- Senaste nytt från kändispressen

Helen Torsgården väntar sitt andra barn

<<< Tillbaka

Helen Torsgården väntar sitt andra barn

Body: 

För 4 månader sedan så fick Helen Torsgården sitt första barn som var en flicka. Nu berättar hon i en ny vlogg att hon gjorde ett test vid nyår då hon började handla saker som hon gjorde när hon väntade sin dotter.

Dom ville ha fler barn men hon var inte beredd på att det skulle bli så kort mellan barnen.

 

Ett stort grattis till Helen men också ett stort grattis till Ida Warg som har förlovat sig medans dom är utomlands och Alexander gick ner på knä och friade utklädd till kvinna.

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Vilka borde stå med i historieböckerna?

23 maj, 2018 | 22:48

Hittade en kommentar på Blondinbellas blogg där en läsare skriver att det kommer stå om Blondinbella i historieböckerna som 10 och 20-talets feminist. Detta fick mig att börja undra vilka som faktiskt kommer att stå med i historieböckerna från 2000-talet. För jag har svårt att se att bloggvärlden och sociala medier inte kommer att stå med i framtidens historiaböcker då det är något som tagit över stort senaste 10 åren.

I mina ögon skulle det vara fel att inte ta med dom största bloggarna för framtidens barn att lära sig om då dom öppnat upp en värld som inte fanns innan deras bloggar startades. Och dom som jag personligen anser borde stå med är Kenza, Blondinbella, Katrin Z och Hugo Rosas.

Men inte bara för deras bloggar utan även för att visa hur dom började med sina bloggar som sedan kom att ta över på sociala medier och sedan övergick till att skapa egna stora företag vilket alla dessa jag nämnde har gjort.  Men jag tror faktiskt inte att Blondinbella kommer klassas som 2000-talets feminist utan snararare utmärkas för den affärskvinna hon är.

 

Vad tänker ni kring den här frågan? Vilka tror ni kommer att stå med i historieböckerna från sociala medier?

Någon gjorde orosanmälan till soc mot Hugo

23 maj, 2018 | 22:33

Nu har både Paula och Hugå lagt upp inlägg där dpm berättar att Hugo fått en orosanmälan mot sig till soc. Anledningen ska ha varit att någon såg en flicka cykla ensam medans pappan ska ha suttit i en bil och kört på vägen bredvid sin dotter.

Personen ansåg att det var farligt att pappan körde framför flickan när hon cyklade över en korsning i snabb fart utan att kolla sig för. Att Hugo fick en orosanmälan på sig var för att någon tipsade den här personen om att det skulle ha kunnat vara Hugo som satt i bilen och att det var en av hans flickor som cyklade.

Både Paula och Hugo tycker det är bra att någon reagerade men att man ska ha mer fakta innan man lägger in en anmälan mot någon till socialen. Jag håller helt med Hugo och Paula i detta då socialen borde lägga tid på "rätt" fall och inte bara vilda gissningar. Jag vet av egen erfarenhet hur mycket det kan ställa till för en familj när det görs orosanmälan som inte stämmer och det blir en lång rad med möten och uppföljningar när den tiden borde gå till familjer som faktiskt behöver hjälpen.

 

Men precis som Paula skriver så är det bra att någon reagerade men man kan inte bara gissa sig fram till vem det i det här fallet handlade om. Och så även Hugo skriver så är detta baksidan av att vara en offentlig person.

Hugos nya header

23 maj, 2018 | 15:47

Det är itne bara Annica som valt att byta sin header den här veckan utan även Hugo har bytt ut sin header.

Det är inte jag som missat att ta print på hela bilden utan den ser ut såhär på hans blogg.

 

Hiss eller Diss?

Kissie vill inte ha kommentarer om sina bröst längre

23 maj, 2018 | 8:37

Efter att Kissie gjorde sin första bröstoperation 2010 som även var sponsrade och nyheter24 fick en intervju med henne direkt efter som ni hittar HÄR. Efter den operationen så svarade hon på i stort sett alla kommentarer som hade med hennes bröst att göra och detta gjorde hon under flera år.

Hon skrev en gång under 2016 att hon levt på sina bröst och att det både hjälp henne men samtidigt stjälpt henne. Förra året så gick hon ut med att hon den 1 november 2017 skulle ta ut sina implantat men när det närmade sig så berättade hon att hon nu ångrat sig och att hon kommer låta dom vara kvar. Många trodde att hennes val att behålla dom var för att hennes  nya pojkvän inte ville att Kissie skulle ha mindre bröst men hon nekar att det är så det ligger till.

Genom åren så har hon även fått hård kritik för att hon visar upp sina bröst på bilder och att dessa lättklädda bilder kommer allt för ofta på hennes sociala medier. Nu har Kissie skrivit ett inlägg om att hona bsolut inte vill få frågor om sina bröst och att dom inte är för allmänheten att diskutera då det var flera år sedan hon opererade dom och att det var hennes val. Hon avslutar inlägget med en bild på sig själv i bikini vilket många läsare har reagerat på.

