: 

Bråket mellan Saga Scott och Paow har varit igång under en lång tid. Dom hänger ut varandra i omgångar på alla sina sociala medier och nu är det ugång igen.

Saga har lagt upp bilden som ni ser nedan med den understa texten, så Paow valde att ta en print för att lägga upp hennes bild och text på sin snapchat men hon la även till den översta texten på bilden.

Enligt Paow så slickade Saga hennes röv i flera månader för att få komma medi PH och att det är hon som skapat Saga.

 

 

Tror ni dessa tjejer någonsin kommer sluta hänga ut varandra på sociala medier?

Bild 1: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Kaoset bland Blondinbellas kommentarer fortsätter

28 maj, 2017 | 9:53

Kaoset bland Blondinbellas kommentarer (ja det är kaos där just nu) fortsätter och läsarna går på henne hårt kring nästan allt hon skriver. Vi gör en lite uppdatering kring vad diskussionerna just nu handlar om:

*Hon tar sin karriär före allt annat

*Om man tar sin karriär i första hand förtjänar man inte att få vara i en relation med någon

*Det är fel och egoistiskt av Blondinbella att se på skillsmässan som "inte hela världen"

*Hon viftar bort äktenskapet som om det vore en liten grej

*Hon har gett upp för lätt

*Blondinbella sätter sig själv först

*Läsare visste att det inte skulle hålla från första början

*Hon blir kallad både för nonchalant och narcissist

*Dom trycker på att det är klart att hon kan bo kvar i huset när hon köper hjälp för precis allting

*Hon borde landa och ta det lite lugnt

*Blondinbella tog med barnen till landet för kvalitetstid med dom men läsarna anser att det inte alls är kvalitetstid att ta dom till landet där dom får busa och mysa

*Dom tycker synd om barnen

*Hon har barnen för lite varje vecka

*Hon kan aldrig vara med barnen utan att ha andra människor runt sig samtidigt

 

Listan kans krivas lång men avslutar där, en sak som man kan se bland kommentarerna är att alla går på Blondinbella men i stort sett inte ett ord om Odd. Vi alla läser om Blondinbellas syn och vinkel på hela situationen men vi har absolut ingen aning om hur det är där hemma, vem som gjort vad, vem som startade pratet om att skiljas osv osv.

Blondinbella går igen om en tuff period i sitt liv även fast hon försöker hålla uppe fasaden men jag tycker inte att varken jag eller någon annan har rätten att trycka ner henne på det här sättet när vi faktiskt inte vet egentligen någonting om vad som hänt. Tror ni läsarna hade gått på likadant om det faktiskt kom fram att dom går isär för att Odd varit otrogen tex? Hur vet läsarna vad Odd gör när han är med barnen han kanske har folk runt sig dygnet runt i huset.

 

Som sagt vi vet absolut ingenting och det här kaoset bland kommentarerna borde läsarna skämmas för.

Amir kommer sluta som frisör

28 maj, 2017 | 8:56

Amir har lagt upp en video på youtube där han nu berättar att han sagt upp sig från sitt jobb och han kommer nu inte längre att jobba som frisör. Detta val har han gjort trots att han älskar sitt jobb som frisör men tack vare en video som Therese Lindgren lagt upp så gjorde han ett val att sluta som frisör.

Therese berättade att hon tjänade 4 gånger mer pengar på youtube mot vad hon tjänade på sitt jobb hos röda korset vilket gjorde att hon förlorade mer pengar än hon tjänade när hon jobbade på röda korset. Det är enligt Amir samma situation som han sitter i då han avslöjar att varje gång han går till salongen så förlorar han pengar eftersom han dom dagarna inte kan jobba med youtube.

Men detta betyder inte att han aldrig kommer klippa någon igen utan han satsar på youtube just nu och så har han sin frisörutbildning resten av livet. Så den sista juni jobbar han sin sista dag i salongen.

Grattis Amir

27 maj, 2017 | 8:31

Ett stort grattis till Amir som idag fyller 27 år och om ni vill önska honom grattis så kan ni göra det HÄR.

Paows ex har fått barn med Paows föredetta vän

26 maj, 2017 | 21:40

En tid efter att det tog slut mellan Paow och Jamalde så kom det ut att Jamalde börjat dejta Paows föredetta vän Michelle. Dom valde först att hålla förhållandet hemligt eftersom dom inte visste hur Paow skulle reagera men Paow tog det väldigt lugnt.

Paow skrev att hon inte brytt sig om Jamalde på länge och just därför bryr hon sig inte om ifall dom är ihop. Nu har Paow ex och föredetta vän fått barn så ett stort grattis till dom.

 

Rabattkod på hörlurar

26 maj, 2017 | 21:20

Sponsrat inlägg

 

 

 

 

Jag har tidigare berättat för er om hemsidan Sudiosweden.com som säljer hörlurar både vanliga, trådlösa och one-ear.

Fick själv testa på dom trådlösa och även One-ear hörlurarna och dom var otroligt bra båda två så därför låter jag dom få ge er ännu en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela erat köp. För att få rabatten så ange koden: svenskabloggare15 i kassan så dras rabatten av.

För er som tränar så rekomenderar jag verkligen One-ear lurarna då man slipper allt ljud runtom och dom ger otroligt bra ljud både om man lyssnar på musik, poddar, serier eller filmer.

 

För att komma direkt till hemsidan så klicka HÄR.

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

söndag 28 maj 2017