Hanna Fribergs cellförändringar är tillbaka

@Det var 9 september 2021 som Hanna Friberg skrev ett inlägg på instagram efter att hon opererats pga cellförändringar. Det var när hon gjorde ett cell prov som det upptäcktes att hon hade cellförändringar och behövde opereras och innan operationen var dom även tvugna att bränna bort den yttre delen av livmodertappen.
@Hon uppmanade alla att gå och ta sina cellprover som man blir kallad på så att man så fort som möjligt kan se om något är fel. Samtidigt försöker hon lugna alla dom som kanske måste operera sig för samma sak att hålla sig lugna och att operationen inte var så farlig som hon trodde att det skulle vara.

@Men trots operation så har hon nu fått beskedet att hennes cellförändringar är tillbaka och en ny skrapning måste göras. Detta berättar hon i sin frågestund när en följare frågar ur allt gått, Hanna svarar såhär på frågan:

@”Gjorde operation i september men har fått tillbaka cellförändringar efter jag upptäckte mellanblödningar så måste tillbaka och skrapa nu asap och skicka in på prov.”

@Hanna är inte den enda influencern som uppmanar folk att gå och testa sig utan flertal influencers har gjort samma sak som tex Margaux Dietz och Maxinne Björk.

@Vi får hålla tummarna för att allt går bra för Hanna.

2

2

2

2

Lämna ett svar