- Senaste nytt från kändispressen

Hanna Widerstedt kommer anmäla Jockiboi för förtal

<<< Tillbaka

Hanna Widerstedt kommer anmäla Jockiboi för förtal

Body: 

Det visar sig att Jockiboi skrivit om hanna Widerstedt i sin bok vilket inte alls Hanna tyckte var ok då hon nu gått ut med att han ljugit i boken.

Igår lade Hanna upp en live på facebook där följarna frågade vad hon tyckte om att Jocke skrivit om henne i hans bok och hon har själv inte läst hans bok. Hon tycker inte att det är ok att han ens skrivit om henne då hon ska kunna välja själv om hon vill vara med i en bok eller inte och några följare skriver att det borde anses som förtal. Under sändningen så fick hon skickat bilder på texten som Jocke skrivit i boken och hon rättar genast direkt att det inte alls var hon som kontaktade honom utan det var enligt Hanna Jocke som kontaktade henne.

Hon fortsätter läsa under sin live och berättar att mycket inte stämemr och att det absolut inte är ok att han hängt ut henne på det här sättet utan att ens förvarnat henne. Strax efter Hannas live så lade Jocke ut ett långt inlägg på sin facebook där han försvarar sig kring allt och senare på kvällen igår så gick Hanna ut med att det han skrivit är förtal ( i videon så sa hon att hon kommer kontakta polisen och anmäla detta samt att hon bad sina tittare att göra samma sak.

 

 

 

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

Faksimil: facebook/Joakim lundell facebook/Hanna widerstedt

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Paow berättar om ryktena om henne stämmer eller inte

21 mars, 2018 | 11:51

Nu har Paow lagt upp en ny videoblogg på sin youtubekanal och i den här videon ger hon svar på rukten som går om henne och hon berättar om dom stämmer eller inte. Här nedan är en sammanfattning av frågorna och var hon svarar.

1.Att hon ska ha  legat med över 100 killar

Svar: Nej det stämmer nite, hon har haft sex med tvåsiffrigt men det är långt ifrån 100 stycken

 

2. Att hon tycker om killar som är i ett förhållande

Svar: Nej det stämmer inte, hon skulle aldrig gå fram till någon som hon vet är i ett förhållande.

 

3. Att hon endast ligger med killar under 18 år

Svar: Nej det stämmer inte, Lance var ett udantag och när hon träffade honom första gången så visste hon inte att han var under 18 år

 

4. Att hon ska ha sålt sex

Svar: Nej det stämmer inte, hon har aldrig sålt sex och hon kommer aldrig heller att göra det

 

5. Att hon är dryg och otrevlig

Svar: Det kan stämma då hon kan vara väldigt osäker, dryg och otrevlig ibland men detta blir oftast när hon är ute med mycket folk och då tolkas hon som det.

 

6. Att hon är en översittare och wannabe östermalm

Svar: Nej det stämmer inte, så mycket mer om det säger hon inte

 

I slutet av videon så ger hon ett tips på hur man ska hantera rykten och hennes tips är att inte bry sig utan att all publicitet är bra publicitet.

 

 

Dessie talar ut om den brutala misshandeln från sitt ex

21 mars, 2018 | 5:48

Efter 2 månaders tystnad på bloggen så har nu Dessie lagt upp två inlägg och i det ena inlägget öppnar hon upp sig om misshandeln från sitt ex. Dessie nämner inga namn men hon berättar att detta var när hon var 16 år och vid den tidpunkten så träffade hon den 10 år äldre killen D*n*e*e och det verkar vara honom som hela hennes inlägg handlar om.

Det har genom åren i Dessies bloggtid med D*n*e*e påpekats och ryktats om att hon ska ha blivit misshandlad av sin dåvarande pojkvän. Det är på grund av vänner (rykten) och bilder på en blåslagen Dessie som ska ha skappat dessa rykten men Dessie själv har nekat allt rakt igenom fram till nu. I inlägget som ni hittar på hennes blogg så har hon lagt upp några bilder från tiden med sitt ex för att visa upp hur han slagit sönder henne. När hon tidigare lagt upp dessa bilder genom åren så valde hon att ljuga ihop historier om att andra hade slagit henne men i själva verket så var det alltså hennes ex.

Det är ett långt läsvärt men tufft inlägg som Dessie publicerat och hon berättar om hur hon under hela deras relation var rädd för sitt liv pga att han blev arg och våldsam när han drack. Hon skriver om hur han låste in henne i lägenheten, slog henne sönder och medvetslös men sen också om hur detta har påverkat henne ända fram tills idag. Jag kommer inte skriva för mycket av hennes inlägg här för det är verkligen ett inlägg man måste läsa själv från början tillslut för att få med sig hela hennes historia.

Hon berättar att hon till slut kom ifrån relationen men hon har även tidigare gåt ut med att det var tack vare Simon som hon kom ifrån sitt ex D*n*e*e och ni kan läsa mer om det HÄR. En person som faktiskt påpekat hur hemsk Dessies ex var mot henne var Paow och hon har flertal gånger skrivit ut det på sociala medier genom åren men då har Dessie valt att försvara sig och sitt ex (detta är alltså innan Dessie blev ett par med Simon).

