- Senaste nytt från kändispressen

Egoina vill ha 2 till 3 barn

<<< Tillbaka

Egoina vill ha 2 till 3 barn

Body: 

I morgon går Egoina in i vecka 40 och är beräknad att föda den 10 november så vilken dag som helst från nu och 3 veckor framåt så kommer Egoina att bli mamma för första gången. Under tiden som hon väntar på att få föda så har hon svarat på lite frågor och här kommer dom.

 

Fråga: Vad tror du största omställningen blir när bebis kommit?

Svar: Mindre tid att bara vara själv och göra ingenting

 

Fråga: Hur mår du?

Svar: Bra. För bra. Just nu känns det som att jag hade kunnat vara gravid i 9 månader till. Mår jättebra psykiskt också. Man borde studera hormonsammansättningen i min kropp för framtida tillverkning av antidepressiva. Obs ej ironisk. Mår provocerande bra.

 

Fråga: Hur många barn skulle ni vilja ha?

Svar: Svårt att svara på nu när vi har noll. Men minst 2, kanske 3. Men är jättelyckliga med 1 om det inte går.

 

Fråga: Vad ser du fram emot just nu förutom bebis såklart?

Svar: Flaskan med champange som står i kylen. Kunna sova bekvämt och vara osynlig på stan.

 

Fråga: Vad har du för tankar om kejsarsnitt om det skulle sluta med det?

Svar: Jag är jätterädd för KS. Vill verkligen inte det. Förstår ju att det finns en risk och försöker vara öppen för det. Men jag ställer in mig på en vaginal förlossning som kommer gå jättebra. Tror jag måste det. Kan inte gå in med inställningen att det blir komplikationer. Det får jag ta då i så fall.

 

Fråga:Vilket datum är bebis beräknad?

Svar: 10 november. Men jag hoppas han kommer i morgon (detta var menat den 1/11/21) eller 11/11 pga sifferfina datum

Bild 1: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Ben Mitkus flickvän Cj svarar på frågor

20 januari, 2022 | 19:58

Nu när Ben och Cj (Caroline Johansson) gått ut med sin relation men också lagt upp en video om sin relation så har hon haft en frågestund på instagram. Hon svarar inte på jättemånga frågor men här kommer alla svaren som hon lagt upp.

 

Om du bara fick handla kläder från ett ställe?

Svar: Oj bara ett? Just nu är jag inne i en period där jag handlar typ allt från NAKD och H&M. Men skulle nog välja H&M

 

Du älskar alla hundar stora som små?

Svar: Sant. Hundar är verkligen det finaste vi har på denna jord

 

Vad har du för ursprung?

Svar: 100% svensk vad jag vet i alla fall. Född och uppvuxen i en liten förort utanför Örebro

 

Flyttade du till mycket mindre lägenhet för att komma mer centralt?

Svar: Bodde redan väldigt centralt. Men hade 90 kvm för mig själv med två små vovvar och kände att jag inte behöver den ytan. Plus att dom bygger ett hus i anslutning till gamla lägenheten och ville inte bo bredvid en byggarbetsplats

 

Vad jobbar du med?

Svar: E-handel som säljer kosttillskott & träningskläder. Är brand marketing manager. Så har hand om varumärkesstrategin, event, jobbar med marknadsföring och produktutveckling för egna varumärken

 

Hur kom du in på det? Vad har du pluggat?

Svar: Det är superroligt. Har faktiskt inte pluggat eller något efter gymnasiet utan började på bolagets kundtjänst och har jobbar mig upp till tjänsten

 

Hur många gånger i veckan tränar du?

Svar: Blev precis klar med ett ben/mage/cardio pass, första på 2 veckor så jag varit på resande fot och sjuk. Men normalt sätt 4-6 pass i veckan på gym

 

Favoritmat?

Svar: Allt med ost. Min favorit är nog pasta

 

Vad är det bästa med Ben?

Svar: Allt

 

Bor Ben hos dig?

Svar: Nej. Ben bor kvar i Stockholm och jag bor kvar i Örebro

 

Tävlar du i bikini fitness?

Svar: Tävlade i bikini fitness 2019 och har inga planer på att tävla igen. Min kropp tog för mycket stryk. Nu tränar jag endast för att det är roligt och för att må bra av det

Alexandra Nilsson råkade skicka privat sms till sin pojkväns pappa

20 januari, 2022 | 10:59

Jag tror att alla någon gång tänkt tanken på hur hemskt det hade varit om man skickade ett sms till fel person. Om man tex ska skicka ett romantiskt eller kanske lite mer snuskigt sms till sin partner och någon annan råkar få det.

Detta har aldrig hänt mig men har självklart tänkt tanken, om någon av er varit med om det får ni gärna berätta det i en kommentar.

