- Senaste nytt från kändispressen

Enligt Kissie så ska inte vi tjejer dras till äldre killar

<<< Tillbaka

Enligt Kissie så ska inte vi tjejer dras till äldre killar

Body: 

Kissie har senaste tiden skrivit en del om det här med eskort/prostution, hon anser att samhället inte gör tillräckligt för att få dessa yrken att försvinna. Hon fick in en kommentar som fick Kissie att skriva ett långt inlägg om hur fel det är att sälja sex oavsett om man är med på det eller inte.

Men en sak i texten som hon skriver som fick 2 läsare att reagera och säga ifrån till Kissie. Hon nämner nämligen i sitt inlägg att vi kvinnor inte ska dras till mycket äldre killar, detta eftersom män som dras till mycket yngre tjejer inte ser dom som annat än ett kön.

Hon använder ett exempel om en 40 åring tänder på en 16 åring så kunde han lika gärna tända på en 13 åring.  Men vart drar Kissie gränsen? Anser hon även att det är fel om en 40 åring tänder på en 20 åring som även hon tände på 40 åringen?

När en läsare ger kritik och säger sin syn på det hon skrivit så skriver Kissie att hon inte ser ner på kvinnor utan att det är män hon ser ner på i så fall. Hon fortsätter skriva att det är samhället som fått oss kvinnor att det är acceptabelt att vara med en äldre man. Även här så nämner inte Kissie om hon menar i alla åldrar, alltså om hon även anser att det är fel om en 30 åring är med en 50 åring osv eller om det bara gäller tjejer som är under 18.

 

Jag tycker att det är bra att Kissie och många andra tar upp problemen som kvinnor får utstå, MEN jag tycker att det senaste året spårat en hel del. Jag kan ibland känna att det är en häxjakt på män just nu och då menar jag på alla, jag har en vän som berättade att han var på krogen med några vänner. När han var ute och rökte så hade en tjej kommit fram till honom och pratat sen gått därifrån när dom rökt klart.

När han senare såg henne ute nästa gång (senare samma kväll) så gick han fram till henne när hon stod med en vän. Då fick han höra av henne att han inte har någon rätt att prata med henne eller ens komma fram till henne då hon inte är något sexobjekt. Det är ett exempel på att  jag anser att detta börjar gå för långt, innan så har det varit om att det ska vara lika värde på killar och tjejer men hur är det mer ok om tjejer får göra som män gjort innan men att män inte längre ens får knappt se på en tjej ännu mindre hälsa på dom för att dom inte är "ett kön" som Kissie skriver?

Nu är det inte såhär alla tjejer gör utan det var säkert ett extremt fall men ville få fram min poäng i hur jag tänker!

 

 

Vad tycker ni, är det ok eller inte att kvinnor dras till äldre män och att äldre män dras till yngre tjejer? Och är det ok eller inte om killar dras till äldre kvinnor och äldre kvinnor dras till yngre killar?

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: kissie.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Är det Micke som Isabelle Strömberg har insamling till?

22 augusti, 2019 | 23:28

Tidigare idag så lade Micke upp ett inlägg på instastory där han tiggde pengar till Cigg. Några timmar senare kom ett liknande inlägg till upp och sedan raderade han båda sin bilder där han ber om pengar.Nu har Isabelle Strömberg (Mickes flickvän) lagt ut att hon vil att man donerar pengar till hennes paypalkonto.

Paow delade Isabelles bild och skrev att man gör så när det går dåligt och att det är pinsamt. Isabelle såg detta och skriver att Paow hängt ut henne sedan 2010, tjejerna har varit duktiga på att hänga ut varandra genom alla åren. Men enligt Isabelle så är det en insamlig, men hon nämner ingenstans vart pengarna ska gå, vad det är för insamlig eller vad pengarna ska användas till. Kan det vara så att hon har en insamligt åt sin pojkvän? Eller tror ni att det är som Paow skriver att det går dåligt för Isabelle nu.

Isabelle får det att låta som att det är något dåligt med att jobba på ett lager, hon även skrattar åt det. Paow undrar då varför det skulle vara fel att ha ett vanligt jobb. Isabelle säger att Paow har ett drogmissbruk och Paow hintar om att Isabelle skjuter droger med spruta.

 

Med tanke på att Micke tiggt pengar hela dagen till cigg, så känns Isabelles "insamling" rätt sammankopplad till Mickes tiggeri eller vad tycker ni?  Ännu har ingen skickat pengar till Isabelle vilket är ganska bra, för ska man skänka pengar så bör man veta vad pengarna faktiskt går till och till vem.

Paula har fått erbjudan om att vara Bröllops-koordinator

22 augusti, 2019 | 11:16

När Paula och Hugo gifte sig så hade dom en bröllops-koordinator och deras bröllop vart helt underbart (som alla bröllop brukar bli ).  Paula har skrivit någon gång att hon gärna hade varit i bröllopsbubblan igen då hon älskade det, och nu kanske hon får vara det.

Det är nämligen en person som hört av sig till Paula och vill att hon ska hjälpa dom med deras bröllop. För Paula är detta det absolut bästa jobberbjudande hon någonsin fått, hon känner sig ärad. Om allt klaffar med hennes eget privatliv så kommer hon ta på sig detta och hjälpa paret att få sitt drömbröllop.

 

Någon mer av er som hade kunnat tänka er att ha Paula som bröllops-koordinator?

Paows nya piercing

22 augusti, 2019 | 11:08

Paow har varit och gjort en ny piercing vid örat, här nedan ser ni resultatet.

Vad tycker ni, Hiss eller Diss?

Om ingen svarar när du ringer så ring inte igen

22 augusti, 2019 | 11:06

Dessie tar upp en sak som jag själv också hatar, det är nämligen när folk ringer flera gånger irad trots att man inte svarar eller klickar dom. Dessie skriver att hon kommer blocka alla som gör detta, eftersom hon klickar så är hon upptagen och då vill hon inte att man fortsätter ringa.

Jag förstår henne fullt ut för det händer ofta för mig med, svarar jag inte så är jag upptagen och klickar jag så har jag absolut inte möjlighet att prata. Att då ringa flera gånger i rad retar vettet ur mig. Sen kan jag glömma bort att ringa upp så om personen ringer ett par timmar senare så gör det inget, men att ringa flera gånger i rad och det faktiskt inte är viktigt så får jag panik.

 

 

Tycker ni samma som Dessie här eller tycker ni att det är ok?

Micke tigger pengar till cigg

22 augusti, 2019 | 11:02

Micke och Isabelle Strömberg är fortfarande ett par och verkar mer kära än någonsin. Man kan se att både Micke och isabelle gör reklam för Micke som tatuerare och skriver ofta ut att det finns tider kvar.

Men trots att han tatuerar så verkar inte pengarna rulla in, han tigger nu nämligen pengar till cigg på sin instastory. Isabelle verkar inte hjälpa honom heller då han tigger på instastory, men kan vara så att eftersom hon inte uppdaterar varken blogg eller youtube (och knappt instagram) så behöver hon nog sina pengar till sig själv.

 

En sak som alla bör tänka på oavsett hur desperat man är, så är det att vara försiktig med att delge sitt nr osv på sociala medier.

Senaste från På Löpet

Ulf Brunnberg i dramatiskt brand-inferno

Inte så lysande Sickan!
Ulf Brunnbergs bil började plötsligt brinna.
Skådespelaren och hans passagerare lyckades slänga sig ut i sist stund.

fredag 23 augusti 2019