- Senaste nytt från kändispressen

Annica Englund flyttar med kärleken till Kanada

<<< Tillbaka

Annica Englund flyttar med kärleken till Kanada

Body: 

Vi visste alla att Annica Englund hade en flört med någon, men att det var seriöst på riktigt har hon inte gått ut med tidigare. Det är nämligen så seriöst att hon nu valt att flytta med sin nya kärlek till Kanada där han jobbar. Dom har enligt henne typ bott ihop medans han varit i Sverige, men pga hans jobb måste han tillbaka och han frågade om hon ville flytta med. Det är ett stort steg men hon kände sig redo speciellt när hon kan jobba från vilket land som helst med sina sociala medier.

Hon flyttar redan första veckan i september men dom kommer vara i Sverige under sommaren nästa år.

 

Ett stort lycka till Annica, hoppas allt blir helt underbart för er i ert nya liv ihop.

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: annicaenglund.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Keela får kritik för att hon lever som en 20 åring

29 januari, 2022 | 12:23

Keela har haft ännu en frågestund på sin instastory och för er som missat den kan se alla frågor och svar här nedan. Hon berättar bland annat att hon funderar på att göra sina tänder samt att hon trivs med att leva som att hon vore en 20 åring. Det är nämligen så att många börjat reagera på att hon är 30+ men umgås med 20 åringar samt lever som att vore 20 år, Keela själv ser inga problem i det.

 

Börja med youtube igen?

Svar: Just nu är jag i en sån period igen då det känns som att jag kan och vill mata ut flera videos i veckan till er. Men vi vet ju allihop hur länge såna perioder brukar hålla. Därför försöker jag avvakta lite och se hur jag mår framöver och om känslan håller i sig istället. Förhoppningsvis känner jag såhär länge.

 

Hur kommer det sig att du börjat umgås med folk som är 20 års åldern? Du är väl 33?

Svar: Jag har umgåtts med människor som både är 10 år yngre och minst 10 år äldre i flera år så det är ingenting jag börjat med på senaste tiden. För mig har ålder noll betydelse utan jag umgås med folk jag trivs med och har kul med. Det måste vara tråkigt att känna att ålder är något som borde begränsa en eller ens är något att ifrågasätta. Och nej jag är inte 33.

 

Har du gjort några operationer?

Svar: Jag gjorde brösten för 10 år sen. BBL i september förra året. Sen gjorde jag botox i pannan och lite filers i läpparna för snart ett år sen men det är helt borta nu.

 

 

Du är liksom över 30 och lever som att du är 20..pinsamt

Svar: Tycker genuint synd om er som känner att så fort man kommer upp i en viss ålder så "ska" man ha svenssonliv med ett 8-17 jobb, villa, partner som man varit tillsammans med i fem år och tre barn. Man ska absolut inte vilja vara singel, absolut inte tycka det är kul att festa, absolut inte vara osäker på om man ens vill ha barn osv. Om det är så att jag lever som att jag vore 20 , så fasiken vad najs det är. Ni borde prova.

 

Vilken plats på jorden vill du helst resa till?

Svar: En plats där folk inte är lika trångsynta som svenskar

 

Hur går det med ADHD-medicinen?

Svar: Den första jag åt gjorde mig ju helt psycho så den slutade jag med. Den jag har nu är bättre men förmodligen alldeles för låg dos, så ska höja denna veckan hoppas jag på.

 

Vad gör du på alla hjärtans dag?

Svar: Förhoppningsvis är jag utomlands

 

Vet du några influencers som döljer sina operationer?

Svar: Ja gud ja! Jag vet flera

 

Spelar du wow något nu?

Svar: Nej har fortfarande WOW-förbud. Vet att om jag spelar så gör jag absolut inget annat.

 

Om du för 10 år sen fått höra att du skulle börja med OnlyFans, vad skulle du sagt då?

Svar: Go little rockstar. Nä men skämtåsido, omöjligt att säga då världen på gott och ont förändrats väldigt mycket senaste åren. Jag hade nog bliviti förvånad men har alltid velat gå min egna väg och skita i vad andra tycker och tänker.

 

Skulle dus äga att din OF är väl värd pengarna?

Svar: Får denna frågan varje gång. Tror folk verkligen att jag skulle säga nej?

 

Är du vaccinerad? Om ja, ska du ta tredje sprutan?

Svar: Ja det är jag. Som jag känner nu kommer jag avvakta lite med tredje sprutan.

 

Vart vill du resa?

Svar: Varit sugen på Dubai sååå länge men inser mer och mer hur dyrt boende är och jag vill vara där en månad iaf. Någon som vill åla? Någon följare som bor där och letar soommate?

 

Vad blir nästa grej att förändra med ditt utseende?

Svar: Funderat väldigt länge på tänderna så får se om det blir av.

 

Var concerta den första medicinen du fick prova för ADHD?

Svar: Yes. Nu har jag elvanse och den funkar bättre för mig.