En som nu råkat göra detta är Alexandra Nilsson som skickade ett privat sms till sin pojkvän Andreas. Ja eller hon trodde det var till sin pojkvän men hon insåg ganska snabbt att hon hade råkat skicka det till hans pappa. Nu hade hon tur att det inte var så farligt det hon skrev men man vill nog ändå inte råka skicka detta fel.

Såhär skrev hon i sitt sms:

 

"God morgon bby! Tack för igår! Lagom trött idag (lipande och flörtig smiley). Nybryggt kaffe finns (pussmun)"

 

Dom flesta hade nog skrattat gott om man fick ett sådant felskickat till sig så vi får hoppas att Andreas pappa tog det lika bra.

Har Amandra Strand sett till att ett instagramkonto inaktiverats?

19 januari, 2022 | 13:21

Igår ramlade det in ett tips på mailen från en tjej som heter Amandra strand pch detta är inte influencern Amanda utan en helt vanlig icke offentlig tjej med samma namn. Den här tjejen startade sitt instagramkonto 2011 med namnet @amandastrand och har sedan dess haft det namnet. Influencern Amanda Strand lade upp en video för två år sedan där hon pratar om den här andra tjejen och sa i videon att hon ville ha det användarnamnet (Amanda heter @amandaastrand på instagram men ville ha namnet @amandastrand som redan var upptaget) och att hon störde sig mycket på att hon måste heta @amandaastrand eftersom det finns en jävla tjej som har det användarnamnet hon ville ha.

Den icke offentliga tjejen ska ha skickat ett meddelande till Amanda Strand för några år sedan (antagligen samtidigt som videon kom ut) vilket man kan se på bilden nedan. Den 30 december 2021 fick den icke offentliga Amanda sitt konto inaktiverat men fick tillbaka det efter ett dygn. Sen den 6 december fick hon svar från influencern Amanda på något hon skickade henne för några år sedan. I meddelandet kan man se att Amanda är trevlig men frågar om hon kan få eller få köpa namnet @amandastrand på instagram.

Amanda som äger namnet valde att inte svara influencern och dagen efter var hennes konto på instagram inaktivt ännu en gång då instagram menar på att hon uppger sig för att vara någon hon inte är. Amanda skriver i mailet att hon inte kan bevisa att det är influencern som ligger bakom detta men att det är misstänksamt och jag håller med om att det är lite väl stort sammanträffande att hennes konto blir inaktivt dagen efter influencern bett om att få köpa eller ta över namnet. Att kontot blivit misstänkt och inaktivt är för att någon eller några anmält kontot för att vara falskt och det kan vem som helst göra mot vilket konto som helst och sen granskar instagram anklagelserna.

 

 

Såhär skriver Amanda Strand (ej influencern) om händelsen .

"En sak som är säker är att det inte finns någon som helst grund till varför mitt användarnamn är borta . Vi ser helt olika ut och har inget gemensamt. Det finns inget innehåll i mitt feed som indikerar på att jag skulle uppge mig för att vara henne

Instagrams felaktiga anklagelser och handling mot mig blir att jag får mitt konto raderat och får varken tillbaks mina bilder, eller mitt användarnamn till förmån för att en influencer ska få ta bort ett ynka tecken i sitt befintliga användarnamn.

Instagram är noga med att deras användare ska följa policys och inte trakassera, kränka eller inskränka någons integritet. Javisst det är nästan lite  komiskt, de misslyckas man med kopiöst! Pengar styr allt!"

 

 

 

Vad tror ni kan det vara Amandra Strand som försökt få tillgång till namnet som den icke offentliga Amanda har eller tror ni att det är ett rent sammanträffande?

 

Paow hånar Hanna Fribergs utseende

19 januari, 2022 | 12:46

Alla som varit insatta i influencer världen under en längre tid vet hur mycket drama och bråk som Paow varit i genom åren. Paow har använt drama/bråk som ett sätt att hålla sig synlig i sociala medier trots bristen på uppdatering. Sedan dag ett så har Paow varit i bloggbråk med i stort sett alla kända bloggare och efter tiden så har hon fortsatt ha drama runt sig både med offentliga personer men också lagt upp sitt drama hon har i sitt privatliv.

Nu har det varit lugnt under en period men nu verkar hon vara igång igen och den här gången med Hanna Friberg. Allt började med att Paow skrev ut att hon inte vet vem Hanna Friberg är och det var något som Hanna reagerade på och efter detta har det bara eskalerat. Paow lade ut en video på sin story där hon skriver att hon imiterar Hanna och först är hon helt vanlig och sedan gör hon en grimars som hon då menar på är så Hanna ser ut. Paow är på semester i Mexico (Tulum) med sin pojkvän och på samma plats befinner sig även Hanna Friberg och Tanbyclara och dom ska även bo på samma hotell, Clara och Hanna vill spela in ett avsnitt med Paow under en mukbang och Paow är helt på.

