- Senaste nytt från kändispressen

Hatet på Paows blogg fortsätter

<<< Tillbaka

Hatet på Paows blogg fortsätter

Body: 

Stämningen på Paows blogg bland kommentarerna är allt annat är positiv och hatet från en del läsare är stort.

Frågan är nu vart gränsen går och under en tid så trodde jag att det hade blivit bättre med näthat inom bloggvärlden men jag hade fel.

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Kenza får kritik för sitt svar om att hon inte är muslim

22 maj, 2018 | 17:23

Precis som varje år så börjar det nu rasa in kommentarer om att Kenza inte fastar under Ramadan ( som började 16 maj och pågår i 29 eller 30 dagar) och detta alltid i samband med matbilder som hon lägger upp. I år är inte annorlunda mot alla andra åren utan nu fåt hon mycket kritik och hon ger samma svar som varje år att hon inte fastar under Ramadan eftersom hon inte är muslim och aldrig kommer att bli det. Men hennes svar på instagram verkar inte vara bra för hennes läsare då en del nu anser att hennes svar var oförskämt/otrevligt trots att hon bara svarade ärligt på deras fråga.

Jag tog upp detta första gången redan 2015 i ett inlägg (HÄR) då det gick så långt att läsarna ansåg att hon skulle respektera att det fanns muslimer som läser hennes blogg och då inte borde lägga upp bilder på mat under fastan. En läsare lämnade en kommentar i tidigare inlägg idag då hon/han också ansåg att Kenzas svar var för hårt så därför tar jag upp detta för att se om ni är fler som tycker att hennes ärliga svar är för hårt?

Här nedan ser ni endast ett par exempel på kommentarer som hon fått angående att hon ska ha svarat otrevligt men ni hittar bilden och alla kommentarer HÄR.

 

Annica Englunds nya header

22 maj, 2018 | 11:06

Nu har Annica bytt ut sin header mot en ny och ni ser den nya här nedan.

 

Vad tycker ni om den nya headern?

Läsarna föreslog sterilisering som preventivmedel

22 maj, 2018 | 9:35

Förra veckan så skrev Paula ett inlägg där hon undrade vad hon skulle använda för preventivmedel då hennes kropp stötte bort hennes spiral som hon hade. Hon valde då att fråga sina läsare vad dom hade för tips på preventivmedel och det var några som föreslog sterilisering vilket fick Paula att reagera och nu skrivit ett nytt inlägg om detta.

För henne själv så är sterilisering väldigt långt borta både för henne och Hugo men hon undrar ändå hur folk vet om att dom är helt kara med barn och inte sedan ångrar sig när dom steriliserat sig. Jag tar upp detta för att jag själv just nu ligger på tankarna om att sterilisera mig efter att ha fått mitt andra barn och anledningarna är enkla för mig.

Med min son hade jag grov foglossning och låg sängliggandes sista 4 månaderna och förlossningen blev akut igångsatt och jag gick från noll smärta till fulla värkar på 10 min vilket min kropp inte klarade av och hela upplevelsen blev jobbig. Jag tänkte sedan inte skaffa fler barn speciellt inte efter att jag och min sambo gick olika håll men efter en tid så hittade vi tillbaka till varandra och har idag en starkare relation än någonsin (inne på 8 år ihop). Blev gravid igen (inte planerat) och valde då att behålla barnet men även nu blev det en jobbig förlossning eftersom det slutade med kejsarsnitt. Efter att dom satte ryggbedövningen fel 5 gånger innan dom fick till det 6:e gången så var jag redan där helt förstörd men sedan låg min underbara flicka väldigt fel och det var svårt att få ut henne. Men det slutade inte där heller utan när hon väl var ute så hittade dom något från en gammal operation inne i magen som gjorde att dom efter en timme fick söva ner mig och fortsätta operera men till slut blev allt bra :)

Jag har nu efter detta funderat på hur jag vill göra i framtiden och personligen så känner jag att sterilisering är ett bra val för mig då jag faktiskt aldrig kommer vilja gå igenom en förlossning igen då jag haft 2 hemska sådana. Sen förstår jag hur Paula tänker med att om man går isär och träffar någon ny men för mig är det så enkelt att jag faktiskt aldrig skulle skaffa barn med 2 olika pappor. Det är emot allt jag själv står för och har sett så många skaffa barn med flera olika pappor och det är inte alltid det fungerar. MEN jag har absolut inga åsikter mot dom som väljer att skaffa barn med olika pappor det är helt upp till varje person utan detta är endast hur jag vill ah det i mitt liv. Jag har en son och en dotter och det räcker för mig och nu vill jag leva ett underbart liv med dom och må bra ihop med min familj. Den sista anledningen är att jag har provat flera olika preventivmedel och det enda som fungerat var p-piller men tyvärr gav dom mig kraftig depression så efter 2 år valde jag att sluta med dom och började må så mycket bättre igen.

Sen tar Paula även upp detta att många väljer att skaffa fler barn om dom förlorar ett barn. Personligen skulle jag aldrig klara av att ersätta ett av mina barn med ett nytt barn om jag skulle förlora någon av dom utan skulden mot att ersätta ett barn skulle förstöra mig och även här är det olika för varje person och detta är bara hur jag känner.

 

Alla gör sina egna val men eftersom Paula tog upp detta nu precis när jag själv sitter i dessa tankar så tänkte jag att jag kunde göra ett lite mer personligt inlägg med mina egna tankar kring detta. Ni får väldigt gärna skriva era tankar kring det här med preventivmedel och även sterilisering.

Blondinbella har varit Odds verbala slagpåse

22 maj, 2018 | 8:32

Blondinbella har nu lagt upp ännu ett inlägg där hon skriver om Odd och berättar ännu en sak om honom som inte är positiv. Enligt henne så är hon hans vebala slagpåse medans hon själv aldrig höjt rösten eller skrivit något "hårt" mot honom på sms.

Dock skriver hon ingenting om hur hon har valt att pika/hänga ut honom i bloggen flertal gånger genom sista året. Och eftersom Odd antingen valt att inte gå ut offentligt med han syn på deras relation eller om det är hon som satt stopp för det (oklart hur det ligger till) så får hennes läsare bara en bild från hennes håll om hur han är men inte hur hon är mot honom.

 

Frågan är nu hur många som faktiskt hade velat höra Odds sida av hela deras relation och skillsmässa då Blondinbella fått dom flesta att se en bild av att Odd var problemet i allt.

Tävling på instagram

22 maj, 2018 | 8:21

Tävling i samarbete med Loddo.se

 

 

 

 

Just nu har jag en tävling igång på instagram där ni kan vinna majboxen från Loddo att ge bort som morsdag-present.

Ni hittar tävlingen på min instagram HÄR och den avslutas idag kl 18:00 så det gäller att skynda sig om man vill vara med.

 

Här nedan ser ni lite av vad som varit med i dom senaste boxarna och om ni vill köpa en box så kan ni ange koden: mala17 som ger er 10% rabatt.

Senaste från På Löpet

Pernilla Wahlgrens tårar för Lill-Babs

Pernilla Wahlgren kände Barbro "Lill-Babs" Svensson sedan sin uppväxt. 

När sångerskan pratar om den follkära artisten brister hon ut i gråt. 

– Vi visste ju att hon var sjuk då men hon tog sig ändå tid då. Hon tog sig alltid tid till alla. 

tisdag 22 maj 2018