- Senaste nytt från kändispressen

Företaget erbjuder gratis bröstoperationer till Influencers

<<< Tillbaka

Företaget erbjuder gratis bröstoperationer till Influencers

Body: 

Att en del bloggare fått sina operationer gratis genom åren är ingen hemlighet då bland annat Kissie själv gått ut med att hon fick sina börst gratis mot att dom fick filma henne på sjukhuset. Man ser också när det är gratis eller delvis gratis och det är när bloggarna/influencers skriver om företagen i massa inlägg med länkar och namn på kliniker och personal osv.

Senaste bloggaren i raden att få erbjudandet om gratis börst är Egoina och detta delade hon med sig av på instagram för 2 dagar sedan ( tog print när hon lade ut det men glömde sedan att skriva om det här i bloggen) där man kan se vad företaget skrivit till henne. Egoina markerar att om hon vill operera sig så betalar hon det själv och skulle aldrig ta något sådant genom ett samarbete med sponsring. I samma medelande så skriver företaget att dom letar efter starka influencers att ge gratis operationer så vi får se om det är någon bloggare som nappar på detta och opererar sig inom snar framtid.

En annan som tagit fram sin åsikt kring detta är Paula och hon har skrivit ett långt inlägg om det på sin blogg HÄR. Paua förstår att gratis är gott men att det inte är ok att använda operationer för sponring då man har ett socialt ansvar. I samma inlägg så ger hon en eloge till Amir som valde bort att göra reklam för onlinespel då det kan bidra till spelmissbruk. Hon ser inte att det är fel om någon vill operera sig men att det är viktigt att man går till en seriös klinik och inte bara tar en klinik som ger bort operationer för att få reklam med kanske en rabattkod.

 

 

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Faksimil: Paulas.me

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Kissie kommer rösta på Centeroartiet

14 augusti, 2018 | 21:23

Nästa bloggare att gå ut med att dom inte kommer rösta på SD eftersom dom är rasister är Kissie. Enligt valkompassen så ska Kissie rösta på Kristdemokraterna men det kommer hon inte att göra utan hon kommer nog rösta på Centerpartiet skriver hon i bloggen.

Det hon eftersöker i första hand är att det parti hon röstar på ska gynna småföretagare men hon hittar inget parti som helt jobbar för det hon vill uppnå med ett parti.

 

Rabattkod på smink

14 augusti, 2018 | 7:55

Sponsrat inlägg i samarbete med oletkaunis.se

 

 

 

 

 

Det finns en hemsida som heter Oletkaunis.se som säljer mängder av smink till helt sjukt låga priser. Dom säljer smink från 9 olika märken och några av dom är TheBalm, Real Techniques, Body Boom, Jeffree Star Cosmetics mm.

Mina favoriter som jag såg på hemsidan var ansiktsmaskerna med djurmönster som ni sett på många bloggares sociala medier, kaffeskrubb från BodyBoom,  139 varianter av läppstift/läppglans/läpp skrubb och dom häftiga färgerna i ögonskuggor från L.A Girl.

Den här hemsidan passar alla prisklasser då man kan fynda smink från 49 kr och uppåt och är man som mig som inte lägger massa pengar på smink så är detta en perfekt hemsida att kolla in.

 

Utöver detta så har dom även gett er en rabattkod som ger er 20% rabatt på hela erat köp om ni anger koden: BLOGGARE18 och koden gäller fram tills den 31 augusti.

Paows nya tatuering

14 augusti, 2018 | 7:16

Under sin tid frånvarande från bloggen så har Paow skaffat sig en ny tatuering och hon har skrivit såhär på sin hand "Hoe is life". Anledningen har att göra med att hon mådde så dåligt och då sa hennes vän att hon ska tänka att hoe is life vilket Paow då gjorde.

Tatueringen var som så  många andra ett spontant val men hon verkar inte alls missnöjd med den. Paow har insett att hennes kropp är hennes och att alla misstag hon gjort innan inte visar men hon är, utöver detta så har hon även blivit av med sina ätstörningar även fast det fortfarande är svårt för henne med maten.

 

Vad tycker ni?

Marcelo och Nina är med i Paradise Hotel 2018

13 augusti, 2018 | 9:34

I början på året hade Marcelo en bloggpaus och efter sin paus så hade han skaffat sig en ny flickvän som heter Nina Glimsel. Jag skrev då om att det verkar som att både Marcelo och Nina varit utomlands och spelat in Paradise Hotel eftersom dom träffades under tiden båda var ifrån sociala medier exakt samtidigt som PH spelades in. Enligt Marcelo var hans paus pga att han förlorade ett vad vilket nu i efterhand bara var hans sätt att vilseleda och många verkar inte ha trott på honom alls.

Nu har PH avslöjat den första deltagaren som självklart är Marcelos flickvän Nina vilket betyder att vi även kommer att få se Marcelo i årets säsong av Paradise Hotel. Marcelo skrev själv på bloggen att dom inte varit och spelat in ett program men nu kom det fram att han faktiskt ljög vilket många trodde redan från början.

Det verkar gå bra med kärleken för Marcelo när han spelar in tv då han träffade Annica Englund när dom var med i Big Brother.

 

Kommer ni kolla på årets PH?

När man lever farligt

13 augusti, 2018 | 8:29

Kissies pojkvän lade upp en video i helgen där han filmar inne i badrummet för att visa att Kissie inte tänker på säkerheten. Han börjar med att filma att en kontakt sitter i uttaget sedan följer han den och hittar som ni ser på bilden nedan en plattång liggandes i toaletten.

Kissie har ställt den där för att den antagligen ska svalna men kanske inte den säkraste lösningen eller mest hygieniska.

Senaste från På Löpet

Berghagens tuffa uppbrott med kärleken

Förhållandet fick ett abrupt slut.
Malin Berghagen reste sig och gick.
Nu orkar hon berätta om uppbrottet.

onsdag 15 augusti 2018