Klara har lagt upp sin första vlogg idag från hennes och Hannas resa till Tulum och i den videon nämns inte Paow någonting. Dock en väldigt flummig video och tjejerna speciellt Klara hörs och syns en hel del, och några av dom som kommenterat videon undrar varför dom inte har munskydd på sig på flyget och i taxin.

 

Men efter att Paow tackade ja till detta via sin story så har alla parter lugnat ner sig...fortsättning följer!

Diana Baban är inte förvånad över att Ben Mitkus träffat någon ny

19 januari, 2022 | 0:31

Jag tror inte att någon missade när Ben valde att göra slut med Diana på deras utlandsresa och allt drama som kom därefter. Ben lade upp en video där han pratade ganska illa om henne som person och han fick det att låta som att det mesta i deras förhållande var dåligt och att hon var anledningen.

Diana gjorde självklart ett svar på tal på detta i en egen vlogg där hon tyckte att det var hemskt hur han pratade om deras relation. Sedan lade Ben upp en video där läsarna skulle tro att han träffat en ny tjej men det var bara en vän, och även där gjorde Diana en likadan vlogg och där var det Jasse som var den nya kärleken.

Efter detta har det varit ganska lugnt men för några dagar sedan gick Ben ut med att han skaffat en ny tjej. Igår lade han upp att han skulle svara på frågor idag i en video och hans video kom ut för en timme sedan. Sen kan man undra om det är ett sammanträffande att även Diana lade upp en likadan frågestundsvideo på sin kanal för 4 timmar sedan eller om hon såg Ben skulle göra en och att hon då ville vara före honom?

En som gick in på Bens instagram och kommenterade hans bild där han gick ut med att han har en ny kärlek var Dianas bästa vän Jasse.

Hon kommenterade hans bild såhär:

"Nämen se där känns inte detta mönster ganska bekant nu" och hon avslutade med en skrattande smiley.

Jag har kollat igenom båda och Diana har ju såklart gjort det hon kan för att få folk att kolla på videon och ända in i slutet av den. På stillbilden innan du startar videon så är självklart frågan med på bilden om hur hon känner kring att Ben skaffat en ny tjej. Hon startar vloggen med att hon inte vet än om hon ska svara på detta eller inte men väljer sedan att ta upp frågan som sista fråga i videon. Men hon väljer att inte svara utan det ända hon säger är att hon inte är förvånad över att han skaffade en ny tjej så snabbt.

Utöver detta så berättar hon att under deras utlandsresa så hade hon ångest varje dag. Och att utöver Ben har hon gått igenom ett tidigare break up men att den med Ben var värst för att den var offentlig och att han pratade och gjorde som han gjorde mot/om henne.

I Bens video handlar frågorna om han och hans nya tjej och dom svarar på dom ihop. Här är punkter från vad dom berättar i sin video.

*Hans nya tjej heter Caroline Johansson men kallas för CJ, hon är 27 (28 i mars) och bor i Örebro. Hon jobbar med marknadsföring på ett e-handels företag

*Ben är säker på att han deras relation kommer hålla hela livet ut

* När dom kramades första gången dom träffades så visste han att hon var den rätta

* Det var via instagram som dom lärde känna varandra. Redan när han var ihop med Diana så såg han hennes bild överallt på instagram och det fortsatte han göra efter att det tog slut med Diana. Han såg en fin bild på hennes instagram och valde då att kommentera med ett hjärta. Detta gjorde att hon valde att skriva till Ben och sedan gick det som det gick

* När dom var på en dejt på ett spa så var det någon som tog en smygbild på dom och skickade till Cluee News och det var så det kom ut. Det som gjorde att Ben reagerade på detta var för att Cluee gick ut med bild, namn hennes jobb osv trots att hon inte är en offentlig person. Detta gjorde att dom tog rätt illa upp speciellt då dom inte fick möjligheten att gå ut med detta själva.

*Det går rykten om att Cj varit ihop med Jasses ex Adrian men detta stämmer inte

*Det var hon som tog första steget i deras realtion genom att kyssa honom. Detta hände när dom träffades första gången och hade pratat några timmar, dom valde att testa göra det stora lyftet som är i filmen Dirty Dancing. Och det var när dom testade för andra gången som hon föll ner på hnom och då valde hon att kyss a honom.

*En del tror att hon är tjejen som han var på blind date med och det var samma tjej

 

Senaste från På Löpet

Därför stoppades Kristin Kaspersens kärlekskupp i tv

Den romantiska planen gick om intet.
Kristin Kaspersens kärlekskupp i tv för att hylla nye älskaren Nisse Holm stoppades.
– Det blev dramatiskt minuterna innan de gick i sändning, berättar en uppgiftslämnare.

fredag 21 januari 2022