Alexandra Nilsson kan tänka sig att programleda “Naked attraction”

Alexandra har under ganska många år varit öppen med att hon skulle vilja ha en karriär som progamledare.  Tidigare har hon skrivit att hon vill leda något lite mer seriöst program men nu nämner hon att hon hade kunnat tänka sig att programleda nya satsningen “Naked attraction”.

 

Men utöver detta är det något om kärlek som hon helst skulle vilja vara programledare för då hon älskar kärlek.

Här nedan ser ni några av alla frågor och svar som hon lade upp på sin story:

 

Börjat planera bröllop?

Svar: Alltså jag skulle ljuga om jag sa ja. Livet har kommit emellan om man säger så. Men planen är att vi ska åka och kolla locations och se vad som finns ledigt. Rädd att det är fullbokat på grund av alla bröllop som flyttats fram på grund av pandemin. Sen ska jag börja tänka på klänning mm efter en fotografering som jag ska göra.

 

Vad ser du fram emot i sommar?

Svar: har 2 resor inbokade till Ibiza och Marbella som ska bli väldigt roligt såklart. Lugna sommarkvällar på landet. Fotograferingen i vackra brudklänningar ska bli så roligt att få göra. Åka runt och fika/mysa.

 

Vilka egenskaper har du svårast för hos andra människor?

Svar: Tycker inte om bossiga människor som säger åt andra vad dom ska göra. Sjukt ocharmig egenskap. Sen är ju snåla människor mindre kul att umgås med såklart. Man behöver inte swisha för allt, sånt jämnar ut sig! Relax.

 

Dina tankar om att bli äldre?

Svar: Såhär…jag vill inte vara 20 igen. Men! Jag är rädd att samhällets normer tvingar in mig i ett hörn ju äldre jag blir, förstår du hur jag tänker? Så med tanke på det känns det sådär. Och jag tror många känner sig yngre i huvudet. Kanske blir svårt att hänga med i åren som passerar helt plötsligt.

 

Hade du kunnat programleda naked attracrion?

Svar: Ja men lätt. Jag är inte så generad av mig.

 

 

Angående plåtningen som hon nämner att hon ska prova bröllopsklänningar med så är det antagligen för tidningen Bröllopsguiden. Vi har bland annat fått se både Kenza, Isabella Löwengrip och Isabella Jedler på deras omslag.

Bilderna tillhör Brollopsguiden.se

Lämna ett svar