- Senaste nytt från kändispressen

Diana Baban är inte förvånad över att Ben Mitkus träffat någon ny

<<< Tillbaka

Diana Baban är inte förvånad över att Ben Mitkus träffat någon ny

Body: 

Jag tror inte att någon missade när Ben valde att göra slut med Diana på deras utlandsresa och allt drama som kom därefter. Ben lade upp en video där han pratade ganska illa om henne som person och han fick det att låta som att det mesta i deras förhållande var dåligt och att hon var anledningen.

Diana gjorde självklart ett svar på tal på detta i en egen vlogg där hon tyckte att det var hemskt hur han pratade om deras relation. Sedan lade Ben upp en video där läsarna skulle tro att han träffat en ny tjej men det var bara en vän, och även där gjorde Diana en likadan vlogg och där var det Jasse som var den nya kärleken.

Efter detta har det varit ganska lugnt men för några dagar sedan gick Ben ut med att han skaffat en ny tjej. Igår lade han upp att han skulle svara på frågor idag i en video och hans video kom ut för en timme sedan. Sen kan man undra om det är ett sammanträffande att även Diana lade upp en likadan frågestundsvideo på sin kanal för 4 timmar sedan eller om hon såg Ben skulle göra en och att hon då ville vara före honom?

En som gick in på Bens instagram och kommenterade hans bild där han gick ut med att han har en ny kärlek var Dianas bästa vän Jasse.

Hon kommenterade hans bild såhär:

"Nämen se där känns inte detta mönster ganska bekant nu" och hon avslutade med en skrattande smiley.

Jag har kollat igenom båda och Diana har ju såklart gjort det hon kan för att få folk att kolla på videon och ända in i slutet av den. På stillbilden innan du startar videon så är självklart frågan med på bilden om hur hon känner kring att Ben skaffat en ny tjej. Hon startar vloggen med att hon inte vet än om hon ska svara på detta eller inte men väljer sedan att ta upp frågan som sista fråga i videon. Men hon väljer att inte svara utan det ända hon säger är att hon inte är förvånad över att han skaffade en ny tjej så snabbt.

Utöver detta så berättar hon att under deras utlandsresa så hade hon ångest varje dag. Och att utöver Ben har hon gått igenom ett tidigare break up men att den med Ben var värst för att den var offentlig och att han pratade och gjorde som han gjorde mot/om henne.

I Bens video handlar frågorna om han och hans nya tjej och dom svarar på dom ihop. Här är punkter från vad dom berättar i sin video.

*Hans nya tjej heter Caroline Johansson men kallas för CJ, hon är 27 (28 i mars) och bor i Örebro. Hon jobbar med marknadsföring på ett e-handels företag

*Ben är säker på att han deras relation kommer hålla hela livet ut

* När dom kramades första gången dom träffades så visste han att hon var den rätta

* Det var via instagram som dom lärde känna varandra. Redan när han var ihop med Diana så såg han hennes bild överallt på instagram och det fortsatte han göra efter att det tog slut med Diana. Han såg en fin bild på hennes instagram och valde då att kommentera med ett hjärta. Detta gjorde att hon valde att skriva till Ben och sedan gick det som det gick

* När dom var på en dejt på ett spa så var det någon som tog en smygbild på dom och skickade till Cluee News och det var så det kom ut. Det som gjorde att Ben reagerade på detta var för att Cluee gick ut med bild, namn hennes jobb osv trots att hon inte är en offentlig person. Detta gjorde att dom tog rätt illa upp speciellt då dom inte fick möjligheten att gå ut med detta själva.

*Det går rykten om att Cj varit ihop med Jasses ex Adrian men detta stämmer inte

*Det var hon som tog första steget i deras realtion genom att kyssa honom. Detta hände när dom träffades första gången och hade pratat några timmar, dom valde att testa göra det stora lyftet som är i filmen Dirty Dancing. Och det var när dom testade för andra gången som hon föll ner på hnom och då valde hon att kyss a honom.

*En del tror att hon är tjejen som han var på blind date med och det var samma tjej

 

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Isabella Löwengrip söker trädgårdspersonal

15 maj, 2022 | 7:04

Om du söker jobb och har nära till Lidingö samt älskar att fixa i trädgården så kan du nu söka jobb hos Isabella Löwengrip. Hon söker nämligen någon som kan hjälpa henne med trädgården hemma hos henne med underhåll och plantering.

Hur mycket hjälp hon behöver eller vad hon erbjuder för ersättning för detta framkommer inte men vill ni söka jobbet och tjäna en slant så maila henne på [email protected]

 

 

Evelina Sigetty väntar tvillingar

15 maj, 2022 | 6:41

Ännu en influencer har nu gått ut med att dom väntar barn och den här gången är det Evelina Sigetty och hennes pojkvän Mehmet Yilmaz som väntar sitt första barn. Men när dom gick ut med den stora nyheten avslöjade som samtidigt att dom inte väntar bara ett barn utan att dom nu fått veta att det är tvillingar dom ska få till hösten.

Just nu befinner sig Evelina i vecka 14 och vissa dagar mår hon inte alls bra och hon skriver ut på instagram att det är grymt att dom som är gravida måste gå till en arbetsplats då man inte alltid mår så bra.

 

Ett stor grattis till dom kommande föräldrarna.

 

 

Linda-Marie Nilsson har gjort en ny kollektion för Ellos

13 maj, 2022 | 6:27

2021 så gjorde Linda-Marie en klädkollektion för det kända företaget Ellos.se och hennes kollektion sålde slut väldigt snabbt. Hon var stolt över sin kollektion och varje klänning hon hade skapat döpte hon efter sig själv och sin mamma.

