- Senaste nytt från kändispressen

Elle-galan 2018

<<< Tillbaka

Elle-galan 2018

Body: 

Igår var det ännu en gågn dags för Elle-galan och flertal bloggare var på plats så som varje år.

Galan utspelade sig på Grand Hotel i Stockholm och vinnarna i år blev:

Årets hederspris: Efva Attling

Årets bäst klädda kvinna: Alice Bah Kuhnke

Årets designer: Frida Bard

Årets look: Thomas Sekelius

Årets accessoardesigner: Baumgarten Di Marco

Årets makeupartist: Josefina Zamrén

Årets influencer: Margaux Dietz

Årets bäst klädda man: Ardalan Shekarabi

Årets blickfång: Fredrik Robertsson

Årets modell: Oumie Jammeh

Årets stylist: Lisa Lindqwister

Årets fotograf: Elisabeth Toll

H&M och Elles nykomlingsstipendium: Emelie Janrell

H&M och Elles conscious award: Sabina and friends

Här nedan ser ni en del vimmelbilder och för fler bilder så kan ni kolla HÄR och HÄR

På bilderna ser ni Blondinbella, Viktor Frisk, Kenza, Andreas Wijk, Nicole Falciani, Elaine och Jasmine Gustafsson.

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Bilderna ägs av Elle.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Det är inte Paow som tatuerat in Lance namn

21 februari, 2018 | 4:46

Igår lade Paow upp en bild på sin instastory där hon skriver att hon är hos en tatuerare och frågar sina följare vad dom tror att hon ska tatuera. Senare på kvällen igår så lade även Lance upp en bild på sin instastory där man ser att någon tatuerat in hans namn under bröstet och frågar sina följare om dom tror att det är Paow eller hans mamma som tatuerat in hans namn.

Det är inte Paow som tatuerat hans namn då Paow har ett korst tatuerat mellan sina bröst och på personen som skrivit in hans namn så finns det inget kors mellan brösten.

 

Spraytan som inte blev så bra

20 februari, 2018 | 17:58

Blondinbella har sista året berättat om hur hon går iväg för att få spraytan inför plåtningar och viktiga möten. Hon har berättat att hon gör detta för att se fräsch ut speciellt när det är en plåtning hon ska på och hon gjorde senast en spraytan för ett par veckor sedan.

Men  i hennes senaste inlägg så visar hon en närbild på sin hand och den bruna färgen på handen är inte alls snyggt utan det ser ut som något som man gjort hemma utan handskar. Nu kan jag ingenting om spraytan förutom att den försvinner mer och mer efter en vecka men ni som är mer insatta är det vanligt att färgen blir såhär ojämn när den börjar släppa från kroppen?

 

Jockiboi har skrivit en ny bok

20 februari, 2018 | 17:40

Sart är det dags för Kissie att lansera sin nya bok som blir den andra hon skrivit men nu avslöjar även Jockiboi att han i smyg har skrivit en till bok.

Den 9 oktober 2017 så släppte Jocke sin första bok "Monster" som fick ganska hård kritik av en del som ansåg att den inte alls är lämplig för barn/ungdomar som följer honom. Men trots kritiken så vart 15 tusen exemplar bokade inför lanseringen på bara 48 timmar och boken blev en av årets mest sålda böcker.

Hans nästa bok heter "Du är inte ensam" och den kommer att lanseras någon gång i maj men man kan redan nu förhandsboka den hos adlibris. Jocke beskriver själv boken som en uppföljare till hans första bok men att den  här kommer att gå ännu djuoare.

HÄR kan man förhansboka den.

Har Blondinbella opererat brösten?

19 februari, 2018 | 19:58

En sak som allt fler av Blondinbellas läsare börjar fundera kring är hurvida hon opererat brösten dom senaste månaderna eller inte. Detta har skrivits om bland kommentarerna tidigare men det har blivit en ganska stor fråga efter hennes resa till Danmark i helgen där hon visar upp sig i en baddräkt.

Översta bilden här under är bilden hon lade upp i helgen och under den är ett kollage med några bilder på henne sista året i baddräkt. Man kan se en viss skillnad på brösten då dom ser fastare ut och rundare men frågan är nu tycker ni att det ser ut som att hon opererat brösten?

 

Paow och Lance är ett par igen

19 februari, 2018 | 6:25

Nu har Paow bekräftat att hon och Lance är ett par igen efter att inte ha sovit ihop på 2 dagar efter att dom gjorde slut. Dom insåg att dom älskar varandra väldigt mycket och att det negativa med att jobba med sociala medier är att man delar med sig av för mycket av sitt privatliv.

Hon berättar också att det är svårt att ha en relation när andra människor försöker förstöra det men hon är äsker på att hon vill vara med honom resten av sitt liv.

Även Lance mamma verkar glad över att dom hittat tillbaka till varandra och skriver några beskydande ord om Paow på sin blogg.

 

Senaste från På Löpet

Maddes skoningslösa kupp mot Sofia

Den infekterade fejden mellan prinsessorna trappas upp. 

Nu visar Madeleine på nytt sina kort och spelar ut Sofia på ett kalkylerat sätt.

– När hon är på sitt mest usla humör så fryser till och med helvetet till is, säger en person i kungafamiljens närhet. 

onsdag 21 februari 2018