- Senaste nytt från kändispressen

Tar Annica Englund överpriser?

<<< Tillbaka

Tar Annica Englund överpriser?

Body: 

Precis som flertal andra bloggare så gör Annica Englund reklam för hemsidan sellpy. Detta trots den hårda kritiken som tränsten fått där många känner sig lurade pga att dom tar hela vinsten pga avgifter och det som inte säljs får dom inte tillbaka.

Efter att ha sett kommentarer på Annicas blogg om att hon tar högre priser än vad produkterna kostar i butik så kollade jag upp några produkter. Det visar sig att en del av varorna som hon säljer (mycket av det hon säljer har hon nog fått hem gratis som prover) tar hon högre pris för än om man köper dom online på andra butiker. Man kan även se på varorna om det är nya prosukter eller om dom är begagnade och många är redan provade men i fint eller normalt skick.

Hon har valt att allt hon säljer kommer att skänkas till välgörenhet men att ta överpriser känns ändå inte ok för läsarna.

Exempel:

HÄR säljer hon handkräm från märket cetaphil 50 ml för 75 kr och HÄR kan man köpa den hos apotea för 67 kr.

HÄR säljer hon nagellack från O.P.I  15 ml  för 200 kr och HÄR kan ni köpa vilken färg ni vill i serien för endast 129 kr

HÄR ser ni massor av annonser där hon säljer NYX foundation 15 ml för 200 kr och HÄR hittar ni samma olika varianter för 189 kr styck

HÄR säljer hon en NYX läppstift för 150 kr och HÄR hittar ni hela NYX serie med läppstift för under 100 kr

 

Tankar?

 

 

Bild 1: 
bloggtext2: 

Kommentarerna kommer från Annica Englunds blogg

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Paow tatuerar över Lance namn

21 oktober, 2018 | 23:24

Nu är det dags för Paow att ännu en gång tatuera över ett namn som hon tatuerat på sin kropp. Först var det Steffis namn (Steffis gjorde även Paows namn) sedan Jeppes namn och sist Erics namn men nu är det Lance som ryker från hennes kropp.

Men ett namn som hon faktiskt har kvar är Vigren (han tatuerade även in hennes namn) och hon valde att tatuera in hans namn då han är en nära vän till henne. Här nedan ser ni den nya tatueringen som kommer ta över Lance plats.

Blondinbella fick en klocka för 100 tusen av Hampus

21 oktober, 2018 | 22:59

Idag fyller Blondinbella 28 år och hon firade morgonen med sin pojkvän Hampus. På sin instastory visade hon i morse upp att hon fick en klocka av Hampus och det var en Patek Phillippe 4910/10a som kostar strax över 100 tusen och Hampus graverade den med "För nuet vi delar, H".

Blondinbella skrev att hon tror att han älskar henne på bilden med klockan. . På bloggen beskriver hon sitt firande idag som den bästa födelsedagen hon någonsin haft.

Piffa upp köket med nya trendiga stolar

21 oktober, 2018 | 11:09

Sponsrat inlägg i samarbete med Nimara.se

 

 

I december kommer jag och min familj att flytta och då kände vi att det var dags för nya lite mer moderna stolar till köket och jag hittade då den danska hemsidan Nimara.se

Jag har under lång tid varit inne på att skaffa sammetstolar och på Nimara har dom ett stort utbud av just sammetstolar.  Vi valde stolar som heter Grace i färgen grå men som också finns i färgerna mörkblå och rosa.

Förutom stolar så har dom ett stort utbud av matbord, soffor, fåtöljer, skänkar,bänkar och mycket mer. För att komma direkt till startsidan så klicka HÄR.

 

Just nu har dom en stor rea på hemsidan på massor med varor så är även ni sugna på tex nya stolar eller något annat så passa på att kolla in hemsidan för det finns massor av snygg inredning. Och ett tips från mig är att kolla in deras sortiment med produkter som hjälper dig att skydda möblerna och ni hittar dom HÄR.

 

Här kan ni se klippet där Anna Anka kränker Elena

21 oktober, 2018 | 9:49

Nu ligger klippet ute så jag kan dela det till er och här nedan ser ni hela bråket där Anna Anka kränker och förnedrar Elena i svenska hollywoodfruar.

 

Kissie- "äter jag mindre kött och kan resa med godare samvete"

21 oktober, 2018 | 9:15

Tidigare i veckan så nämnde Kissie i sin blogg att hon aldrig kommer att sluta resa trots att flygresorna förstör miljön. Nu har hon gjort ett helt inlägg om detta där hon förklarar att eftersom hon äter mindre kött så kan hon resa med gott samvete och hon kommer aldrig sluta resa.

Enligt Kissie så är köttindustrin det som står för den största delen av miljöpåverkan så för att hjälpa miljön så skan man äta mindre kött.  Hon tar även upp att man istället ska fokusera på dom stora länderna så som USA och Kina som förstör så mycket mer vilket gör att om vi i Sverige skärper till oss så gör det ingen skillnad om dom stora länderna inte bättrar sig.

Men kollar man på internet så är inte köttindustrin den största boven utan den står för ca 15-17% av det som förstör miljön medans tex el och värme ligger på 25%, industrin (alla fabriker oavsett vad dom tillverkar) ligger på 21% och transporter på 14%.

 

Vad tycker ni kan man flyga med gott samvete om man äter mindre kött? Kan man verkligen tänka att om man äter mindre kött så kan man flyga mer? Blir det inte då att det man räddar miljön på från ena hållet läggs på till att förstöra på andra hållet istället?

Jag personligen tycker inte att man ska göra en sak bättre för att kompensera att man gör mer av en annan sak. Sen handlar det inte bara om vad vi äter eller hur mycket vi flyger utan det finns så otroligt många andra områden vi behöver bli bättre på för att hjälpa miljön att komma upp på fötterna igen. Jag tycker att man ska läsa runt på internet för att se vad varje person kan göra för att göra förändringar och det behöver inte vara stora utan varje liten förändring gör skillnad.

Ta tex hur mycket mat och dryck som vi slänger eller häller ut i vasken, bara där kan man hjälpa till genom att handla mindre/laga mindre mat. Den största boven av det vi häller ut i vasken är kaffe/te så gör mindre av detta istället för att hälla ut en halv kanna med kaffe.

Senaste från På Löpet

Magnus Hedmans knarkfester med doku-stjärnan

Magnus Hedman knarkade vilt med dokusåpastjärnan.
Nu kommer sanningen om den gamle landslagshjälten fram.
Och han har inget emot det.

måndag 22 oktober 2018