- Senaste nytt från kändispressen

Bloggarna mår dåligt

<<< Tillbaka

Bloggarna mår dåligt

Body: 

Genom alla åren med bloggar så har vi sett i omgångar hur bloggarna tagit pauser från sina sociala medier pga att dom mår dåligt eller att dom jobbat för mycket. Många har påpekat att det inte alls kan vara jobbigt att driva en blogg och att dom inte förstår hur dom kan bara utbrända.

Nu har både Isabelle Strömberg, Annica Englund och Paow gått ut i sina bloggar med att dom inte mår bra just nu. Här är lite kort om varför dessa tre bloggare just nu mår dåligt.

Isabelle: Hon känner att hon lever på lånad tid och bara väntar på att något dåligt ska hända. Hon får ofta ångest och känner väldigt ofta att det är mycket stress. Isabelle har mått upp och ner i flera år och det är först dom sista 2 åren som hon gått ut mer och mer med hur hon faktiskt mår. Ni kan läsa hennes senaste inlägg angående lånad tid i livet HÄR.

 

Annica Englund: Hon har blivit utbränd efter att ha stressat under lång tid och sprungit på massor med event. Hon skriver i bloggen att hon kännt av detta under en tid men att när man känner av ångesten när man saktar ner jobbt så jobbar man på ännu mer för att slippa ångesten.  Annica avslöjar att hon inte är trött på bloggen men att hon är trött på själva influencervärlden och dom samtalen som hon vet väntas vid "influencerbordet" på ett event. Ni kan läsa hela hennes inlägg HÄR där hon berättar om sin utbrändhet.

 

Paow: Hon har i omgångar sista åren valt att gå ifrån bloggen (ibland under många veckor) eftersom hon behöver en paus. Det har varit av olika anledningar men många gånger skriver hon att hon mår dåligt och nu verkar hon hamnat där igen. Hon har ännu en gång tagit en paus och nu berättar hon på bloggen att hon för några dagar sedan fick en panikångestattack och valde därför att åka ifrån stan. HÄR finns hennes inlägg.

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

Faksimil: paow.se, annicaenglund.se och isabelles.nu

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Kissie talar ut som sina ätstörningar

21 juli, 2018 | 20:53

Dom som följt Kissies blogg i många år har sett henne gå igenom en period där hon var väldigt smal. Hon dolde det inte och hon skrev mycket om träning, vad hon åt och många såg nog att hon inte mådde så bra.

Men när hennes läsare gick på henne om detta så nekade hon till att hon hade någon slags ätstörning. Men nu flera år senare så berättar hon att hon faktiskt hade en ätstörning och hela hennes liv handlade på den tiden om kalorier, svält och träning.

Nu har Kissie skrivit ett inlägg där hon berättar om ångesten hon hade varje dag och kampen om att bli accepterad men ju mer hon försökte ju mer hånad blev hon. Perioden där hon svälte sig själv höll i 2 år och det gjorde att hon än idag har minnesförluster från den tiden.

Ni kan läsa hela inlägget HÄR.

 

Jag skickar en stor kram till Kissie men även alla andra som har gått igenom/ går igenom en ätstörning

 

Sindy och Micke svarar på frågor

21 juli, 2018 | 19:39

Nu har Sindy och Micke valt att svara på frågor ihop på Sindys instastory och ni ser dom här nedan som handlar om deras relation.

Läsarna blir arga på Egoina efter "SD" filtret

20 juli, 2018 | 18:46

Idag lade Egoina upp en bild på sin instastory där hon använder ett filter med blommor som rör sig på bilden. Min första tanke när jag såg den var att blommorna liknar SD blommorna och när jag klickade till nästa bild så påpekade även Egoina detta.

Hon skriver att hon såg att det ser ut som SD-blommor och att det till 100% inte var meningen att det skulle se ut som det. I nästa bild så berättar hon att det just då var 23 stycken av hennes läsare som blivit arga pga detta.

 

Tycker ni också att det ser ut som SD-blommor i filtret honanvänder?

Micke går ut med att allt han sa om Sindy inte är sant

20 juli, 2018 | 7:35

Senaste veckorna så har det varit kaos på Mickes instagram och han har hängt ut Sindy flertal gånger. Han har bland annat sagt att barnen bor i fosterfamilj, att Sindy säljer sex, att Sindy tar droger och mycket mer.

Men  efter att Micke och Sindy hängde häromdagen ihop med sina nya kärlekar så har han nu gått ut med en lång text på instagram. Han berättar att vissa saker han skrivit om Sindy stämmer men vissa inte och vad som är sant kommer han inte gå ut med. Men han skriver att barnen inte är fosterhemsplaserade under LVU utan att Sindy får avlastning av någon av deras familjer under tiden nu när Micke inte får ha barnen efter sitt återfall med droger. Han skäms över att han ljugit om Sindy på sociala medier men att han gjorde det för att han var sårad och fått utstå väldigt mycket skit sedan det kom ut att han förlorat sin rätt att umgås med barnen.

Han är glad att han och Sindy idag kan umgås som vänner och att deras nya respektive kan umgås med dom. Han kämpar nu för att hålla sig nykter så han kan få börja träffa sina barn igen. Även sindy lägger in sina tankar bland kommentarerna och på sin instagram där hon stöttar honom i det hela.

 

Dessie bekräftar att hon opererat sina bröst

19 juli, 2018 | 21:44

För 10 dagar sedan skrev jag ett inlägg (som ni hittar HÄR) där jag frågade er om ni tror att Dessie har opererat sina bröst. Jag visade upp bilder från hennes instagram där man tydligt ser att hon har ärr under armarna vilket man får om man opererar sina bröst.

Nu har Dessie valt att bekräfta sin operation på bloggen och hon har gjort en bröstförstoring. Anledningen till operationen  var att hon förut hade stora bröst (större än nu) men efter sin graviditet och viktminskning efter graviditeten så blev brösten väldigt små.

Hon berättar att hennes bristningar på brösten blev som gropar på brösten och till slut så hade hon inga bröst kvar och hon tyckte att dom såg ut att tillhöra någon som är 100 år. Hon är noga med att berätta att hon opererat sina bröst för sin egen skull då hon vill trivas i sin kropp vilket hon gör nu.

Hon lade in 275 cc i vänster bröst och 300 cc i höger bröst och hon valde formen high profile.

 

Senaste från På Löpet

Donald Trumps rasande försvar av Ivanka

Donald Trump rycker ut till försvar för sin dotter.
Han tycker att Ivanka blir orättvist behandlad.
– Hade hon hetat Smith i efternamn hade hon blivit hyllad för sina insatser, säger presidenten.

söndag 22 juli 2018