- Senaste nytt från kändispressen

Bästa och sämsta med julen

<<< Tillbaka

Bästa och sämsta med julen

Body: 

Jonna har som ni vet börjat blogga ordentligt nu och ni hittar hennes blogg HÄR.

I hennes senaste inlägg så har hon gjort en lista med saker som hon tycker är positiva och negativa med julen. Hennes inlägg var roligt att läsa så jag tänkte att ni läsare ska få kommentera här nedan vilka saker ni tycker är positiva samt negativa med julen.

Här nedan kommer min lista och det ska bli kul att läsa vad ni tycker kring julen.

 

Positiva:

*Mat & Bakning, jag älskar att laga mat men även att bara så för mig är det otroligt kul att få göra dessa saker inför julen

*Barnens glädje, inte bara för paketen utan för att julafton är något jag ser är för barnen och hela dagen ska vara riktad mot att ge kärlek till sina barn

*Vara med dom man älskar, i min familj träffas vi inte så ofta men på julen ser vi till att försöka umgås och bara vara

*Julpynt, det är så otroligt mysigt med julpynt, ljus, värme och alla färger

*Snö, att se det snöa på julafton är full pott i mina ögon och det finns inget mysigare

*Gravad lax, finns inget godare än pappas egengravade lax till jul

 

Negativa:

*Alkoholen, att föräldrar väljer att dricka alkohol framför sina barn är aldrig ok men på julen verkar det vara mer av det och slutar oftast inte bra

*Julkalendern, förr tyckte jag att julkalendern var en tradition men sista åren så tycker jag att det har blivit sämre vilket är tråkigt

*Hetsen, det totala kaosen över att köpa in julklappar och få den perfecta julen många ser saker som viktigare än kärlek och glädjen

*Glögg, har aldrig klarat av att dricka det och lukten är vidrig

*Blask, älskar snö men verkligen hatar blasket som kommer efter snön

*Otacksamhet, när folk blir otacksama och besvikna på att dom inte får så mycket julklappar som dom hade velat

*Ensamheten, känner stor sorg för dom som behöver sitta ensama på julafton för alla borde få känna kärlek och omtanke dock borde alla få känna kärlek och omtanke varje dag året runt

Bild 1: 
bloggtext2: 

Bilden tillhör norje.net

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Nu finns Therese Lindgrens blogg uppe

16 januari, 2018 | 19:59

Nu har Therese lanserat sin blogg (var för 2 dagar sedan men hon gick ut med det idag) och ni hittar hennes blogg på thereselindgren.se

Enligt instagram så kommer hon uppdatera bloggen varje dag så länge hennes läsare vill att hon gör det och hon funderar på att ha lanseringsfest på youtube. Hon valde att starta sin blogg hos unitedinfluencers där bland annat Blondinbella och Foki bloggar.

 

 

Egoina är rädd för att hon gjorde fel som gjorde reklam för Natural Cycles

16 januari, 2018 | 18:11

Eftersom Egoina är en av bloggarna som gjort positiv reklam för Natural Cycles så har hon nu skrivit ett inlägg om företaget efter dom stora rubrikerna. Hon väljer att inte skylla på användarna utan hon anser om nu problemet är så stort så borde företaget vara mer noga med att påpeka hur viktigt det är med skydd på röda dagar och kanske ha en åldersgräns.

Hon funderar också på om den borde kallas för fertilitetsplanerare istället för preventivmedel då man måste ha annat skydd på röda dagar. Hon tar också upp att om det behövs mer forskning kring appen så är det helt fruktansvärt det som hänt och hon undrar nu om hon gjort fel som gjort reklam för appen på sin blogg.

För hon erkänner att hon aldrig hade gjort reklam för tex p-piller men valde att göra reklam för NC då hon var väldigt nöjd men samtidigt så var det också lite av en feministisk fråga.

 

Vad tycker ni gjorde Egoina fel i att göra reklam för NC när hon aldrig skulle gjort reklamf ör annat preventivmedel även om hon var nöjd med det?

Kenza vill starta en podcast

16 januari, 2018 | 17:55

Då var det dags för ännu en bloggare att starta en podcast och den här gången är det Kenza. Hon skriver inte när detta kommer ske men hon skriver att hon vill börja podda men att hon inte riktigt är där ännu men det ligger som ett mål för 2018.

Andra saker som hon vill göra under 2018 är:

*Sluta röka då hon röker ibland

*Blogga bättre

*Köpa landställe

*Laga mer mat

*Springa milen

Och många fler, ni kan läsa hela inlägget HÄR.

 

 

Hade ni lyssnat på Kenzas podcast om hon startade en?

Varför måste Blondinbella ljuga?

16 januari, 2018 | 9:55

Blondinbella har flertal gånger genom åren berättat att hon ibland drar en vit lögn för barnen när det blir för svårt vilket läsarna inte sagt något emot. Men nu har hon skrivit ett inägg om att ljuga när det blir svåra frågor men trots rubriken så berättar hon om en väldigt enkel fråga som hon valde att ljuga om.

Blondinbellas dotter ska ha frågat vad Pippis häst äter varpå hon svara hö, sen frågade Sally vart man köper det och Blondinbella svarar att man köper det i butiken sen blev det matbutiken och till sist svarar hon att matbutiken säljer hö till hästar vid pastan.

 

Att dra en vit lögn för barnen för att skydda dom eller underlätta osv är väldigt vanligt men läsarna förstår inte alls varför hon väljer att ljuga om en sådan sak som vart man köper hö. Många påpekar att det inte alls är en svår fråga som behöver öjugas om utan att hon helt enkelt bara borde ha sagt sanningen att det är torkat gräs som man kan köpa hos bonden eller i djuraffären.

 

Ljuger ni för era barn?

Nu har även Kissie en leasad bil

16 januari, 2018 | 9:21

För bara några dagar sedan så skrev Kissie ut en pik på sin blogg om att hon antagligen är den enda bloggaren som äger sin bil. Det hon menade är att hon inte leasar sin bil men det visade sig att det är flertal bloggare som äger sin egen bil men nu är inte Kissie med i listan längre.

Hon skrev att hon skulle köpa en ny bil och nu kan man se på instagram att bilen är i samarbete med volkswagen. och när bloggarna gör samarbeten med bilhandlare så är det för att dom leasar bilen och får ett bra erbjudande för att dom gör reklam för företaget.

 

Så varför Kissie valde att lägga in en pik för några dagar sedan när hon själv gör samma sak nu är lite märkligt.

 

Senaste från På Löpet

Lotta Bromés oväntade försvarstal

Lotta Bromé slutade på Sveriges Radio efter att ha anklagats för sexuella trakasserier. 

Nu kommenterar den kritiserade programledaren avskedet och går till motattack: 

– Det finns sånt som är Fake news!

tisdag 16 januari 2018