Har Antonija Mandir och Alice ex Philip Wong något ihop?

Antonija gick ganska direkt ut med att hon och pojkvännen Oliver valt att gå skilda vägar. Hon är noga med att berätta att dom tog beslutet ihop och att dom inte är osams på något sätt.

Huvudanledningen till att det tog slut var för att hon kände att hon behövde tid att lära känna sig själva och lära sig leva med sig själv innan hon kan göra det med någon annan.

 

Hon bad alla att visa hänsyn till detta och efter ett par veckor skrev hon ett långt inlägg på instagram om att ett nytt kapitel börjat för henne.

Såhär skrev hon i inlägget:

 

“Nytt kapitel börjar nu. För första gången på 13 år ska jag vara ensam, lära mig att trivas i mitt egna sällskap. Detta är något jag kämpat med länge och har alltid tyckt att det är obehagligt att vara själv vilket lett till en viss osäkerhet i vardagen. En osäkerhet i vad jag tror att jag klarar av och inte.

Jag har svårt att vara i min ensamhet, sover inte bra om jag sover ensam, får en typ av stress och ångest om jag ska vara själv.  Det är dags för mig att lära känna mig själv och kunna ta beslut själv. Det känns läskigt men samtidigt spännande, jag är så redo för det här.”

 

Men mitt i allt det här så går det nu rykten om att Antonija var otrogen mot Oliver, och när folk frågar henne om detta bland hennes kommentarer så raderar hon dom.

Det ryktas nu också om att hon har något på gång med Alice Stenlöfs ex och ExonPH på instagram har lagt ut bilder på dom när dom är på en uteservering samt krogen ihop. Att dom umgås behöver inte betyda att dom har något på gång.

Philip och Alice var ett par i 6 år och dom gjorde slut i början av 2020.

 

Oliver har valt att vara tyst kring detta så hurvida otrohetsryktena stämmer eller inte är ännu inte bekräftat. Men här kommer frågorna och svaren som hon svarat på här i veckan.

 

Hur känns det med breakupet med Oliver?

Svar: Det är klart att det suger att det blev som det blev, men vi båda gjorde allt vi kunde för att det skulle bli bra men tiden var inte rätt för oss ändå. Jag ångrar inte mitt beslut, det tog lång tid för mig att ta det här beslutet vilket också gav mig tid att bearbeta. Men detta är det rätta nu och jag har en del att jobba på och ser mycket fram emot att växa med mig själv. Jag är nervös och pirrig men så redo.

 

Varför bemöter du inget som sägs?

Svar: Det är mer chockerande att ni på fullaste allvar förväntar er uttalanden från varje offentlig persons situation eller uppbrott.

 

Hur tänker du kring allt som sägs om dig?

Svar: Tar aldrig åt mig av vad som sägs och har aldrig gjort.

 

Har du känslor för någon annan just nu?

Svar: Nej absolut inte och vill gärna inte ha det på ett bra tag framöver.

 

Kommer du skaffa barn även om du inte hittar den rätta?

Svar: Barn är det finaste vi har och jag längtar ihjäl mig efter egna. MEN skulle aldrig skaffa barn med någon bara för att.

 

För en månad sen var ni så kära, allt hände snabbt…känns konstigt men all lycka till dig.

Svar: Jag kan förstå att det känns snabbt för er, men det ni inte vet är att detta beslut gick igenom mitt huvud de senaste månaderna. Jag och Oliver hade det dåligt fram och tillbaka ca 4 månader innan vi gjorde slut. Så när detta kom ut offentligt hade vi redan varit i det ett tag och jag börjat gå vidare.

Och även när vi hade det som värst kunde vi ändå ha fina dagar ihop – det som syntes utåt.

 

Hur känns d att vara “själv” nu då? Att sova själv, ta beslut själv osv?

Svar: Det har ju gått ca 2 veckor bara sedan vi gick skilda vägar. Och under den tiden har jag spenderat min tid med mina nära och familj och gjort det jag känt för bara. Skillnaden är väl mest nu att jag upplever alla aktiviteter och annat ensam och inte med någon bredvid mig hela tiden.

 

Funderat på att hålla nästa relation privat och inte offentlig?

Svar: Jag kommer absolut att vilja hålla nästa förhållande mer privat.

 

Vi ser hur det går för Antonija efter seperationen men hur går det för Oliver? Enligt ExonPH på instagram så är han i alla fall inte hemlös som en del verkar tro. Men han ska tydligen ha tjänat massor på att vara ihop med Antonija så nu ska han tydligen inte alls tjäna speciellt mycket via sina sociala medier.

 

Bilderna som Exonph lade ut på Antonija ihop med Philip Wong

 

Bilden tillhör Antonija Mandir.

 

 

Lämna ett svar