- Senaste nytt från kändispressen

Bästa och sämsta med julen

<<< Tillbaka

Bästa och sämsta med julen

Body: 

Jonna har som ni vet börjat blogga ordentligt nu och ni hittar hennes blogg HÄR.

I hennes senaste inlägg så har hon gjort en lista med saker som hon tycker är positiva och negativa med julen. Hennes inlägg var roligt att läsa så jag tänkte att ni läsare ska få kommentera här nedan vilka saker ni tycker är positiva samt negativa med julen.

Här nedan kommer min lista och det ska bli kul att läsa vad ni tycker kring julen.

 

Positiva:

*Mat & Bakning, jag älskar att laga mat men även att bara så för mig är det otroligt kul att få göra dessa saker inför julen

*Barnens glädje, inte bara för paketen utan för att julafton är något jag ser är för barnen och hela dagen ska vara riktad mot att ge kärlek till sina barn

*Vara med dom man älskar, i min familj träffas vi inte så ofta men på julen ser vi till att försöka umgås och bara vara

*Julpynt, det är så otroligt mysigt med julpynt, ljus, värme och alla färger

*Snö, att se det snöa på julafton är full pott i mina ögon och det finns inget mysigare

*Gravad lax, finns inget godare än pappas egengravade lax till jul

 

Negativa:

*Alkoholen, att föräldrar väljer att dricka alkohol framför sina barn är aldrig ok men på julen verkar det vara mer av det och slutar oftast inte bra

*Julkalendern, förr tyckte jag att julkalendern var en tradition men sista åren så tycker jag att det har blivit sämre vilket är tråkigt

*Hetsen, det totala kaosen över att köpa in julklappar och få den perfecta julen många ser saker som viktigare än kärlek och glädjen

*Glögg, har aldrig klarat av att dricka det och lukten är vidrig

*Blask, älskar snö men verkligen hatar blasket som kommer efter snön

*Otacksamhet, när folk blir otacksama och besvikna på att dom inte får så mycket julklappar som dom hade velat

*Ensamheten, känner stor sorg för dom som behöver sitta ensama på julafton för alla borde få känna kärlek och omtanke dock borde alla få känna kärlek och omtanke varje dag året runt

Bild 1: 
bloggtext2: 

Bilden tillhör norje.net

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Ännu en nystart för Dessie

21 september, 2018 | 20:42

Dessie har väl dom senaste 2 åren skrivit ut på bloggen att hon ska börja blogga ordentligt igen säkert 15-20 gånger och nu är inget undantag. För 2 dagar sedan skrev hon att hon på riktigt ska ta tag i bloggen igen då hon verkligen känner hur det kliar i fingrarna av att hon vill skriva.

Men för att det ska bli en ordentlig nystart så ska hon göra om hela bloggen så vi får se om hon kommer tillbaka den här gången eller inte men sedan hon skrev det för 2 dagar sedan har bara ett inlägg kommit upp och det är en musikvideo.

 

Tror ni Dessie kommer ta tag i bloggen den här gången?

Thomas Sekelius har släppt sin första bok

21 september, 2018 | 20:32

Nu är det dags för ännu en influencer att släppa en bok och den här gången så är det Thomas Sekelius som skrivit en bok som heter "Two faced".

Dom flesta influencers skriver om sina liv och hur det är att vara känd medans Thomas istället skriver en bok om smink och ni hittar det bland annat HÄR.

 

Någon av er som kommer att läsa den?

Pow har skaffat en till katt

21 september, 2018 | 9:20

Det är ingen hemlighet att Paow är en kattmänniska och att hon inte alls gillar hundar då hon genom året skrivit saker om hundar som fått läsare att bli riktigt arga på henne. Men sista året så har hon fått kritik för hur hon reser bort så mycket och låter olika vänner bo i hennes lägenhet där med katten.

Nu har dock Paow valt att skaffa sig ännu en katt vilket har gjort att några läsare nu är beredda att anmäla henne eftersom hon är borta så mycket från katten hon redan har och att hon absolut inte borde få ha en till.

 

Blondinbella ska inte dricka alkohol på 1 år

20 september, 2018 | 12:34

Många har genom åren påpekat att Blondinbella dricker väldigt mycket alkohol/vin varje vecka och nu har Blondinbella valt att inte dricka någon alkohol alls på 1 år.

I bloggen skriver hon nu att hon dricker ca 3 glas vin i veckan och så har det varit i 10 år och hon tror inte hon varit ifrån vin en hel vecka förutom när hon varit gravid.

 

 

Nyheter och rabattkod

19 september, 2018 | 22:15

Sponsrat inlägg i samarbete med Sudio.com

 

 

Jag har tidigare berättat för er att jag fått testa några olika produkter från sudio.com som jag tycker har varit helt otroligt bra både i ljud och design. Nu har jag ännu ett samarbete med hemsidan där jag nu även får ge er en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela erat köp och ni behöver bara ange koden: svenskabloggare2018

Dom har nu ett sortiment med 7 olika varianter av hörlurar både trådlösa men även vanliga med sladd. Om ni  är som mig och alla dom jag känner så har många av er tagit tag i träningen nu igen efter en paus över sommaren och då kanske ni behöver ett par nya grymma hörlurar?

Jag kan tipsa er om deras produkt som heter Nivå som är två små lurar som du  sätter in i örat och ni hittar den HÄR. Sen har dom även deras over-ear-hörlur som heter Klar som ni hittar HÄR.

Även om ni inte själva behöver nya lurar så är det en grym julklapp att ge bort nu när julafton närmar sig. Sen kan jag avslöja att alla som handlar hos dom även nu får deras snygga coasters som ni kan se bild på nedan:)

 

Senaste från På Löpet

Meghans mamma stöttade under debuten

Det var hertiginnans första kungliga tal. 
Och hon hade fint stöd.
Meghans mamma överraskade genom att vara på plats.

söndag 23 september 2018