Victoria i tårar under parterapin med prins Daniel

Öppna sår och tunga känslor.
För Victoria är skilsmässokrisen en mycket bitter upplevelse.
Kronprinsessan ska enligt uppgift ha brutit ihop i tårar under parterapin med prins Daniel.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2022-02-08 kl 07:00 |

ProvaPremium

Det är Victoria, 44, som håller i taktpinnen under den rådande äktenskapskrisen.

Det är hon som blivit sårad av ”incidenten” som prins Daniel, 48, gjort sig skyldig till under äktenskapet och det är hon som blivit alltmer trött på sin makes temperament och beteende gentemot henne.

Bild 1 av 8

Kronprinsessan Victoria blev starkt berörd under parterapin med prins Daniel. Paret försöker rädda sitt äktenskap.
Bild 2 av 8

Kronprinsessan Victoria besökte Färnebofjärdens nationalpark utan prins Daniel, trots att den ligger i hans hemlän Gävleborg. Ett stort medieuppbåd var på plats.
Bild 3 av 8

Prins Daniel har kritiserats för sitt temperament, han behandlar inte alltid Victoria på ett schyst sätt, det är ett av flera problem i parets äktenskap.
Bild 4 av 8

Kronprinsessan Victoria är mycket besviken på sin make.
Bild 5 av 8

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har tagit en två månader lång timeout från sina kungliga plikter, nu ska paret hitta tillbaka till varandra.
Bild 6 av 8

Kronprinsessan Victoria har varit pressad under en längre tid. Hon får ett fint stöd av både mamma och pappa.
Bild 7 av 8

Ett stort medieuppbåd var samlade vid Solna tingsrätt förra veckan, ett rykte om att en skilsmässoansökan var på väg att lämnas in föranledde det hela.
Bild 8 av 8

Kronprinsessan Victoria fick höra talas om en "incident" i äktenskapet strax före jul, men problemen är större än så.

Icke desto mindre är det väldigt tungt för kronprinsessan vilket bland annat visat sig under parets räddningsförsök av relationen.

Stoppa Pressarna har talat med flera personer i kronprinsessan Victorias närhet och de vittnar alla om samma sak. Hon mår inte bra.

Victoria är extremt besviken på Daniel och det av flera orsaker. Det handlar inte bara om den ”incident” i äktenskapet som hon blev varse strax före jul. Prinsen var ju inte med på Svenska Akademiens högtidliga sammankomst i Börshuset i Gamla Stan i Stockholm.

Den officiella förklaringen var att prins Daniel inte var på plats på grund av en ”lättare förkylning”. Det var inte sant. Det var en ren lögn från hovets sida.

Det var kronprinsessan som förbjudit sin make att följa med på årets sista officiella uppdrag för de kungliga. Victoria stod helt enkelt inte ut med tanken med att le inför kamerorna samtidigt som prins Daniel var vid hennes sida.