- Senaste nytt från kändispressen

Främling mot Paula - "Du och ditt invandrarbarn har inget här och göra"

<<< Tillbaka

Främling mot Paula - "Du och ditt invandrarbarn har inget här och göra"

Body: 

Som ni säkert märker redan med rubriken så blev Paula utsatt för rasism inne på Konsum i helgen när hon handlade med sin dotter Molly. Personen ska ha gått före Paula i kön och när Paula påpekade detta så ska hon ha sagt "Du kan ta dina lögner och dra åt helvete din invandrare" och sedan ska hon även ha sagt "Du och ditt invandrarbarn har inget här och göra".

Paula berättar att eftersom Molly var med så var hon tvungen att behärska sig men att hon antagligen hade spottat kvinnan i ansiktet om inte Molly hade varit med. Hon har även delat med sig av hur hon förklarade situationen för Molly och Paula gjorde ett grymt bra jobb i sin förklaring med att alla är lika värde oavsett hur man ser ut.

Jag som själv jobbar i butik har fått uppleva många rasistiska påhopp inne i butiken speciellt om jag suttit i kassan ( inte mot mig utan mellan kunder). Ett exempel är tex en gång där två personen har parkerat direkt utanför entren (vilket går utan problem på morgon och kväll när det är lite folk då dom inte står i vägen). Ena personen hade ett utländskt utseende och den andra hade ett svenskt utseende och så fanns det en tredje kvinna med i det hela. Den tredje kvinnan valde att gå på personen med utländskt utseende rejält eftersom han hade parkerat utanför entren och när han påpekade att en annan person också hade gjort det så löd det såhär, "Det skiter jag fullständigt i du har kommit till vårat land och ska då följa våra jävla regler".

Det började skrikas från båda två och han kunde inte förstå varför det var ok att någon annan gjorde så men inte han och kvinnan började bli väldigt väldigt arg och som ansvarig i butiken så visste jag inte helt hur jag skulle göra. Jag får enligt regler inte göra ett val som kan komma att skada mig eller andra vilket det hade kunnat gjort om någon av dom blev våldsamma men jag tyckte också att det var så illa av kvinnan att göra som hon gjorde. Jag fick be dom gå ut och så fick jag via entren hålla kolla så det inte hände något samtidigt som jag var beredd på att kunna ringa efter hjälp men kvinnan blev nervös när dom gick ut så hon gick direkt till sin bil och åkte iväg. Men det som förvånade mig mest var att det var han som kom tillbaka och bad om ursäkt för att han skrikit inne i butiken när det var kvinnan som gick på honom.

Bild 1: 
bloggtext2: 

Faksimil: Paulas.me

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Det är inte Paow som tatuerat in Lance namn

21 februari, 2018 | 4:46

Igår lade Paow upp en bild på sin instastory där hon skriver att hon är hos en tatuerare och frågar sina följare vad dom tror att hon ska tatuera. Senare på kvällen igår så lade även Lance upp en bild på sin instastory där man ser att någon tatuerat in hans namn under bröstet och frågar sina följare om dom tror att det är Paow eller hans mamma som tatuerat in hans namn.

Det är inte Paow som tatuerat hans namn då Paow har ett korst tatuerat mellan sina bröst och på personen som skrivit in hans namn så finns det inget kors mellan brösten.

 

Spraytan som inte blev så bra

20 februari, 2018 | 17:58

Blondinbella har sista året berättat om hur hon går iväg för att få spraytan inför plåtningar och viktiga möten. Hon har berättat att hon gör detta för att se fräsch ut speciellt när det är en plåtning hon ska på och hon gjorde senast en spraytan för ett par veckor sedan.

Men  i hennes senaste inlägg så visar hon en närbild på sin hand och den bruna färgen på handen är inte alls snyggt utan det ser ut som något som man gjort hemma utan handskar. Nu kan jag ingenting om spraytan förutom att den försvinner mer och mer efter en vecka men ni som är mer insatta är det vanligt att färgen blir såhär ojämn när den börjar släppa från kroppen?

 

Jockiboi har skrivit en ny bok

20 februari, 2018 | 17:40

Sart är det dags för Kissie att lansera sin nya bok som blir den andra hon skrivit men nu avslöjar även Jockiboi att han i smyg har skrivit en till bok.

Den 9 oktober 2017 så släppte Jocke sin första bok "Monster" som fick ganska hård kritik av en del som ansåg att den inte alls är lämplig för barn/ungdomar som följer honom. Men trots kritiken så vart 15 tusen exemplar bokade inför lanseringen på bara 48 timmar och boken blev en av årets mest sålda böcker.

Hans nästa bok heter "Du är inte ensam" och den kommer att lanseras någon gång i maj men man kan redan nu förhandsboka den hos adlibris. Jocke beskriver själv boken som en uppföljare till hans första bok men att den  här kommer att gå ännu djuoare.

HÄR kan man förhansboka den.

Har Blondinbella opererat brösten?

19 februari, 2018 | 19:58

En sak som allt fler av Blondinbellas läsare börjar fundera kring är hurvida hon opererat brösten dom senaste månaderna eller inte. Detta har skrivits om bland kommentarerna tidigare men det har blivit en ganska stor fråga efter hennes resa till Danmark i helgen där hon visar upp sig i en baddräkt.

Översta bilden här under är bilden hon lade upp i helgen och under den är ett kollage med några bilder på henne sista året i baddräkt. Man kan se en viss skillnad på brösten då dom ser fastare ut och rundare men frågan är nu tycker ni att det ser ut som att hon opererat brösten?

 

Paow och Lance är ett par igen

19 februari, 2018 | 6:25

Nu har Paow bekräftat att hon och Lance är ett par igen efter att inte ha sovit ihop på 2 dagar efter att dom gjorde slut. Dom insåg att dom älskar varandra väldigt mycket och att det negativa med att jobba med sociala medier är att man delar med sig av för mycket av sitt privatliv.

Hon berättar också att det är svårt att ha en relation när andra människor försöker förstöra det men hon är äsker på att hon vill vara med honom resten av sitt liv.

Även Lance mamma verkar glad över att dom hittat tillbaka till varandra och skriver några beskydande ord om Paow på sin blogg.

 

Senaste från På Löpet

Maddes skoningslösa kupp mot Sofia

Den infekterade fejden mellan prinsessorna trappas upp. 

Nu visar Madeleine på nytt sina kort och spelar ut Sofia på ett kalkylerat sätt.

– När hon är på sitt mest usla humör så fryser till och med helvetet till is, säger en person i kungafamiljens närhet. 

onsdag 21 februari 2018