 

Hur sökte du hjälp då du ville göra ADHD utredning?

Svar: Först vände jag mig till vårdcentralen, men förstod inte då hur lång kö det var. Över ett år, så slutade med att jag gjorde utredningen privat vilket kostar. Sen när jag fick diagnosen insåg jag att det skulle ta flera flera månader med att få behandling och medicin också så blev att jag även nu har kontakt med en privatläkare angående det. Det kostar en del, men med tanke på hur jag mått så känns det absolut värt det. Jag kunde inte vänta längre.

 

Kommer du ta körkort?

Svar: Jag vet inte. Jag har mycket respekt för fart och för bilar och min förmåga att fokusera och hålla koncentrationen är inte direkt en bra kompo med att vara i trafiken. Gör nog alla en tjänst om jag låter bli. Men det är mycket möjligt att jag ändrar mig om jag märker att behandlingen och medicineringen funkar.

 

Använder du fortfarande korsett nu efter operationen?

Svar: Yes. Men jag börjar trapp ner lite för ungefär 2 veckor sedan när det hade gått 4 månader. Tidigare hade jag den 24/7 förutom när jag duschade/tvättade den. Nu har jag den ungefär halva dygnet och kommer fortsätta med det ett tag för att sedan trappa ner till att bara ha den några timmar per dag till det har gått 6 månader. Sen får vi se hur jag gör.

 

 

Josephine Qvist är sugen på att göra en egen parfym

28 januari, 2022 | 0:30

Det blir allt vanligare att influencers gör parfymer och det finns flertal som redan gjort en egen parfym, vissa har blivit populära och andra inte lika mycket.

Som som gjort parfymer hittills är:

Kenza - hon har gjort 2 stycken och dom heter Alani & Alani night

Rebecca Stella - hon har också gjort 2 stycken som heter I do & date night

Ida Warg - Hennes parfym heter Flor Feliz

Bianca Ingross - hon har också gjort 2 och dom heter Amaci & Senteur de CAIA

Linn Ahlborg - hennes parfym heter LXA

Isabella Löwengrip - hennes parfym heter Blonde Bouquet

Om jag missat någon får ni gärna lämna en kommentar och fylla på listan. Men nu kanske det blir så att ännu en influencer lanserar en parfym för det är nämligen så att Josephine Qvist är sugen på att göra en egen parfym. Hon känner att hon aldrig hittar någon som hon gillar och undrar nu om hennes följare hade tyckt om ifall hon tog fram en egen parfym.

Det som gör att hon tvekar är för att hon är rädd att ingen kommer att köpa hennes parfym och när hon frågar följarna om dom hade köpt den så svarade 71% att dom hade gjort det.

 

Absolut är några av parfymerna helt underbara i doften men det som kan göra att folk tvekar på att köpa dom är för att dom flesta inte går att lukta på i butik. Man får beställa hem parfymen för att ens kunna lukta på dom, och när du brutit kartongen för att kunna lukta på dom så kan dom inte skickas tillbaka om du inte gillar lukten. Det är nog många som drar sig för att köpa en parfym för mellan 600 och 900 kr utan att ens kunna lukta på den innan man köper den. Man kunde tex se på tradera att folk sålde sina parfymer när både Kenza och Rebecca Stella släppte sina första då många inte gillade doften.

 

 

 

Bingo Rimers hårda krav på sin assistent

27 januari, 2022 | 23:21

Då var det ännu en gång dags för Bingo Rimer att skaffa en ny assistent, senast han sökte en ny assistent var i augusti 2021. Men något som förändrats från förra gången är kraven han har på personen den här gången.

Förra gången skulle personen vara ung, driven, kunnig med dator/moms samt tycka om barn. Nu har han tagit steget längre och vill istället ha en assistent som inte är en mespropp, och man får absolut inte göra något som får Katrin att bli arg på honom för det du gjort.

Utöver dom kraven så är resten av listan här:

*Ha körkort

*Stresstålig

*Strukturerad

*Kunna jobba obekväma arbetstider

*Inte söka jobbet för att bli känd

*Inte börja "lipa" om han blir irriterad för att man tex glömt beställa matlådor till barnen

*Man får inte glömma något

 

Exakt hur många timmar jobbet ligger på i veckan står inte. Att jobba som assistent till någon kan ibland innebära att man måste vara beredd på att man kan få samtal om att man behöver komma och jobba eller hjälpa till med något akut, det finns ingen information vad som gäller kring detta när man är Bingos assistent. Sen om jobbet innebär körning av barn till och från aktiviteter eller om jobbet enbart är för Bingo är också oklart.

Men då är nog många nyfikna på vad lönen ligger på när det handlar om obekväma arbetstider och alla kraven. Jo lönen är på 25 tusen i månaden vilket blir 17 tusen efter skatt om man har en skattetabell på 32%.

