Har Cissi wallin aldrig varit Lojal mot Lady Dahmers?

@Lady Dahmer har svarat på massor av frågor på sin instastory där hon bland annat skriver lite om Cissi Wallin och att dom inte är sams just nu. Sen tar hon upp att en människa som inte är villig att dela med sig av sina pengar med sin partner borde leva sitt liv ensam.
@Här kommer alla frågor och svar:

@Fråga: Vad är det för lägenhet ni är i ibland?
@Svar: Just denna med rosa soddan är mina svärföräldrars. men vi har en egen tvåa runt hörnet på Åsögatan. Den hyr vi ut just nu dock.

@Fråga: Tycker du om hästar, har du ridit?
@Svar: Ja jag är väl nån slags fd hästtjej. Ridit sen jag var liten, haft egen häst och så vidare. Rider inte längre men saknar det så jävla mycket.

@Fråga: Känner du nånsin “nä nu skiter jag i det här, Jag pallar inte vara offentlig längr. Jag slutar”?
@Svar: Ja jag tänker nog så minst en gång i veckan. Men sen tänker jag att ja nu blev det så här, vad annars ska jag göra?

@Fråga: Känner du dig nångång missförstådd i sociala medier å hur tacklar du det?
@Svar: Ja det gör jag återkommande. Tänker väl att det till störst del beror på att jag varit slarvig när jag skriver. Ibland har jag svårt att förklara hur jag tänker och så är jag impulsiv, det bäddar för missförstånd.

@Fråga: Ska ni fira jul tillsammans med Blomberg/Wallin-familjen?
@Svar: Vi firar alltid jul uppe i Oskars föräldrarhem. Där samlas alla syskonen och deras respeltove och barn. Vi har inga planer på att bryta den traditionen.

@Fråga: Vilken egenskap är du mest vs minst stolt över hos dig själv?
@Svar: Mest stolt över: Lojal och genuin. Jag förställer mig inte. Minst stolt över: Avundsjuk och missunnsam.

@Fråga: Vad är syftet med att visa er nakna?
@Svar: Måste man ha ett syfte? Jag gillar att visa mig naken av två anledningar: 1. Det stör ordningen när medelålders feta halvfula kvinnor med hängbröst klär av sig utan skam. 2. För att normalisera min typ av kropp. Göra betraktarens öga van.

@Fråga: Är du och Cissi Wallin släkt?
@Svar: Nix. Vi är däremot ingifta i samma familj.

@Fråga: Dina bästa föräldratips, alltså typ lifehacks som gör att man orkar?
@Svar: Undvik konflikter. Låt barnen härja lite. Ha inte så mycket regler eller priciper. Världen går inte under om de stökar och busar lite.

@Fråga: Vad tycker du om den där Fayme?
@Svar: Hon verkar ganska stöddig och dryg. Ligger oftast halvnaken på soffan och fläker ut sig. Hur ofta duschar du ens?

@Fråga: Vad uppskattar du mest i en vän?
@Svar: Lojalitet och tillit. Men mest att kunna vara sig själv utan att behöva prestera eller underhålla eller på annat sätt föreställa sig.

@Fråga:Vad menas på Cissis instagram “situation svägerska”?
@Svar: Gissningsvis det gamla vanliga när “svägerska-kortet” dras? Jag förväntas alltid vara lojal mot en människa som aldrig varit lojal mot mig. Fruktansvärt ohederligt men effektivt för att vinna sympatier.

@Fråga:Har du varit mycket i Grekland? Vad tycker du om Grekland?
@Svar: Grekland är mitt andra hemland och jag känner skarp smärtsam längtan efter det hela tiden. Var mycket där som barn.

@Fråga: Vart får du alla dina feministiska insikter ifrån?
@Svar: Från er! Alla samtal och diskussioner och debatter med mina följare genom åren har gett brutala insikter.

@Fråga: Hur är det att vara offentlig i en liten by som segersäng?
@Svar: Jag tänker inte på det. Tror ingen annan gör det heller. Älskar att bo här dock, alla är så jäkla grymma här!

@Fråga: Påverkar dina konflikter med Cissi övriga familjen?
@Svar: Jag har genom åren varit väldigt noga med att aldrig involvera eller låta familjen påverkas av mina personliga konflikter. Jag håller dem utanför, kräver aldrig att de väljer sida samt pratar ej om det med dem. Jag kan tyvärr inte kontrollera hur den andre parten agerar eller hanterar det.

@Fråga: Hur är du som vän?
@Svar: Det beror ju på. Jag har ju egenheter som för vissa kan vara påfrestande medan andra inte tycker det är jobbigt. Tex så är jag dålig på att höra av mig, dålig på att visa känslor och uttrycka uppskattning. Det är nåt jag jobbar mycket på dock för jag känner mig själv begränsad av det. Men annars är jag pålitlig och tar förtroenden på allvar, och jag är lojal. Jag är väldigt kravlös och accepterande inför felsteg och olikheter.
@Fråga: Har du lätt för att bli svartsjuk?
@Svar: Nej. är inte svartsjuk i min relation med Oskar. I relationer med vänner kan jag ibland känna ett litet sting av det, mer som en oro kanske, att de ska klicka mer med någon annan. Men det är mest i början sånt skett. När jag nyss lärt känna Anna som exempel. Sen blir jag trygg.

