- Senaste nytt från kändispressen

Bloggarna mår dåligt

<<< Tillbaka

Bloggarna mår dåligt

Body: 

Genom alla åren med bloggar så har vi sett i omgångar hur bloggarna tagit pauser från sina sociala medier pga att dom mår dåligt eller att dom jobbat för mycket. Många har påpekat att det inte alls kan vara jobbigt att driva en blogg och att dom inte förstår hur dom kan bara utbrända.

Nu har både Isabelle Strömberg, Annica Englund och Paow gått ut i sina bloggar med att dom inte mår bra just nu. Här är lite kort om varför dessa tre bloggare just nu mår dåligt.

Isabelle: Hon känner att hon lever på lånad tid och bara väntar på att något dåligt ska hända. Hon får ofta ångest och känner väldigt ofta att det är mycket stress. Isabelle har mått upp och ner i flera år och det är först dom sista 2 åren som hon gått ut mer och mer med hur hon faktiskt mår. Ni kan läsa hennes senaste inlägg angående lånad tid i livet HÄR.

 

Annica Englund: Hon har blivit utbränd efter att ha stressat under lång tid och sprungit på massor med event. Hon skriver i bloggen att hon kännt av detta under en tid men att när man känner av ångesten när man saktar ner jobbt så jobbar man på ännu mer för att slippa ångesten.  Annica avslöjar att hon inte är trött på bloggen men att hon är trött på själva influencervärlden och dom samtalen som hon vet väntas vid "influencerbordet" på ett event. Ni kan läsa hela hennes inlägg HÄR där hon berättar om sin utbrändhet.

 

Paow: Hon har i omgångar sista åren valt att gå ifrån bloggen (ibland under många veckor) eftersom hon behöver en paus. Det har varit av olika anledningar men många gånger skriver hon att hon mår dåligt och nu verkar hon hamnat där igen. Hon har ännu en gång tagit en paus och nu berättar hon på bloggen att hon för några dagar sedan fick en panikångestattack och valde därför att åka ifrån stan. HÄR finns hennes inlägg.

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

Faksimil: paow.se, annicaenglund.se och isabelles.nu

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Blondinbella ska inte dricka alkohol på 1 år

20 september, 2018 | 12:34

Många har genom åren påpekat att Blondinbella dricker väldigt mycket alkohol/vin varje vecka och nu har Blondinbella valt att inte dricka någon alkohol alls på 1 år.

I bloggen skriver hon nu att hon dricker ca 3 glas vin i veckan och så har det varit i 10 år och hon tror inte hon varit ifrån vin en hel vecka förutom när hon varit gravid.

 

 

Nyheter och rabattkod

19 september, 2018 | 22:15

Sponsrat inlägg i samarbete med Sudio.com

 

 

Jag har tidigare berättat för er att jag fått testa några olika produkter från sudio.com som jag tycker har varit helt otroligt bra både i ljud och design. Nu har jag ännu ett samarbete med hemsidan där jag nu även får ge er en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela erat köp och ni behöver bara ange koden: svenskabloggare2018

Dom har nu ett sortiment med 7 olika varianter av hörlurar både trådlösa men även vanliga med sladd. Om ni  är som mig och alla dom jag känner så har många av er tagit tag i träningen nu igen efter en paus över sommaren och då kanske ni behöver ett par nya grymma hörlurar?

Jag kan tipsa er om deras produkt som heter Nivå som är två små lurar som du  sätter in i örat och ni hittar den HÄR. Sen har dom även deras over-ear-hörlur som heter Klar som ni hittar HÄR.

Även om ni inte själva behöver nya lurar så är det en grym julklapp att ge bort nu när julafton närmar sig. Sen kan jag avslöja att alla som handlar hos dom även nu får deras snygga coasters som ni kan se bild på nedan:)

 

Sindy och Kevin har gjort en kärlekstatuering

19 september, 2018 | 21:56

Nu är det Sindy och Kevins tur att skaffa sig en kärlekstatuering mendom har inte skrivit in varandras namn på sina kroppar. Dom har istället tatuerat in "4ever <3" men dom är inte dom enda som nyligen gjort kärlekstatueringar utan även Dessie och hennes pojkvän har gjort det.

Dom gjorde sina redan innan sommaren men missade att skriva om det och dom har tatuerat in varandras första bokstav från deras namn.

 

Ni ser både Sindys och Dessies tatueringar nedan.

 

Här är svaret som Shell gav till Kissie

19 september, 2018 | 21:51

Efter att Kissie såg porrtidningar inne på Shell så blev hon så arg så hon skrev till dom öppet på facebook och nu har dom gett Kissie ett svar.

Dom förklarar att butikerna idag bedrivs av en extern part men att efter 2 oktober så kommer Shell att börja ta tillbaka sina butiker och då kommer dom ta bort porrtidningarna helt från sina sortiment. Dom tackar även kissie för att hon uppmärksammade detta och att dom även gärna vill veta vilken butik/station det handlar om.

 

Paow är med i hemliga beundrare

19 september, 2018 | 16:33

Vi är vana att se Paow i dokusåpor men den här gången får vi se henne i det nya avsnittet av serien "Hemliga beundrare". Hennes avsnitt visas på måndag den 24:e september kl 21 och det är Paow som valt att bjuda ut en kille på en dejt och så får vi se om han är intresserad av henne eller inte men i reklamen säger han att Paow var personens som han inte riktigt ville träffa.

I reklamen säger hon att som känd så är hon van att få vem hon vill.

 

Kommer ni att titta på hennes medverkan?

 

Senaste från På Löpet

Gunhild Stordalens besked om sjukdomen

Gunhild Stordalens kamp har givit resultat.
Sjukdomstesterna ser bättre ut.
Nu berättar den norska miljardärshustrun om sin tuffa tid.

fredag 21 september 2018