• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: [email protected] – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Det mest omskrivna tandblekningen på sociala medier

<<< Tillbaka

Det mest omskrivna tandblekningen på sociala medier

Body: 

Sponsrat inlägg i samarbete med Belissas.com

 

 

 

 

Ingen av er har nog missat att dom flesta bloggarna gjort reklam för företaget Belissas.com antingen om deras tandbekning i skenor eller den ny populära tandkrämen som bleker tänderna. Jag blev väldigt nyfiken på produkten som alla pratar om så kontaktade företaget så jag har nu fått lov att testa deras tandblekning i skenor. Jag kommer beskriva hur man gör steg för steg men ett ordentligt resultat får ni om ett par veckor då man ska bleka under en viss tid för att få ett bra resultat.

Det jag provat hittar ni HÄR och det är ett starkitt där allt finns för att man ska få det vita leendet som man vill ha.

Här är stegen som man ska följa:

1. Man formar skenona genom att doppa dom i varmt vatten, sedan sätter man in dom och trycker med fingrarna för att skenan ska forma sig efter just dina tänder

2. Borsta tänderna noga innan användning

3. Lägg en tunn linje med gel på framsidan av skenan och man behöver bara lite längs hela skenan

4. Sedans ätter u in dom i munnen och lägger lampan emot (plastskenorna längst fram var i vägen så jag klippte bort mina för att kunna lägga lampan emot skenan som låg mot tänderna)

5. Låt det verka i 20 till 40 min och sedan borstar du noga tänderna igen för att få bort allt gel.

 

Dom råder att man upprepar processen i 3 till 10 dagar för att uppnå det resultat man vill ha dock kommer jag ta en paus med 1 till 2 dagar mellan varje behandling för att inte skada mina tänder på något sätt.

 

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

OBS: Detta är ett reklaminlägg

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Kissie kräver respekt av andra men är själv respektlös

23 oktober, 2017 | 18:53

Som ni säkert många vet om så är Kissie i Sri Lanka sedan nästan 2 veckor tillbaka. För några dagar sedan så skrev hon ett inlägg om hur hon behandlas respektlöst av männen i Sri Lanka bara för att hon är kvinna och endast Andreas blir tilltalad och dom förväntar sig att han ska kunna prata åt Kissie.

Men Kissie har satt sig i en situation där hon egentligen inte kan klaga på att dom är respektlösa mot henne då hon själv valt att vara respektlöst medvetet mot landets regler. Dom har som en regel att man inte får ta kort med ryggen vänd åt Buddha och både Kissie och Andreas visste att det var förbjudet men trots detta så gjorde dom det och hon lade även ut bilderna på sin blogg. Hon skriver i sitt inlägg att dom visste att dom inte fick men eftersom dom såg andra göra det så gjorde dom också det. Detta hände när dom besökte landets högsta Buddhastaty i Wewurukannala Vihara-templet.

 

Om Kissie medvetet bryter på landets regler angående Buddha har hon då rätt att klaga på att dom inte behandlar henne på det sättet hon tycker är rätt?

Lance är Paows nya kille

23 oktober, 2017 | 8:23

Efter att Paow börjat umgås flitigt med Magdalena Graafs son Lance 17 år i en vecka så bytte Paow status på sin facebook från singel till i ett förhållande. Jag skrev om att det kunde vara Lance som är hennes nya kille vilket Paow och Lance nekade på snapchat då dom sa att Paow varit hans barnvakt när han var liten och att dom endast är vänner.

Men efter att dom berättade det så kunde man se dom många gånger på Paows snap där dom låg utan kläder i Paows säng och dom var med varandra varje dag. Nu har Paow lagt ut bilder på sin instagram där dom kysser varandra.

Hant.se har skrivit en artikel om detta där dom varit i kontakt med både Paow och Lance och Paow berättar för do att dom träffades via vänner och att dom trivs jättebra ihop och umgås ibland. Även Lance skrev till hant.se att dom umgås ibland men att dom inte är ett par. Men att dom umgås ibland stämmer inte helt då man ser dom ihop på Paows snapchat i stort sett dagligen och eftersom Paow själv ändrat till att hon inte är singel längre så är det konstigt att hon kysser Lance om det nu inte är han som är hennes kille.

 

Blondinbella har redan ändrat sig angående att skaffa barn

21 oktober, 2017 | 7:34

Den 29:e juli så skrev Blondinbella i sin blogg att om hon träffar en kille i framtiden som inte vill ha barn så är det ok då hon har två barn. Men hon skriver också att hon kan tänka sig att skaffa fler barn om hon träffar någon som hon vill ha barn med.

Nu har hon dock skrivit i sin blogg att hon definitivt vill ha fler barn i framtiden men att hon har mycket som hon vill hinna göra innan hon skaffar barn igen. När hon och Odd var gifta så skulle hon skaffa ett till barn när dom omsatte 100 miljoner i bolaget men nu har hon ökat det till en halv miljard. Hon skriver också att när nästa barn kommer så vill hon kunna pausa jobbet mer för att kunna vara mer me sin familj.

 

Hennes läsare tycker att det är väldigt konstigt hur hon kan pendla så snabbt från att kunna nöja sig utan fler barn till att hon verkligen vill ha fler.

Samir och Viktor släpper en ny låt

21 oktober, 2017 | 7:23

Nu har Samir och Viktor gått ut med att den 3:e november så släpper dom sin nya låt som heter "Rakt in i kaklet".

Vad tycker ni om killarnas tidigare låter?

Grattis Blondinbella

21 oktober, 2017 | 7:21

Ett stort grattis till Blondinbella som idag fyller 27 år och om ni vill önska henne grattis så kan ni göra det HÄR.

Senaste från På Löpet

Sanna Nielsens fantastiska bröllopslycka

Sanna Nielsen planerar framtiden med sin Joakim. 

Nu berättar hon om parets härliga bröllopsplaner. 

– Jag kan tänka mig att fria, säger den populära allsångsledaren. 

måndag 23 oktober 2017