- Senaste nytt från kändispressen

Kändisarna som tog ut skilsmässa med sina familjer

Att vara världsberömd är inte alltid guld gröna skogar, det kan några av våra mest framgångsrika stjärnor intyga. Svartsjuka, mobbning, och girighet är bara några exempel på faktorer som lett till att en bunt kändisar valt att bryta med sina föräldrar. 

Det finns inga garantier för lyckade familjerelationer. Klick! har listat några av vår tids största kändisar som brutit med sina föräldrar. 

 • Här är stjärnorna som bröt upp med sina föräldrar.

 • Det var ”Ensam hemma”-skådisen Macaulay Culkins, 34, kändisskap som blev roten i den fördärvade relationen mellan föräldrarna. Före detta barnstjärnans föräldrar tog sig an en mycket bitter skilsmässa som präglades av pengabråk. Culkin fick som 14-åring juridisk hjälp att flytta ifrån dom.

 • Bloggdrottningen Kenza Zouiten, 24, har inte varit öppen om sin relation till fadern. Hennes uppväxt har kantats av faderns alkoholmissbruk och efter allt svek valde hon att tillslut bryta upp med sin pappa.

 • Som tonåring valde Disneystjärnan Demi Lovato, 23, att bryta med sin pappa och han gick kort därefter bort i cancer. Efter faderns bortgång berättade Lovato i tv-programmet ”Good morning America” att både fadern och hon kämpat mot psykisk ohälsa men att hon trots det haft en underbar uppväxt tillsammans med fadern.

 • ”Modern family”-stjärnan Ariel Winter, 17, myndighetsförklarades tidigare i år. Hennes mamma har bland annat anklagats för att ha utsatt skådespelerskan för psykisk misshandel och stöld.

 • Det var vid inspelningen av ”Boogie Nights” som bandet mellan föräldrarna brast. Heather Graham, 45, kommer från en konservativ familj och det uppskattades inte när hon agerade porrskådis i filmen 1997. I intervjuer med Heather och hennes föräldrar menar alla tre parter att de saknar varandra men ingen har hittills tagit steget till försoning.

 • Skådespelerskan Jennifer Aniston, 46, har sedan barnsben haft en svår relation med sin mamma. Hon avslöjade i en intervju tidigare i år att hennes mamma alltid varit väldigt kritiskt mot henne. Modern Nancy Dow, 79, var varken bjuden till bröllopet med exmaken Brad Pitt, 51, eller Justin Theroux, 44.

 • Norges kronprinsessa Mette-Marit, 41, ”gjorde slut” med sin pappa efter att han avslöjat ett och annat om prinsessans festfyllda ungdom. Hon vägrade låta pappan träffa sina barnbarn men innan hans död försonades dom.

 • Supermodellen Miranda Kerr, 32, bröt upp med sina föräldrar efter att de konstaterat i media att dottern stängt ute dom från sitt liv. Men den australienska dokumentärserien ”Family Confidential” sammanförde familjen på nytt.

 • Drew Barrymore, 40, startade sin karriär redan som fyra åring. Barnstjärnan växte upp i en otrygg miljö där missbruk blev vardagsmat. Hon ansökte om att bli myndighetsförklarad redan som 15-åring och bröt sedan därefter loss från sina föräldrar, fadern gick bort 2004 och hon har i dag ingen kontakt med modern.

 • Entreprenören Isabelle ”Blondinbella” Löwengrip Spångberg, 24, valde länge att inte prata om den sargade relationen mellan henne och fadern. Men 2012 bröt hon sin tystnad och berättade att de pappan inte längre finns i hennes liv. Fadern var inte bjuden till bröllopet och han är inte heller närvarande i barnbarnens liv.

Fick nog av drogmissbruk och avundsjuka

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Stjärnorna som bröt med föräldrarna

comments powered by Disqus

Senaste från På Löpet

Soldoktorns spännande plan med Lotta Engberg

”Soldoktorn” växlar upp.
Mikael Sandström är redo för att ta det hela ett steg till med Lotta Engberg.
Den populäre TV4-läkaren är mycket svag för sångerskan.

söndag 5 juli 2020