- Senaste nytt från kändispressen

Det mest omskrivna tandblekningen på sociala medier

<<< Tillbaka

Det mest omskrivna tandblekningen på sociala medier

Body: 

Sponsrat inlägg i samarbete med Belissas.com

 

 

 

 

Ingen av er har nog missat att dom flesta bloggarna gjort reklam för företaget Belissas.com antingen om deras tandbekning i skenor eller den ny populära tandkrämen som bleker tänderna. Jag blev väldigt nyfiken på produkten som alla pratar om så kontaktade företaget så jag har nu fått lov att testa deras tandblekning i skenor. Jag kommer beskriva hur man gör steg för steg men ett ordentligt resultat får ni om ett par veckor då man ska bleka under en viss tid för att få ett bra resultat.

Det jag provat hittar ni HÄR och det är ett starkitt där allt finns för att man ska få det vita leendet som man vill ha.

Här är stegen som man ska följa:

1. Man formar skenona genom att doppa dom i varmt vatten, sedan sätter man in dom och trycker med fingrarna för att skenan ska forma sig efter just dina tänder

2. Borsta tänderna noga innan användning

3. Lägg en tunn linje med gel på framsidan av skenan och man behöver bara lite längs hela skenan

4. Sedans ätter u in dom i munnen och lägger lampan emot (plastskenorna längst fram var i vägen så jag klippte bort mina för att kunna lägga lampan emot skenan som låg mot tänderna)

5. Låt det verka i 20 till 40 min och sedan borstar du noga tänderna igen för att få bort allt gel.

 

Dom råder att man upprepar processen i 3 till 10 dagar för att uppnå det resultat man vill ha dock kommer jag ta en paus med 1 till 2 dagar mellan varje behandling för att inte skada mina tänder på något sätt.

 

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

OBS: Detta är ett reklaminlägg

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Orkar inte Elena Belle dricka vatten?

19 april, 2018 | 7:26

Coachella är i full gång (andra veckan nu) och självklart är Elena Belle där som varje år, men nu visar hon upp något nytt för det här året. Hon är där med sin man, barn och vänner och vad gör man när man inte vill dricka vatten och äta ordentligt? Jo man gör som Elena och ber en sköterksa komma till deras bostad för att ge dom dropp.

Om dom bett om detta eller om dom fått erbjudande om det pga reklam är oklart men är det här rätt sak att marknadsföra? För som ni ser i hennes text så motiverar hon dropp för att överleva en 2 veckors lång festival.

På företagets instagramsida så står det att dom erbjuder lite blandade saker och ni ser vilka på bilden nedan.

 

Vad tycker ni om detta?

När blir en clickbait en lögn?

19 april, 2018 | 7:16

Att alla bloggare/influencers kör med clickbait är inget nytt och det förekommer väldigt mycket på instastory. Men när blir en klickbait egentligen en lögn, alltså vad kan man egentligen skriva för att få klick till bloggen?

Paula är grym på att lägga in klickbait på sin instastory och oftast så känner man sig lurad när man klickar vidare till bloggen då man inser att det inte alls är som hon skrivit på sin clickbait.

Igår lade Paula upp en bild där hon skriver "Vi flyttar" fast dom egentligen inte ens gör det utan hon skriver om att Hugo vill flytta men inte att dom ska det. Läsarna har börjat reagera på detta och en läsare tycker till och med att hennes clickbait är värre än dom som nyheter 24 lägger upp.

 

Känner ni att bloggarna/influencers lurar er när dom gör såhär?

Grattis Kissie

18 april, 2018 | 9:55

Ett stort grattis till Kissie som idag fyller 27 år och om ni vill önska henne grattis så kan ni göra det HÄR.

Bingo Rimers försvarsinlägg på instagram

17 april, 2018 | 9:12

Efter att det skrevs om att Bingo lagt upp bilder på sin son när han är på toaletten så har han nu skrivit ett försvarsinlägg om detta på instagram. Han berättar att han såg kommentarerna där han fått kritik för detta och han förklarar att det aldrig handlat om att han vill exponera sina barn utan att han dokumenterar allt i bilder då han är fotograf.

Han berättar också att barnen automatiskt blir exponerade både på hans och Katrins sociala medier då dom dokumenterar sina liv/familjer men att alla där hemma är med på detta. Han svarar även bland kommentarerna att han vägrar tänka på pedofiler när han tar kort på sina barn  varpå en läsare svarar att han inte ska tänka så men att han ändå måste tänka på vem som kan se och få tag på bilderna på hans barn.

 

Vad tycker ni om Bingos försvarsinlägg?

Nej, Kissie är inte singel

17 april, 2018 | 9:06

Sista veckan så har jag fått både mail och kommentarer om att läsare tror att kissie är singel. Anledningen ska vara för att hon inte skrivit om honom eller visat upp honom i bloggen på länge.

Att han inte synts sista veckan är för att Kissie rest ganska mycket men hon har ändå nämnt honom i bloggen flertal gånger och ni se några exempel här nedan. Sen så syns han även i hennes senaste videoblogg som hon lagt upp på youtube så nej, Kissie är inte singel.

Senaste från På Löpet

Pernilla Wahlgrens tårar för Lill-Babs

Pernilla Wahlgren kände Barbro "Lill-Babs" Svensson sedan sin uppväxt. 

När sångerskan pratar om den follkära artisten brister hon ut i gråt. 

– Vi visste ju att hon var sjuk då men hon tog sig ändå tid då. Hon tog sig alltid tid till alla. 

torsdag 19 april 2018