- Senaste nytt från kändispressen

Så gick det för Kenza och Daniel

<<< Tillbaka

Så gick det för Kenza och Daniel

Body: 

Igår var andra delen av Kenzas och Daniels medverkan i postkodmiljonären och ni kan se andra avsnittet HÄR.

Dom lyckades vinna ihop 75 tusen som går direkt till välgörenhet och Daniel skriver på sin instagram hur tacksam är över att han fick vara med och göra detta för att hjälpa andra.

 

 

Bild 1: 
bloggtext2: 

Bilden tillhör Daniel Paris

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Är det skillnad på integritet och integritet?

28 maj, 2017 | 21:43

Det var för bara några månader sedan som Elaine visade upp sin dotter på sociala medier för första gången då man innan aldrig fått sett hennes ansikte ordentligt. Hon gick då ut med att dom är måna om sina barns integritet men för att visa att hon är stolt över sin dotters diagnos så valde hon att berätta att hennes dotter har Williams syndrom. Sen efter en tid lade hon upp en video där man ser hennes dotter leka och då berättar Elaine att det är första och sista gången som hon kommer lägga upp en film på sina barn eftersom dom är väldigt måna om sina barns integritet.

Dock har Elaine lagt upp många bilder på speciellt sin dotter efter att hon gick ut med detta och hon ställde även upp på att vara på omslaget av tidningen mama med sina barn. Man kan läsa i diskussioner på internet (mest flashback) om hur dom anser att det är dubbelmoral av Elaine att hon värnar så högt om sina barns integritet men ändå lägga upp bilder samt ta med dom på omslaget av en tidning.

 

Anser ni att det är skillnad på integritet och integritet? Är det så stor skillnad på att lägga upp bilder eller videoklipp på sociala medier? Berätta hur ni ser på det hela.

 

Elaine har åsikter kring det mesta och en del verkar tycka att hon försöker starta en slags kamp mot precis allt . Det senaste kring Elaine är hennes inlägg på instagram som hon skrev igår om det finns dom som gör abort efter ett kubtest där dom sett att det finns avvikelser på barnet. Elaine blir enligt henne själv ledsen och tar det personligt när hon läser om sådant när hon sitter med sin dotter i sitt knä. Många har gått på Elaine om detta och menar på att det upp till varje person att göra ett sådant val och dom ahr svårt att se hur detta kan göra andra människor ledsna. Elaines svar på detta ser ni här nedan bland bilderna.  Hon ber även en läsare att backa eller avfölja henne på instagram.

 

En del älskar Elina för alla hennes åsikter medans andra verkar ha väldigt svårt för henne. Vart står ni?

Jockibois nya musikvideo

28 maj, 2017 | 21:11

Nu har Joakimsläppt musikvideon till sin nya låt "My addiction" och ni kan se den här nedan. Låten och musikvideon visar en period i Joakims liv där han höll på med droger och alkohol, detta är hans avslut för den perioden.

 

Vad tycker ni om låten och videon?

 

 

Kaoset bland Blondinbellas kommentarer fortsätter

28 maj, 2017 | 9:53

Kaoset bland Blondinbellas kommentarer (ja det är kaos där just nu) fortsätter och läsarna går på henne hårt kring nästan allt hon skriver. Vi gör en lite uppdatering kring vad diskussionerna just nu handlar om:

*Hon tar sin karriär före allt annat

*Om man tar sin karriär i första hand förtjänar man inte att få vara i en relation med någon

*Det är fel och egoistiskt av Blondinbella att se på skillsmässan som "inte hela världen"

*Hon viftar bort äktenskapet som om det vore en liten grej

*Hon har gett upp för lätt

*Blondinbella sätter sig själv först

*Läsare visste att det inte skulle hålla från första början

*Hon blir kallad både för nonchalant och narcissist

*Dom trycker på att det är klart att hon kan bo kvar i huset när hon köper hjälp för precis allting

*Hon borde landa och ta det lite lugnt

*Blondinbella tog med barnen till landet för kvalitetstid med dom men läsarna anser att det inte alls är kvalitetstid att ta dom till landet där dom får busa och mysa

*Dom tycker synd om barnen

*Hon har barnen för lite varje vecka

*Hon kan aldrig vara med barnen utan att ha andra människor runt sig samtidigt

 

Listan kans krivas lång men avslutar där, en sak som man kan se bland kommentarerna är att alla går på Blondinbella men i stort sett inte ett ord om Odd. Vi alla läser om Blondinbellas syn och vinkel på hela situationen men vi har absolut ingen aning om hur det är där hemma, vem som gjort vad, vem som startade pratet om att skiljas osv osv.

Blondinbella går igen om en tuff period i sitt liv även fast hon försöker hålla uppe fasaden men jag tycker inte att varken jag eller någon annan har rätten att trycka ner henne på det här sättet när vi faktiskt inte vet egentligen någonting om vad som hänt. Tror ni läsarna hade gått på likadant om det faktiskt kom fram att dom går isär för att Odd varit otrogen tex? Hur vet läsarna vad Odd gör när han är med barnen han kanske har folk runt sig dygnet runt i huset.

 

Som sagt vi vet absolut ingenting och det här kaoset bland kommentarerna borde läsarna skämmas för.

Amir kommer sluta som frisör

28 maj, 2017 | 8:56

Amir har lagt upp en video på youtube där han nu berättar att han sagt upp sig från sitt jobb och han kommer nu inte längre att jobba som frisör. Detta val har han gjort trots att han älskar sitt jobb som frisör men tack vare en video som Therese Lindgren lagt upp så gjorde han ett val att sluta som frisör.

Therese berättade att hon tjänade 4 gånger mer pengar på youtube mot vad hon tjänade på sitt jobb hos röda korset vilket gjorde att hon förlorade mer pengar än hon tjänade när hon jobbade på röda korset. Det är enligt Amir samma situation som han sitter i då han avslöjar att varje gång han går till salongen så förlorar han pengar eftersom han dom dagarna inte kan jobba med youtube.

Men detta betyder inte att han aldrig kommer klippa någon igen utan han satsar på youtube just nu och så har han sin frisörutbildning resten av livet. Så den sista juni jobbar han sin sista dag i salongen.

Grattis Amir

27 maj, 2017 | 8:31

Ett stort grattis till Amir som idag fyller 27 år och om ni vill önska honom grattis så kan ni göra det HÄR.

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

måndag 29 maj 2017