Detta är såklart inte rimlig lön om man måste jobba mycket kvällar och helger  men enligt Bingo får man jobba sig upp för en högre lön precis som på ett vanligt jobb. Dock är det en helt okej lön om man jobbar enbart dagtid men för obekväma arbetstider är det lite väl lågt, men sen är det upp till var och en att avgöra om man anser att lönen väger upp det jobb man har/gör.

 

Hade ni velat jobba för Bingo?

Bianca Ingrosso tar ej ansvar för att hon bär päls

25 januari, 2022 | 11:55

Om det är något som upprör influencers läsare/tittare så är det när dom bär päls. Idag anses det motbjudande att bära äkta päls och dom flesta influencers har valt bort päls dom sista åren men för inte så länge sedan gjorde Paow reklam för en hemsida som sålde äkta päls men nu har även Bianca Ingrosso gjort reklam för en hemsida som har äkta päls men hon använder själv också en pälsjacka som är 100% gjord av rävar.

Bianca lade upp 2 bilder på sin instagram där hon bär jackan och kritiken blev så stark mot henne att hon valde att fega ur och stängde av kommentarerna samt raderade alla kommentarer. Till expressen säger hon själv att jackan är flera år gammal och att hon köpte den på någon hemsida och är säker på att den inte är äkta. Det som dock är väldigt märkligt är att samma dag första bilden på instagram kom upp så lade hon även ut en story där hon taggade ett företag som heter Nobel Copenhagen och det var deras instagram HÄR som hon taggade. Är det inte konstigt att hon inte minns vilket företag hon köpt jackan hos men samtidigt så kan hon tagga företaget?

På hemsidan som nu ligger nere sen dagen hon lade upp jackorna så kunde man se att jackan är gjort av 100% räv och kostade 7000 kr. Varför Bianca trots bevis väljer att ljuga och säga att den är oäkta och inte vet vart hon köpt den är oklart men antagligen hoppas hon på att det inte var många som såg när hon faktiskt taggade företagets instagram.

 

Dock väljer hennes följare att kommentera kritik mot henne på hennes nya inlägg på instagram, han ta några print på kommentarerna som hon nu raderat och ni kan se dom här nedan.

 

Stå för vad du gjort och gör sedan om och gör rätt!

HÄR kan ni läsa artikeln om detta på expressen.

Antonija Mandir visar och berättar om hur dåligt hon mådde

24 januari, 2022 | 20:04

Majoriteten av alla människor på den här jorden mår dåligt i perioder och en del mår tyvärr mycket sämre än andra. En vanlig och allt med vanlig sjukdom är utmattning och depression och allt fler väljer att öppna upp och prata om sitt mående speciellt bland våra influencers.

En som nu valt att berätta men också visa hur dåligt hon mådde i perioder under 2020-2021 är Antonija Mandir. Hon skriver att hon en och annan dag mådde otroligt dåligt under 2021, hon har även hittat bilder där hon själv skriver att hon visste att hon mådde dåligt men inte så dåligt som hon ser nu att hon mådde på bilderna.

Även när hon gjorde ett jobb så fick hon hålla ihop för att inte brista ut i tårar, detta ledde till att hon grät precis innan en inspelning och så fort det var klart sprang hon iväg i tårar igen. Hon söker inte sympati med alla bilder hon lagt upp utan vill visa sina följare att hon inte alltid mår bra även om många kan tro det.

Oftast visar eller berättar hon för sina följare när hon mår dåligt men under perioderna som dessa bilder togs mådde hon för dåligt för att ens berätta om hur dåligt hon mådde. Och trots att hon idag mår väldigt bra så kan även små saker ibland få henne att bryta ihop men att man bara kan göra så gott man kan.

 

Ibland är det tungt att erkänna om man mår dåligt och väldigt många väljer att svälja det och säga orden "Jag mår bra" eller "Jag är okej". Det är så lätt att säga och också väldigt lätt för andra att tro på, men tvekar du någon gång på att någon faktiskt mår bra så visa att du finns där och förhoppningsvis så kommer personen till slut att öppna upp sig och lätta sin tyngd lite. Det spelar ingen roll varför en person är ledsen eller mår dåligt det är lika viktigt oavsett att hjälpa personen och ingen anledning är mindre värd än den andra.

 

Om du mår dåligt eller lider av psykisk ohälsa och vill söka hjälp så kontakta din närmaste vårdcentral eller ta kontakt med en privat psykolog. Det finns idag även psykologer online där du via samtal eller video kan prata med någon, och är du under 25 kan du även gå via din ungdomsmottagning för att få hjälp eller kontakta kurator eller skolsköterskan på din skola.

Senaste från På Löpet

Efter otroheten: prins Daniel bröt samman och berättade allt

Kronprinsessan Victoria kunde inte tro det hon hörde var sant.
Prins Daniel var klart berörd när han valde att berätta om otroheten för sin hustru.
Paret genomgår just nu en tung kris i sitt äktenskap.

lördag 29 januari 2022