- Senaste nytt från kändispressen

Bloggarna mår dåligt

<<< Tillbaka

Bloggarna mår dåligt

Body: 

Genom alla åren med bloggar så har vi sett i omgångar hur bloggarna tagit pauser från sina sociala medier pga att dom mår dåligt eller att dom jobbat för mycket. Många har påpekat att det inte alls kan vara jobbigt att driva en blogg och att dom inte förstår hur dom kan bara utbrända.

Nu har både Isabelle Strömberg, Annica Englund och Paow gått ut i sina bloggar med att dom inte mår bra just nu. Här är lite kort om varför dessa tre bloggare just nu mår dåligt.

Isabelle: Hon känner att hon lever på lånad tid och bara väntar på att något dåligt ska hända. Hon får ofta ångest och känner väldigt ofta att det är mycket stress. Isabelle har mått upp och ner i flera år och det är först dom sista 2 åren som hon gått ut mer och mer med hur hon faktiskt mår. Ni kan läsa hennes senaste inlägg angående lånad tid i livet HÄR.

 

Annica Englund: Hon har blivit utbränd efter att ha stressat under lång tid och sprungit på massor med event. Hon skriver i bloggen att hon kännt av detta under en tid men att när man känner av ångesten när man saktar ner jobbt så jobbar man på ännu mer för att slippa ångesten.  Annica avslöjar att hon inte är trött på bloggen men att hon är trött på själva influencervärlden och dom samtalen som hon vet väntas vid "influencerbordet" på ett event. Ni kan läsa hela hennes inlägg HÄR där hon berättar om sin utbrändhet.

 

Paow: Hon har i omgångar sista åren valt att gå ifrån bloggen (ibland under många veckor) eftersom hon behöver en paus. Det har varit av olika anledningar men många gånger skriver hon att hon mår dåligt och nu verkar hon hamnat där igen. Hon har ännu en gång tagit en paus och nu berättar hon på bloggen att hon för några dagar sedan fick en panikångestattack och valde därför att åka ifrån stan. HÄR finns hennes inlägg.

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

Faksimil: paow.se, annicaenglund.se och isabelles.nu

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Kenza kommer inte att visa sin son på sociala medier

15 februari, 2019 | 6:50

Något som många alltid är nyfikna på när det gäller influencers barn är om dom kommer visas på sociala medier eller inte. Någon som valt att inte visa sina barn alls på sina sociala medier är Isabella.

Nu när Kenza är gravid så har hon haft en frågestund på instastory, hon får frågan om hon kommer visa sin son på sina sociala medier. Kenza svarar att hon kommer visa lite av sin son i början men att sedan kommer hon inte visa upp honom. En av anledningarna är att hon inte vill att någon på förskolan/skolan ska känna igen honom från hennes sociala medier.

Kissie var otrogen mot båda sina ex

14 februari, 2019 | 21:10

För ganska många år sedan så skrev jag i bloggen om hur Kissie var otrogen mot sin pojkvän C. Kissie nekade till detta men det kom in massor med bevis på att hon raggade på killar på krogen nästan varje helg.

Nu alla dessa år senare så bekräftar Kissie att hon var otrogen mot C, hon berättar också att hon var ute varje helg och sökte bekräftelse men också att även han var otrogen. Men det är inte bara C hon var otrogen mot utan även pojkvänen efter honom (Erik) var hon otrogen mot med Andreas som är hennes nuvarande pojkvän. Dock har hon ändrat syn på allt och skulle aldrig gå med på att hennes pojkvän skulle vara otrogen och heller inte att hon skulle vara det.

 

Paow raderade sina kyss-videos från instastory

14 februari, 2019 | 20:12

Igår lade jag upp ett inlägg om att Paow lagt upp en video på instastory, i videon kunde man se hur hon kysser/hånglar med en kille som hon kallar äckel. Strax efter så försvann videon och det kom upp en ny, men i den andra videon så är det en annan kille som kysser henne samtidigt som hon skrattar. Dock raderades även den videon efter ett tag men här nedan ser ni en print från den i alla fall.

 

Dessie fortsätter göra smygreklam på instastory

14 februari, 2019 | 20:03

Ända sedan Dessie blev mer aktiv på instastory igen så har det kommit upp ganska mycket smygreklam. Igår kom det upp 2 inlägg till i listan på smygreklam som hon gjort sista tiden och ni ser dom här nedan.

Det bästa med instastory för influencers är att det raderas efter 24 timmar, så inte mycket bevis kvar efter det.

Kissie förklarar att hon inte har någon skyldighet mot sina läsare

13 februari, 2019 | 22:09

Kissie stängde av kommentarerna på sin blogg för några dagar sedan och nu funderar hon på att öppna dom igen till helgen. I samma inlägg så förklarar hon noga om att hon inte har några skyldigheter mot sina läsare alls, hon skriver också att hon inte är tvungen att tex ta fram länkar, skriva om produktnumer eller berätta detaljer som sitt liv.

Självklart behöver hon inte berätta detaljer om sitt liv, hon väljer själv vad hon vill dela med sig av eller inte oavsett vad läsarna tycker. Men det här med länkar och produktnumer osv delar hon nog inte med sig för att vara snäll, precis som alla andra bloggare så får hon antingen pengar per klick eller per köp som läsarna klickar in och köper. Det är nog en vint för både Kissie som får pengar samt för läsarna som kan handla något dom tyckte var snyggt.

Hon vill heller inte ställa upp på skolprojekt då det till slut gör att dom ifrågasätter henne. En annan sak som hon nämner är detta med flygandet, hon vill inte diskutera det heller.

 

Tror ni att Kissie delar länkar och produkter för att göra läsarna en tjänst eller för att tjäna pengar?

Senaste från På Löpet

Biancas heta kyssar med den unga artisten

Nu har singellivets glada dagar börjat.
Bianca Ingrosso hånglade offentligt med den unge artisten.
Gamla kärleken Phillipe Cohen är helt glömd numera.

lördag 16 februari 2019