- Senaste nytt från kändispressen

Blondinbellas svar till dom som blivit gravid - "De slarvar"

<<< Tillbaka

Blondinbellas svar till dom som blivit gravid - "De slarvar"

Body: 

Det visar sig att Blondinbella gav ett svar kring det som hänt kring Natural Cycles och som räknat så försöker hon skylla bort ansvaret till dom som blivit gravida. Enligt Blondinbella så är det dom drabbades fel till att dom blivit gravida eftersom dom måste ha slarvat vilket är vanligt när man måste göra något regelbundet.

Blondinbella anser att det är samma för alla preventivmedel att om man slarvar så kan man bli gravid men en gynekolog vid södersjukhuset tycker inte alls att Blondinbellas argument är bra då man inte kan säga att vissa är slarviga då det faktiskt finns preventivmedel som är säkrare för dom som inte kan ha rutiner så som Blondinbella skriver att appen måste ha. Efersom Blondinbella skriver att om man är slarvig så kan man bli gravid så borde både hon och företaget rekomendera andra preventivmedel som är säkrare för vissa personer men istället så anser dom att alla ska använda appen och istället ska hon ge bättre information kring hårdare rutiner.

HÄR kan ni läsa artikeln där Blondinbella ger svar och på bloggen  har hon nu också skrivit ett svar. Hon skriver att det är 37 kvinnor av 680 stycken som blivit gravida fast dom använder NC och hon tror själv att det är många fler som blivit gravida via andra preventivmedel. Hon påpekar också att dom ändrat livet för hundratusentals kvinnor och hon kommer stolt fortsätta använda NC och marknadsföra det.

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

Faksimil: aftonbladet.se och isabellalowengrip.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Egoinas senaste krönika

25 juni, 2018 | 14:22

Nu har ännu ett numer av tidningen Veckorevyn kommit ut i butikerna och som vanligt finns det en krönika skrivern av Egoina.

Här nedan ser ni den.

Borde Paow söka hjälp?

25 juni, 2018 | 8:34

Efter att Paow skrev att hon åkte ut till landet då honmår dåligt så har läsarna gått på hårt om att Paow borde söka hjälp med sitt psyke. Många anser att hon måste sluta dricka alkohol, tycka synd om sig själv och skaffa sig ett annat jobb. En läsare skriver såhär

"Ja hon borde börja med att få hjälp med att sluta helt att dricka alkohol! Sedan psyket och hälsan. Sedan skaffa sig ett riktigt normalt liv och annat jobb och utbildning.
Sen en riktig normal man och skaffa barn. Det hjälper inte att bara åka ut till landet till sin pappa. Det krävs mer än så!"

 

Vad är ett normalt liv? Alla lever olika och alla behöver olika sätt att leva på för att det ska funka för dom och angående att skaffa en normal man hur är en normal man? Det känns mest som att läsarna gör allt för att hoppa på Paow nu när hon mår dåligt och att hon väljer att åka bort från allt för att vara själv på landet låter smart och inte negativt som vissa påpekar.

 

Emelie flyger till Paris för att sminka/styla Blondinbella

24 juni, 2018 | 10:06

Som ni vet så valde Blondinbella att ställa in sina planer med pojkvänen i fredags för att istället flyga till Paris. Läsarna tycker hela resan verkar väldigt konstig och att ingenting går ihop men Blondinbella väljer att inte svara på några frågor kring detta.

Men hon avslöjar att hon ska på Balmains visning och därför väljer hon att flyga in Emelie till Paris för att hon ska fixa i ordning Blondinbella. Flera läsare undrar varför hon ens väljer att flyga en person hela vägen till Paris istället för att klä på sig själv och sminka sig själv eller i alla fall få hjälp av någon i Paris istället. Vissa påpekar detta med miljön då hon för ett par dagar sedan fick en anställd att flyga till London för att köpa en klänning och sedan åka hem och nu flyger hon in en till Paris för att göra henne i ordning och sedan åka hem.

 

Vad tycker ni om detta?

Månadens box

24 juni, 2018 | 9:54

Sponsrat inlägg i samarbete med Loddo

 

 

 

Nu har juniboxen från Loddo.se kommit ut och den innehöll både något man kan dricka, äta,skönhet/hygien samt något till köket.
Loddoboxen är den enda boxen som kostar under 100 kr så passa på att beställa en box du med.

Precis som alltid så får ni 10 % rabatt om ni anger koden: mala17 i kassan.

Kissie säger ifrån på instagram

24 juni, 2018 | 8:26

Förutom kommentaren jag lade upp igår där någon anser att Kissies pojkvän Andreas borde gå ner i vikt så har det nu kommit in kommentarer om Kissies kropp. Någon tycker att hon blivit fet och ett par andra undrar om hon är gravid.

Här är Kissies svar kring detta på instagram.

Senaste från På Löpet

ABBA-kvinnornas hemliga lyxliv

I dag lever Agnetha och Anni-Frid i ABBA diskret och undandraget.
Men de lever ett liv i lyx.
Tillsammans är de goda för närmare en miljard kronor.

måndag 25 juni 2018