- Senaste nytt från kändispressen

Catrin Hedlund erkände alla punkter under rättegången idag

<<< Tillbaka

Catrin Hedlund erkände alla punkter under rättegången idag

Body: 

Förra gången catrin Hedlund hade sin rättegång så hamnade hon på sjukhus och kunde inte delta. Efter det så gick hon ut med att hon är gravid och många trodde inte att hon skulle dyka upp på dagens rättegång som startade kl 9 i morse.

Men Catrin var på plats och på flashback så uppdateras det för fullt från rättgången och Catrin har erkännt sig skyldig på alla punkter och detta gjorde hon direkt. Vad domen blir får vi svar på först nästa måndag kl 11 men eftersom både Catrin och hennes advokat använde barnen som en anledning till att Catrin inte ska få fängelse så tror många att hon slipper fängelsestraff.

HÄR kan ni läsa hela tråden

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED VÅRDVÄSKAN!

22 november, 2017 | 10:51

Sponsrat inlägg i samarbete med vardvaskan.se

 

 


Jag har ännu en gång fått chansen att samarbeta med Vårdväskan. De säljer kläder, sneakers, arbetsskor för vårdpersonal, stödstrumpor, namnbrickor, arbetsredskap, ja allt du kan tänka dig till vårdpersonal för att de ska kunna få en personlig stil även på jobbet. De har ett stort sortiment för både herr och dam med många kända varumärken. 
Jobbar du inom vården och behöver nya arbetsskor, en ny bussarong eller kanske vill ha ett riktigt bra Littmann stetoskop ska du kika in deras hemsida. Även personer som inte jobbar inom vården kan självklart handla där. Stödstrumporna är perfekta om du ska ut och flyga långt eller är gravid, för att öka blodcirkulationen och minska trötthet och ömhet i benen. De har även en hel del sneakers, Birkenstock sandaler och träskor som passar även om du inte är vårdpersonal.  

 
Är du nyfiken på deras sortiment så gå in på www.vardvaskan.se

Hur många reklaminlägg kommer Kissie behöva göra?

21 november, 2017 | 16:06

För ett par månader sedan så valde Kissie och hennes kille Andreas att dom skulle göra om sitt hem nästan helt. För någon vecka sedan eller 2 så lade Kissie upp en bild på instastory där hon visar väldigt många stora kartonger från royaldesign och man kunde gissa att dom fått allt gratis.

Hon har ännu inte visat upp hur lägenheten ser ut då hon vid någon tillfälle skrev att allt filmades. Men nu har Andreas gått ut på instagram med att alla deras nya prylar kommer från royaldesign och att det är ett samarbete så frågan är nu hur många reklaminlägg och videos det krävs av Kissie för att få nästan ett helt hem med inredning gratis.

 

Skulle ni våga dejta Bingo Rimer?

21 november, 2017 | 16:00

Katrin har gjort reklam på instagram för en dejtingapp där Bingo finns som medlem. Hon ställer frågan till sina följare om dom hade vågat dejta Bingo och antagligen menar hon eftersom hon är hans ex och kommer att finnas med i bilden.

Men trots att nej vinner i röstningen så är det ganska jämt på hur många som skulle dejta Bingo om han kom upp som ett val i appen.

 

Hade ni velat dejta Bingo trots att han och Katrin har en sådan tajt relation som dom har?

Therese Lindgrens serie har släppt första avsnittet

21 november, 2017 | 10:46

Therese Lindgren har i samarbete med kanal5 gjort en serie som heter "Therese Lindgren testar". I serien kommer vi får se Therese testa saker som hon aldrig testat förut och nu finns första avsnittet ute och ni hittar det på dplay.se HÄR.

I det första avsnittet ska hon vara krokimodell vilket betyder att hon ska vara helt naken och andra ska måla av henne.

 

Blondinbella tillverkar veganska skor men väljer att bära päls

21 november, 2017 | 10:25

Senaste året så har Blondinbella blivit allt mer medveten om djuren och har även för sin hälsas skull börjat äta mer plantbaserad mat för att må bättre. Hon har även valt att tillverka veganska skor i sitt företag Flattered men trots detta så väljer hon ändå att köpa kläder med päls.

I sitt senaste inlägg visar hon upp en kappa som kostar 10500 kr och den har äkta päls på luvan.

 

Tycker ni att det är dubbelmoral att börja tillverka veganska produkter samtidigt som hon använder äkta päls på sina kläder?

Senaste från På Löpet

Sanna Nielsens fantastiska bröllopslycka

Sanna Nielsen planerar framtiden med sin Joakim. 

Nu berättar hon om parets härliga bröllopsplaner. 

– Jag kan tänka mig att fria, säger den populära allsångsledaren. 

onsdag 22 november 2017