Nu har hon släppt sin andra kollektion och även den här gången blev hennes klänningar en stor hit och den första sålde slut redan efter 14 minuter. Linda-Marie har den här gången släppt 8 klänningar och dom är döpta efter människor som betyder mycket för henne.

HÄR hittar ni hela kollektionen och det verkar nu som att det bara finns 5 av 8 klänningar kvar att kunna köpa.

Therese Lindgren säljer Indy Beauty

13 maj, 2022 | 6:15

Therese Lindgren startade sitt företag Indy Beauty för 5 år sedan när hon kände att hon ville skapa dom perfekta veganska skönhetsprodukterna. Hennes företag i raketfart upp till stor vinst och hennes produkter blev otroligt omtalade redan från start.

Hon har under dom här 5 åren skapat en stor kollektion med hudvårdsprodukter men också smink och nu intimvård. När hon startade Indy Beauty ansåg hon att det var nästan omöjligt att hitta produkter på marknaden som var veganska och dom innehöll alltid något som hade med djur att göra. Men idag är marknaden helt annorlunda och många företag att idag valt att använda sig av veganska produkter i sina varumärken. Therese känner att hon och hennes företag har en del att göra med att andra företag valt att ta steget till bättre och veganska produkter.

Men nu efter 5 år har hon valt att ta steget ifrån sitt företag och har därför sålt sina sista 20% till CCS Skincare Brands AB och dom äger nu hela företaget. Hon är noga med att informera alla om att dom kommer fortsätta jobba med företaget på samma sätt som henne och ha samma värderingar som Indy Beauty alltid haft. Men trots att hon inte längre äger företaget eller jobbar med det på samma sätt så kommer hon vara ansiktet utåt för Indy Beauty ett tag till.

 

Vad hon fick för sin andel i bolaget är ännu inte känt men hon lär ha fått ganska många miljoner då hennes företag är så pass känt och vinstförande.

 

Vi får se vad hon hittar på för spännande nu framöver.

Ida Warg skulle kunna låta sin partner ha sex med någon annan

13 maj, 2022 | 5:49

Ida Warg hade nyligen en frågestund och här nedan ser ni frågorna hon fick som inte har med hennes produkter att göra. Men en av frågorna hon fick handlade om hur hon skulle hantera otrohet.

Och en sak i hennes svar var nog en del inte beredda på och det är att hon hade kunnat låta sin partner få ha sex med någon annan om upplägget känns rätt, men att då gäller samma för hennes del också om hon hade velat det.

 

Sover Alba bättre på nätterna nu?

Svar: Nope. Får bara inse att vi inte får barn som sover bra.

 

Varför vill du inte ta allergimedicin?

Svar: Vill inte äta medicin varje dag då jag inte tror det är bra för kroppen. Sedan tycker jag knappt att det hjälper och jag blir mest trött.

 

Är du och Alex gifta?

Svar: Vi är gifta. Gifte oss i mars 2018 när jag hade Elvis i magen.

 

Hur sover Alba om nätterna?

Svar: En bra natt vaknar hon ca 3-4 gånger. En dålig natt är det 20+

 

Hur gammal är du?

Svar: Idag känner jag mig som 100 men är 35

 

Hur många gånger träning kör du per vecka?

Svar: Jag promenerar varje dag oftast men har inte kommit igång så bra med träningen. Har typ tränat 1-2 gånger i mån senaste månaderna. För mycket jobb så har tagit möten under promenaderna.

 

Hur går det med din och Alex podd?

Svar: Varenda produktionsbolag borde vara så ledsna att de inte varit här senaste månaden och filmat reality med oss, vilket kaos. Bara för därför funderar vi på att spela in 1 avsnitt för vi har såå mycket roliga och sjuka historier att berätta.

 

Bor du hellre utomlands än Stockholm stad?

Svar: Just nu bör jag helst här i Spanien. Vi trivs bättre och bättre för varje dag. Om jag ska vara ärlig kände jag mig aldrig helt hemma i Stockholm. Tycker inte om energin där då det är mycket stress i luften och folk är så skitnödiga som vi hade sagt i Åmål.

 

Varför tror du inte det är Corona du fått?

Svar: Det var ett himla tjat om covid. Först så har vi alla redan haft covid och Sofia hade det för typ 1,5 mån sedan och hon är lika sjuk som mig. Så konstigt om hon skulle få det så snabbt igen. Sedan tog jag ett test som var negativt. Covid var mycket mildare på mig än detta. Tror det är någon dunderinfluensa som legat och vilat under covid och är nu tillbaka starkare än någonsin.

 

Hur hanterar du svartsjuka?

Svar: Är inte svartsjuk och har aldrig varit trots att jag egentligen borde varit. Känner att det är onödig energi. Är någon otrogen kommer det alltid fram till slut. Tycker mest synd om personer som är otrogna för det tyder ju på ett bekräftelsebehov. För mig är det egentligen lögnen som gjort ondast vid en otrohet. Hade min pojkvän/man kommit och sagt att han skulle vilja testa vara med någon annan hade jag gärna satt mig ner och diskuterat ett upplägg på hur det i så fall skulle ske. Då måste det också självklart vara ok att jag också får vara med någon annan om jag skulle vilja det.

 

Sparar ni pengar och isf har du tips på appar?

Svar: Yes. Jag har privat bakning på SEB och sedan sparar jag också på LYSA. Det går ju dock inte toppen för några placeringar just nu.

 

 

Senaste från På Löpet

Okända kärlekskopplingen mellan Martin Stenmarck och höge militären

De är ståtliga, sexiga och singlar.
Sångaren Martin Stenmarck och den högt uppsatte militären har mycket gemensamt.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja den okända kärlekskopplingen mellan männen.

måndag 16 maj 2022