Än idag påverkar detta hennes liv men tack vare jobb från både sitt håll och sin pojkvän (både Simon och hennes nya kille) så har hon vågat lita på kärleken igen. Det här är första gången hon någonsin berättar dom här detaljerna och hon råder alla till att be om hjälp om man är i samma situation som hon själv var i.

 

OBS: Det ni ser på bilderna nedan är bara en liten del av hela hennes inlägg. Jag vill även ge min stora respekt till Dessie som vågar öppna upp och berätta om den här hemska perioden i sitt liv, ingen ska behöva gå igenom det som hon gått igenom och det som många går igenom dagligen.

Kissie kommer aldrig täcka sin kropp oavsett land och religion

20 mars, 2018 | 15:17

Just nu befinner sig Kissie på en sponsrad resa till Marrakech i samarbete med Royal Air och nu har hon berättat sin syn på landets syn på kvinnor. Att Kissie har åsikter kring feminism och kvinnans rätt har nog ingen missat och hon är gärna snabb med att få upp ett inlägg som handlar om just kvinnans rätt  och självklart får hon inspiration när hon är i ett land när det inte är jämställt mellan kvinnor och män.

Hon förklarar att man självklart ska ta seden dit man kommer men om det handlar om hennes rätt som kvinna och ha samma rättigheter som män så såtr hon emot. Hon berättar att hon inte har problem med att ha på sig en längre kjol eller byxor men hon kommer alltid vägra att täcka hela sin kropp bara för att andra anser det.

Och för att visa sin poäng med inlägget så har hon lagt upp bilder där hon har på sig en klännign som visar den större delen av hennes kropp. Men en fråga är då precis som hennes läsare undrar, varför reser hon till länder där dom har sådan skev kvinnosyn om hon är så emot det och inte kan respektera landets regler?

 

Fast om det verkligen bara handlar om detta är nog svårt att tro då Kissie under tidigare resor varit respektlös mot kulturen/lagen i länder hon besökt. Ta tex när hon reste till Sri Lanka i oktober 2017 med sin pojkvän och hon skrev ett inlägg om hur hon behandlades respektlöst av männen i landet bara för att hon var kvinna. På samma resa så var Kissie själv väldigt respektlös då hon valde att posera framför en Buddha och enligt landets regler så får man inte ta kort när man står med ryggen mot en Buddha. Då gick hon öppet ut med att både hon och Andreas visste att det var förbjudet men eftersom andra gjorde det så gjorde dom också det.

 

 

Hampus skriver att han blir totaldissad

20 mars, 2018 | 14:53

Att det är Hampus (Blondinbellas dejt) som är the shark week är ingen nyhet och han har även visat upp henne på sin twitter för ett par månader sedan. Nu har han lagt upp en instavideo på sitt konto där han filmar när han går mot Blondinbella men när hon ser att han kommer med mobilen i högsta hugg så väljer hon att resa på sig för att gå mot ett annat håll.

Han skriver att han blir totaldissas precis som vanligt och efter hur Blondinbella formulerat sig kring hur hon väljer bort att veta om hans dag när dom går på middag så kanske han faktiskt känner sig dissad ofta.

 

Läsarna undrar varför Aina blivit så smal

20 mars, 2018 | 10:13

Den 28 december så skrev Aina ut ett inlägg på sin blogg där hon berättar att hon inte mått så bra på sista tiden och att hon har kommit fram till att hon ska sluta blogga. Dock var hon inte redo att sluta där och då utan hon skrev att hon kommer att skriva några inlägg till innan hon slutar blogga helt och nu har bloggen varit utan uppdatering sedan 6 januari men om det är det absolut sista inlägget på bloggen någonsin har hon ej skrivit ut.

Hon har samtidigt inte uppdaterat sin instagram jättemycket men sista 2 veckorna har det börjat komma upp lite bilder och det är en sak som flera av hennes följare reagerat på. Även fast Aina alltid varit smal under tiden vi sett henne i sociala medier (tv, blogg osv) så har nu många påpekat att hon blivit mycket smalare än hon varit innan. Detta började efter att Aina lade upp en bild på sig själv i bh och byxor inne i ett provrum och nu undrar många hur hon mår och varför hon blivit så smal.

Aina har själv valt att inte svara på dessa kommentarer och har heller inte sagt något om det på sina sociala medier.

 

Igår fyllde Aina även 26 år så ett grattis i efterskott till henne.

Senaste från På Löpet

Familjens hämnd mot prins Henrik

Det var mannen som ville bli kung – och ses som en jämlike till Margrethe. 

Hustrun vägrade och nu avslöjas det hur prins Henrik blev sviken av sin familj ända in i döden. 

Drottningens hånleende efter hans bortgång blev ett tydligt och bittert farväl. 

torsdag 22 mars 2018