Bingo Rimer och Katrin Zytomierska har inte haft sex sen dom gjorde slut

@Det var 2009 som Katrin och Bingo träffades och blev ett omskrivet par och deras relation gick otroligt fort fram. Bara ett år efter att dom gick ut med sin relation föddes deras första barn och 2013 kom deras andra barn.
@Men efter en relation på 6 år valde paret att gå vidare från varandra och idag är det nästan 6 år sedan relationen tog slut. Men trots att dom bröt upp har dom haft en otroligt bra relation och dom har levt som en stor familj trots att dom inte längre var ett par.
@Dom hjälper varandra med barnen, dom reser ihop, dom umgås och trots att Katrin fick barn med någon annan under dessa 6 år så har deras relation fortsatt vara lika stark. Men många har genom åren funderat på om han och Katrin varit “KK” under åren när båda varit singlar, och nu svarar Bingo på detta under en frågestund. Han berättar att sedan dom gjorde slut så har dom inte haft sex en enda gång.
@Han berättar att Katrin är antingen eller, att antingen är man ihop eller inte så det finns inget mellanläge. Men det har inte gjort han någonting utan dom var klara med varandra och lade istället fokus på deras barn och familj.
@Här kommer lite andra saker som han har berättat under sin frågestund:

@*Han skulle aldrig dejta någon tjej om inte hans dotter Nova godkänt henne
@*Han är mer öppen för fler barn är vad han trodde förut
@*Han ångrar ingenting som han gjort, men han borde varit mer förnuftig och sparsam både på pengar och energi
@*Att ha Bingo som fotograf kostar 5000 kr i timmen och man måste hyra honom i minst 4 timmar, sen tillkommer alla omkostnader
@*Hade hade gärna fått tvillingar, en dotter och en son men det viktigaste är ett friskt barn
@*Han har gjort vissa saker med Puma Swede när dom var unga och singlar
@*Både bingo, Katrin och Alex är överens om att deras relation handlar om barnen så det blir ingen trekant där
@*Han har aldrig varit direkt blyg
@*Han är trött på Tinder

2

Lämna ett svar