- Senaste nytt från kändispressen

Är det Marcel som snackat skit om Amir?

<<< Tillbaka

Är det Marcel som snackat skit om Amir?

Body: 

Innan sommaren så såg vi Amir umgås väldigt flitigt med youtubern Marcel men i början av sommaren så slutade dom synas ihop. Nu berättar Amir i sin senaste video hur han bröt kontakten med en person i början av sommaren som har snackat skit om honom till flera andra. Först tog han en paus från vännen men fick då höra allt mer lögner som den här vännen sagt om Amir.

Han säger att personen var en av hans närmaste vänner men att  personen inte ville honom något gott alls. Han insåg även att den här vännen har pratat skit om precis alla andra till Amir så han insåg att det är ganska logiskt att den här vännen då snackar skit om Amir till sina andra vänner.

 

Frågan är nu om det är Marcel som Amir menar då dom var otroligt nära vänner som träffades nästan varje dag till att helt sluta umgås och visa upp varandra på sina sociala medier? Dom följer inte heller varandra på instagram längre.

 

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Paow - "Jag har alltså spytt upp ”90%” av alla måltider"

13 november, 2018 | 10:03

Nu talar Paow ut på instagram om sina ätstörningar som hon har haft dom senaste 2 åren. På bilden nedan vägde hon 43 kilo men hon tyckte själv att hon inte var smal så därför fortsatte hon att spy upp sin mat.

Hon dolde detta för både sina vänner och sin familj men det var först när hennes vän Elli märkte detta som Paow började spy mindre och började må bättre.

 

 

Blondinbella har säkerhetsdörr till sitt sovrum

12 november, 2018 | 8:46

Igår så var det färdigt med Blondinbellas flytt och inatt sov hon första natten i nya huset. Som ni kanske minns så hade Blondinbella ett säkerhetsrum i sitt förra hus vilket var hennes sovrum då hon visade upp en gång att dörren till sovrummet var en säkerhetsrum.

Inatt så filmade Blondinbella i sitt nya hus och när hon filmade in till sin walk in closet som sedan leder till hennes sovrum så såg man att även i det nya huset så är hennes sovrum hennes säkerhetsrum.

Vi får hoppas att Blondinbella slipper sin stalker nu i sitt nya hus och att hon trivs i nya huset.

 

 

Chauffören kastade ut Ida Warg och hennes barn

12 november, 2018 | 8:31

För bara någon vecka sedan så skrev Kissie om en händelse där en taxi-chaufför varit otrevlig mot henne och nu är det Ida Warg som råkat ut för en otrevlig chaufför. Hon beställde en taxi via Uber och när chauffören körde mot rött samt körde om bilar inne i stan så sa hon ifrån och bad han att köra lagligt. Detta gjorde att han stannade och kastade ut henne och hennes barn. Han ska också ha gnällt på att han inte får betalt för den tiden som det tog henne att sätta fast bilstolen i bilen.

 

Jobbar man med att köra på andra människor så ska man köra ordentligt då man har hand om någon annans liv när man kör. Och att gnälla på att det tar någon minut extra för att någon sätter fast en bilstol för att barnet ska åka säkert är bara löjligt. Chaufförer som inte kan köra lagligt eller lugnt borde inte få köra på andra människor.

Här runt Göteborg så kör många busschaufförer som idioter och en gång så han jag knappt gå på med vagnen innan chauffören körde iväg i full fart. Både jag och vagnen flög runt i bussen innan jag han få fast vagnen på plats och när han körde i full fart i svängar och rondeller blev jag förbannad för trodde på riktigt att bussen skulle välta. Var även när att krocka flertal gånger men när jag gick till västtraffik inne på centralen i Göteborg så sa dom bara att det inte var bra sen var det inget mer med det.

Nu finns Samir & Viktors bok att köpa

12 november, 2018 | 8:20

Idag började alla bokaffärer att sälja Samir och Viktors bok "Samir & Viktor" och den finns även att köpa på Ica maxi och Citygross. Tyvärr finns boken endast att köpa inbunden och när dom börjar sälja boken i pocket är oklart ännu.

Ni kan köpa boken HÄR eller HÄR (ej reklam). Kommer ni att läsa deras bok?

Folk slutar köpa Blondinbellas produkter pga hennes flygande

10 november, 2018 | 12:21

I nästan varje inlägg som Blondinbella skriver så kommenterar läsarna om hennes flygande och dom flesta vill att hon ska svara på vad hon anser om att hennes flygande förstör miljön. Detta har läsarna tjatat om varje dag i över 1 år och en del kommer även sluta köpa hennes produkter eftersom dom anser att hon förstör miljön med allt onödigt flygande.

Dom som säger att dom vill ha ett svar från Blondinbella lär vänta i all evighet då hon verkar undvika frågan men hon har gjort ett litet svar på tal om detta för ett år sedan i ett inlägg HÄR.

Enligt henne själv så kommer hon inte kunna minska flygandet varken inom jobbet eller privat och därför jobbar hon med sitt mål om att kunna flyga privat i sitt eget flygplan. Hon skriver precis som Kissie att eftersom hon inte reser mindre så hjälper hon miljön på andra sätt istället.

Senaste från På Löpet

Jenny Strömstedt om parterapin med Niklas

Kändisäktenskapet som krisar.
Jenny och Niklas Strömstedt går i parterapi.
Nu berättar programledaren om de stora bråken.

tisdag 13 november 2018