- Senaste nytt från kändispressen

Blondinbella försvarar sig

<<< Tillbaka

Blondinbella försvarar sig

Body: 

Efter intervjun med Blondinbella där hon berättade att hon fått folk att rusa ut gråtandes efter ett möte med henne. Nu har Blondinbella skrivit om intervjun och försvarar sig då hon blev lite ledsen på hur dom vinklat situationen då det enligt henne bara hänt en gång för flera år sedan.

Samtidigt så lärde hon sig efter den händelsen att bli en bättre chef.

 

Tror ni Blondinbella skriver detta för att läsarna gick på henne om detta och det fick henne att framstå som en elak chef?

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: isabellalowengrip.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Celinas svar angående Kissie

18 januari, 2018 | 15:30

För några dagar sedan så skrev jag ett inlägg om att Kissie gått ut med att hon inte längre går till nageltjejen Celina. Enligt Kissie så beror det på att Celina ska ha blivit besviken när Kissie gick till en annan nageltjej eftersom Celina inte hade tid.

Dock verkar inte Celina se på saken så som Kissie gör det då hon skrivit på facebook att det är fan att offentliga personer kan skriva ut lögner utan att en annan får en chans att försvara sig. Jag har varit i kontakt med Celina och gav nu henne chansen till att få säga sin sida av det som Kissie gått ut med om det som hände.

Dock väljer Celina den rätta vägen genom att inte hänga ut en kund även fast Kissie nu inte längre är hennes kund. Men här nedan ser ni hennes svar som hon gav på pm på instagram.

 

Egoina raderade kommentaren hon skrev om henne och pojkvännen

18 januari, 2018 | 15:22

Senaste tiden så har Egoinas läsare börjar spekulera kring hurvida det är slut mellan henne och F. Egoina har valt att inte skriva något om dom på bloggen och svarar heller inte på kommentarerna som kommer in om dom.

Men idag så har Egoina lagt upp ett inlägg om att hon kollat på en lägenhet själv och en läsare frågade kring att hon kollade på en lägenhet själv och Egoina svarade på kommentaren.

Hon svarade i stil med att hon kommer att köpa lägenheten utan F då hon inte vet hur det ligger till mellan dom. Men nu är både kommentaren och Egoinas svar raderade och tyvärr han jag inte ta en print på det då den var raderad när jag gick in via datorn nu för att skriva om detta.

 

När kommer Katrin åka dit för smygreklam?

18 januari, 2018 | 10:49

Som ni vet så är det många bloggare som blivit anmälda för smygreklam även när dom gjort reklam för sina egna företag utan att markera det som reklam. Bland annat så har Kissie varit i rätten pga smygreklam och Blondinbella har fått en ordentlig genomgång angående reklam för sina egna företag då hon gjort smygreklam för dom.

Trots att Katrin blivit almäld så har ingenting hänt men frågan är när även hon ska bli ordentligt tillsagd för den mängd smygreklam som hon gör för sitt företag på instagram.

 

Här nedan ser ni 4 av hennes senaste inlägg¨dom sista 5 dagarna och av 8 inlägg är 4 smygreklam för cleaneating.

Kissie säljer inte längre via sitt eget traderakonto

18 januari, 2018 | 7:17

Sedan Kissie och Andreas blev ihop så har han synts allt mer på alla hennes sociala medier. Förutom detta så har dom gjort en föreläsning ihop, samarbeten ihop osv.

Men det slutar inte där utan nu har Kissie även valt att börja sälja via hans traderakonto istället för sitt eget. I början fick Kissie väldigt många dåliga omdömen via sitt traderakonto där ånga ansåg sig bli lurade av henne. Förra året blev det bättre och endast positiva kommentarer började komma in.

Men frågan är nu varför hon säljer via Andreas konto och inte sitt eget längre.

Helen Torsgården väntar sitt andra barn

17 januari, 2018 | 16:00

För 4 månader sedan så fick Helen Torsgården sitt första barn som var en flicka. Nu berättar hon i en ny vlogg att hon gjorde ett test vid nyår då hon började handla saker som hon gjorde när hon väntade sin dotter.

Dom ville ha fler barn men hon var inte beredd på att det skulle bli så kort mellan barnen.

 

Ett stort grattis till Helen men också ett stort grattis till Ida Warg som har förlovat sig medans dom är utomlands och Alexander gick ner på knä och friade utklädd till kvinna.

Senaste från På Löpet

Lotta Bromés oväntade försvarstal

Lotta Bromé slutade på Sveriges Radio efter att ha anklagats för sexuella trakasserier. 

Nu kommenterar den kritiserade programledaren avskedet och går till motattack: 

– Det finns sånt som är Fake news!

fredag 19 januari 2018