- Senaste nytt från kändispressen

Företaget erbjuder gratis bröstoperationer till Influencers

<<< Tillbaka

Företaget erbjuder gratis bröstoperationer till Influencers

Body: 

Att en del bloggare fått sina operationer gratis genom åren är ingen hemlighet då bland annat Kissie själv gått ut med att hon fick sina börst gratis mot att dom fick filma henne på sjukhuset. Man ser också när det är gratis eller delvis gratis och det är när bloggarna/influencers skriver om företagen i massa inlägg med länkar och namn på kliniker och personal osv.

Senaste bloggaren i raden att få erbjudandet om gratis börst är Egoina och detta delade hon med sig av på instagram för 2 dagar sedan ( tog print när hon lade ut det men glömde sedan att skriva om det här i bloggen) där man kan se vad företaget skrivit till henne. Egoina markerar att om hon vill operera sig så betalar hon det själv och skulle aldrig ta något sådant genom ett samarbete med sponsring. I samma medelande så skriver företaget att dom letar efter starka influencers att ge gratis operationer så vi får se om det är någon bloggare som nappar på detta och opererar sig inom snar framtid.

En annan som tagit fram sin åsikt kring detta är Paula och hon har skrivit ett långt inlägg om det på sin blogg HÄR. Paua förstår att gratis är gott men att det inte är ok att använda operationer för sponring då man har ett socialt ansvar. I samma inlägg så ger hon en eloge till Amir som valde bort att göra reklam för onlinespel då det kan bidra till spelmissbruk. Hon ser inte att det är fel om någon vill operera sig men att det är viktigt att man går till en seriös klinik och inte bara tar en klinik som ger bort operationer för att få reklam med kanske en rabattkod.

 

 

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: Paulas.me

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Är det Marcel som snackat skit om Amir?

16 oktober, 2018 | 22:33

Innan sommaren så såg vi Amir umgås väldigt flitigt med youtubern Marcel men i början av sommaren så slutade dom synas ihop. Nu berättar Amir i sin senaste video hur han bröt kontakten med en person i början av sommaren som har snackat skit om honom till flera andra. Först tog han en paus från vännen men fick då höra allt mer lögner som den här vännen sagt om Amir.

Han säger att personen var en av hans närmaste vänner men att  personen inte ville honom något gott alls. Han insåg även att den här vännen har pratat skit om precis alla andra till Amir så han insåg att det är ganska logiskt att den här vännen då snackar skit om Amir till sina andra vänner.

 

Frågan är nu om det är Marcel som Amir menar då dom var otroligt nära vänner som träffades nästan varje dag till att helt sluta umgås och visa upp varandra på sina sociala medier? Dom följer inte heller varandra på instagram längre.

 

Kissie är besviken på influencers

16 oktober, 2018 | 20:18

I onsdags så hade Kissie ett frukostevent för sin feministiska kollektion hos Ur & Penn där hon visade upp sina smycken som hon designat. Hon verkar väldigt nöjd med sitt event förutom att hon är besviken på många influencers som faktiskt inte kom.

Hon berättar i sin videoblogg att många hade tackat ja till att komma men när hon kollade av kvällen innan så var det många som drog sig ur eller inte ens svarade vilket hon tycker är dåligt. Hon erkänner att hon nog själv kan ha gjort samma sak men att hon aldrig kommer att göra så igen för att det är väldigt dåligt att göra så.

.

Blondinbella i framgångsbilen

16 oktober, 2018 | 10:53

Det finns en serie på youtube som heter "Framgångsbilen" där Alexander Pärleros (Ida Wargs man) åker runt i Sverige för att vlogga i sin bil. Men det han gör är att han plockar upp kända personer som åker runt med honom i bilen och dom pratar om deras framgångar. Han har även framgångspodden och har nu tagit över det till bilen ibland och det finns just nu 3 säsonger av den.

Nu har Blondinbella åkt med i framgångsbilen och dom pratar om Blondinbellas framgång och som i alla intervjuer/poddar/intervjuer så berättar hon exakt samma sak.

Andra influencers som åkt med i bilen är Margaux Dietz och Ida Warg.

 

Jonna kommer inte sluta med sociala medier bara för att hon får barn

16 oktober, 2018 | 0:00

Det är dags för Jocke och Jonna att bli föräldrar vilken dag som helst nu och Jonna har ställt upp på en intervju med mama.nu

Där svarar hon på lite frågor angående att bli mamma samt hur det är att vara gravid och en sak hon säger är att hon inte kommer att ge upp sitt äventyrliga jobb bara för att hon blir mamma. Hon berättar också att hon kommer att föda vaginalt eftersom hon hört att det är en häftig upplevelse samt att dom inte är säkra på vad det är för kön på deras barn.

Ni kan läsa hela intervjun HÄR.

Vilken box hade ni velat ha om ni handlade från Hermine hold

15 oktober, 2018 | 23:38

Som ni säkert minns så gick Blondinbella innan sommaren ut med att hon startat ett nytt företag som heter Hermine hold. Företaget kommer att sälja håraccessoarer då hon vill hitta en produkt som har en lägre prisklass än vad hennes andra företags produkter har.

Hennes mål är att det nya företaget ska vara miljardbolag inom 5 år och skulle ha lanserats vid augusti/september men nu är målet att det ska vara lanserats vid årsskiftet istället. VD för Hermine Hold är Katarina Roger och det dom vill uppnå är att bli nästa Daniel Wellington (som ni ser varenda influencer göra reklam för dagligen).

Nu har hon gått ut med 3 varianter av förpackningar så min fråga till er är, vilken hade ni velat få hem en håraccessoar i?

Senaste från På Löpet

Maken räddade livet på Tina Turner

Efter att ha dominerat i musiktoppen sedan 60-talet så blev det plötsligt väldigt tyst.
Tina Turner försvann fullständigt från rampljuset.
Nu avslöjar sångerskan varför.

onsdag 17 oktober 2018