Dom undrar hur hon kan lägga upp en bild på sina bröst i samma inlägg där hon skriver att hennes bröst är privata och inte för allmänheten att diskutera. En del anser även att eftersom hon fick dom sponsrade och hade med sig pressen  på plats när operationen ägde rum så ska hon inte klaga på att folk frågar om dom speciellt inte när hon tidigare varit så öppen med information kring sina bröst.

 

Tankar?

Isabelle Strömberg talar ut om drogerna

23 maj, 2018 | 7:19

Nu har Isabelle Strömberg lagt upp svaren från sin frågestund och hon har svarat i form av en videoblogg. Här nedan ser ni en sammanfattning av frågorna och hennes svar.

En av frågorna hon svarar på handlar om droger vilket hon pratat lite om innan (HÄR finns inlägget om det) då hon det var en mörk tid för henne sista tiden i Östersund innan hon flyttade till Stockholm. Men även den här gången så väljer hon att inte gå in på detaljer om den mörka tiden men hon har funderat på att skriva en bok där hon berättar varje detalj om sitt drogmissbruk. Jag personligen hade absolut läst hennes bok om hon skrev en, hade ni?

1. Vill du aldrig ha barn?

svar: Hon tror att hon kommer vilja ha barn i framtiden men just nu vill hon inte ha barn då hon själv inte känner sig redo att bli mamma.

2. Om du var tvungen att vara med i ett svenskt tv program vilket hade du valt?

Svar:Eftersom hon aldrig skulle medverka i tex PH ( hon har blivit frågad om att vara med 2 eller 3 gånger men hon har för mycket självrespekt och hon behöver inte knulla, supa eller bråka i tv för uppmärksamhet) så väljer hon Farmen.

3. Hur träffades du och din pojkvän?

Svar:Dom gick på samma dagis när dom var små och även i lågskolan fram tills Jimmy flyttade en bit utanför Östersund. Dom har träffats ett par gånger genom åren men det var först julen 2015 på en fest som dom klickade och började umgås mer.

4. om du var tvungen att byta utseende med någon kändis eller ej, vem skulle du välja?

Svar: Hon skulle byta med en tjej som heter bybrookelle på instagram (HÄR är hennes instagram).

5. Du har en vacker röst kan du sjunga lite?

Svar: Isabelle väljer att sjunga lite och om ni vill lyssna så spola fram till 5:08 in i videon för att lyssna. (Jag håller med kommentarerna om att hon är otroligt duktig på att sjuga )

6. Vem är din favorit-youtuber?

Svar:Sandra Lindahl

7. Vilken är din favoritblogg?

Svar:Bloggbevakning

8.Vilken svensk influencer tycker du är snyggast?

Svar: Fanny Lyckman

9. Vilken youtubekille skulle du kunna tänka dig att ha ett förhållande med?

Svar:Pewdiepie

10: Har du någon gång blivit tagen av polisen och blivit dömd för något brott?

Svar:Hon svarar ja på båda frågorna

11. Vilka droger har du tagit, hur tog du dom och vilken var in favoritdrog?

Svar: Hon har testat dom flesta men dom som förekom mer dagligt nästan varje dag var Lyrika, Amfetamin, Tramadol, Subutex, benzo, röka och extacy. Hon har tagit droger på olika sätt men att det även hände att hon använde sprutor och hennes favoritdroger var amfetamin och lyrika.

12.Hur gjorde du för att komma bort från det liv som var destruktivt?

Svar:Hon valde att flytta till Stockholm och säga upp kontakten med dom som inte gav hennes liv något positivt

13.Vad fick dig att börja med youtube?

Svar: Hon startade sin youtubekanal redan 2009 så det blev ett naturligt steg att ta vart efter youtube blev stort

14. När blev du av med oskulden?

Svar: ca 14 år

15. Hur ofta tycker du att man ska ha sex när man är i ett förhållande?

Svar: Så ofta som du och din partner vill ha sex och man ska inte jämföra sig med någon annan

16. Har du planerat att åka och hälsa på din syster i USA?

Svar: Ja antagligen redan nu i sommar

17. Har du många nära vänner?

Svar: Förutom sin pojkvän så har hon en till nära vän

18. Vad har du för livsdrömmar?

Svar: Just nu vet hon inte alls vad hon vill i framtiden vilket även ger henne ångest

 

 

Senaste från På Löpet

Pernilla Wahlgrens tårar för Lill-Babs

Pernilla Wahlgren kände Barbro "Lill-Babs" Svensson sedan sin uppväxt. 

När sångerskan pratar om den follkära artisten brister hon ut i gråt. 

– Vi visste ju att hon var sjuk då men hon tog sig ändå tid då. Hon tog sig alltid tid till alla. 

torsdag 24 maj 2018