- Senaste nytt från kändispressen

Borde deras livepodd vara gratis?

<<< Tillbaka

Borde deras livepodd vara gratis?

Body: 

Nu är det dags för Hugo pch Paula att köra ännu en livepodd och även den här gången så kostar det pengar att få komma. Livepodden är i samarbete med Babyshop och väl där får man frukost samt en goodiebag värde 1500 kr.

Paula skrev ut detta igår på sin blogg och ganska snabbt kom det in 2 kommentarer där läsare undrar varför dom tar betalt när hela grejen antagligen är sponsrad rakt av.

 

Om ett hel livepodd är sponsrad rakt av anser ni då att det borde kosta pengar att gå dit då?

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil:Paulas.me

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Emelie flyger till Paris för att sminka/styla Blondinbella

24 juni, 2018 | 10:06

Som ni vet så valde Blondinbella att ställa in sina planer med pojkvänen i fredags för att istället flyga till Paris. Läsarna tycker hela resan verkar väldigt konstig och att ingenting går ihop men Blondinbella väljer att inte svara på några frågor kring detta.

Men hon avslöjar att hon ska på Balmains visning och därför väljer hon att flyga in Emelie till Paris för att hon ska fixa i ordning Blondinbella. Flera läsare undrar varför hon ens väljer att flyga en person hela vägen till Paris istället för att klä på sig själv och sminka sig själv eller i alla fall få hjälp av någon i Paris istället. Vissa påpekar detta med miljön då hon för ett par dagar sedan fick en anställd att flyga till London för att köpa en klänning och sedan åka hem och nu flyger hon in en till Paris för att göra henne i ordning och sedan åka hem.

 

Vad tycker ni om detta?

Månadens box

24 juni, 2018 | 9:54

Sponsrat inlägg i samarbete med Loddo

 

 

 

Nu har juniboxen från Loddo.se kommit ut och den innehöll både något man kan dricka, äta,skönhet/hygien samt något till köket.
Loddoboxen är den enda boxen som kostar under 100 kr så passa på att beställa en box du med.

Precis som alltid så får ni 10 % rabatt om ni anger koden: mala17 i kassan.

Kissie säger ifrån på instagram

24 juni, 2018 | 8:26

Förutom kommentaren jag lade upp igår där någon anser att Kissies pojkvän Andreas borde gå ner i vikt så har det nu kommit in kommentarer om Kissies kropp. Någon tycker att hon blivit fet och ett par andra undrar om hon är gravid.

Här är Kissies svar kring detta på instagram.

Att klanka ner på andras kroppar tar aldrig slut

23 juni, 2018 | 12:54

I alla tider har människor alltid varit duktiga på att klanka ner på varandra och det kan handla om nästan vad som helst. Men en sak som alltid tas upp när man kollar runt på sociala medier r folk som klagar på andras utseende speciellt vilken storlek man har på kroppen.

Nu har Kissies pojkvän ännu en gång fått en släng av elaka kommentarer på Kissies blogg då någon anser att Kissie borde säga till sin pojkvän att gå ner i vikt. Samhället (speciellt på sociala medier) försöker stoppa vikthetsen och mobbingen mot utseenden men det finna ständigt där när man tittar. Man kan ta Blondinbella som exempel som fått extremt mycket kommentarer förr om att hon borde gå ner i vikt och nu när hon valt själv att gå ner i vikt genom att äta rätt och träna så klagar folk på hennes kropp ändå.

 Blondinbella gjorde även en hel tidning som handlade om just detta och på omslaget stod det "Size me" . Tidningen blev hyllad på sociala medier under en ganska lång tid men dock så använder folk det emot henne nu då dom undrar varför hon gick ner i vikt när hon skrev att hon var så nöjd med sin kropp förut. Men det som faktiskt fick Blondinbella att klä av sig för omslaget var det påhopp hon fick efter att hon lade upp en bild på sig själv från semestern där hon bara hade bikini på sig och folk gick på henne ganska rejält om hennes storlek.

 

 

#Stoppavikthetsen

Grattis Bingo

23 juni, 2018 | 12:40

Ett stort grattis till Bingo Rimer som idag fyller 43 år och om ni vill önska honom grattis så kan ni göra det HÄR.

Senaste från På Löpet

Sofia tvingade Madde svika väninnan

Bakom det idylliska dopet av prinsessan Adrienne dolde sig ett iskallt maktspel.
Och det var prinsessan Sofia som vann.
Hon tvingade Madeleine att svika sin bästa väninna.

måndag 25 juni 2018