@Fråga: Vad hände med penntricket?
@Svar:Otroligt jävla bra podd. Otroligt dynamik. Vi gick direkt upp till runt 40 tusen lyssnare per avsnitt. Lyssnar ibland igenom och slås över hur sjukt bra det blev. Undrar hur många lyssnare vi haft om vi fortsatt? Tyvärr funkade det inte och vi ab´vbröt.

@Fråga: Har du någonsin övervägt att bli singel/änka?
@Svar:Haha. Nej inte på riktigt. Ibland kan jag leka med tanken, ni vet som när man fantiserar om nåt som man vet inte kommer ske, hur livet skulle vara ensam eller inte kvinnokollektiv, vad skulle jag göra, hur skulle livet se ut då?

@Fråga:Kommer Oskar från penagr? Dvs har hans familj det gott ställt?
@Svar: Oskar kommer från en medelklassfamilj med mycket kapital, kanske främst kulturellt och socialt sådant. Men alla i familjen har jobbat ihop sina egna pengar. Oskar har som ni vet lagt halva livet på Avalanche och spelbranschen betalar bra. Dvs lägenheten har vi köpt själva.

@Fråga: Vad menar du med “svägerske-kortet”?
@Svar: När man åberopar nåt slag “familjeband” för att peka ut nån som illojal eller dum. Bara för att man är ingift i samma familj så har man inga skyldigheter gentemot varandra men det är ett effektivt verktyg för att framställa en situation eller person som extra vidrig. I det här fallet förväntas jag stötta, backa och vara just lojal mot en person pga ett konstruerat familjeband och när jag inte gör eller är det så reagerar publiken extra hårt för vi är ju FAMILJ och sin FAMILJ ska man alltid stå bakom.  Jag tycker inte att det är rimligt eller schysst krav alls. Och det är inte rimligt eller schysst att använda familjen eller familjerelationer som gisslan i konflikt eller situationer där man tycker eller reagerar olika.

@Fråga: Vad är det svåraste du gått igenom?
@Svar: Jag har nog aldrig gått igenom nåt svårt på det sättet. En stor del av min uppväxt var traumatisk på många sätt men det var ju…vardag. Men ingen liksom “ordeal”. Mitt liv har väl varit svår pga begränsade resurser (fattigdom, arbetslöshet, socialfall, kriminell farsa, övergrepp) men tycker på nåt sätt ändå att jag har haft det lätt. Svårt att förklara.

@Fråga: Vad jobbar din man med?
@Svar: Studio technical art director

@Fråga: Vad hände med Lisa och Hanna?
@Svar: Jag har haft turen att genom just sociala medier få chansen att träffa massor med härliga roliga människor. Lisa och Hanna var två sådana och vi klickade och blev vänner. Vi var det ett par år. Men som jag berättade på frågan om jag är en bra vän, så har jag ju tillkortakommanden som inte alltid funkar i relationer och jag kunde inte möta dem där de behövde. Jag prioriterade fel och var inte tillräckligt lyhörd inför deras behov och det resulterade i att det blev sårade.

@Fråga: Hur kunde du vara fattig och samtidigt hästtjej med egen häst?
@Svar: Häst kostar såklart men uppe i Hälsingland är det inte ovanligt att även arbetarklassen har häst. En avslagen gammal travare får man för inte så mkt pengar och hö behöver inte kosta. Jag red aldrig på ridskola för det är för dyrt men hängde där 24/7. Detta var under perioden vi bodde ihop med min styvfar. Vi hade ett stall med flera stallplatser och hyrde ut dessa till andra hästägare vilket gav pengar till de egna hästarna. När mamma och stvfarsan skiljdes åt så fortsatte jag komma i flera år och även då en “egen” häst som jag ansvarade för.

@Fråga: Vad hände med hunden du och ditt ex hade?
@Svar: Jag omplacerade honom hos en barnfamilj utanför stan efter ca 2 år i stockholm. Han blev så uppe i varv av att bo bredvid Hornsgatan och uppvisade symptom på stress. Till slut var det svårt att gå ut med honom. Det var ett av de svåraste beslut jag tagit och det tog tid innan jag till slut valde.

@Fråga: Vart kommer du ifrån?
@Svar: Jag födes och växte upp i Tensta. Flyttade till Hälsingland 1988. träffade Oskar 2003 och återvände till Stockholm/Södermalm med honom (han jobabde där). Vi köpte huset i segersäng 2013. Vi ville bo i hus och detta var enda platsen vi hade råd med.

@Fråga: Kommer större delen av er inkomst från Oskar?
@Svar: Ja han drar in mest pga högbetalt arbete. Vi delar på den enda acceptabla sättet dvs lägger allt i en hög. Hans pengar är mina pengar. Också rent lagligt pga gifta. Nöj er för fan aldrig med nån som tänker annorlunda. Snåla jävlar som prioriterar sin egen levnadsstandard högre än din ska fan leva ensama.

Lämna ett svar