- Senaste nytt från kändispressen

Ida Warg är gravid

<<< Tillbaka

Ida Warg är gravid

Body: 

Det verkigen svämmar över med bloggbarn just nu och senast att gå ut med nyheten om att dom väntar barn är Ida Warg. Hon gick ut med detta igår morse och bara några timar senare så började buden komma hem till henne där folk grattade henne till att hon ska bli mamma.

Ett stort grattis

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Hugo försvarar sig efter ett skämt på instastory

22 mars, 2018 | 15:14

Igår morse kunde man se en video på Hugos instastory där han skämtar om att han väckte sin dotter Molly mitt i natten för att lura henne om att det var morgon. Klippet var ett skämt men hans följare ansåg att det var allt annat än roligt så nu har han försvarat sig på bloggen där han förklarar hur det ligger till.

Han berättar att Molly hade vaknat sent på kvällen och var hungrig och då gjorde han en rolig grej av det men han tänkte inte att han skulle få dom reaktionerna som han fick. Han förklarar att han aldrig hade väckt Molly om hon sover utan förklarar att eftersom hon var trött när hon vaknde och var hungrig så passade han på att lura henne lite och mer än så var det inte. I samma inlägg erkänner han att han till viss del använder sina barn för att roa sina läsare. Men eftersom barnen är en del av deras liv och deras sociala medier handlar om deras liv så blir det så att barnen kommer med i deras sociala medier.

 

Vad tycker ni, använder vissa bloggare barnen för mycket för att tjäna pengar på sina sociala medier?

Blondinbellas mobil ringe SOS 3 gånger

22 mars, 2018 | 12:32

Idag befinner sig Blondinbella i London och som vanligt får vi följa med henne på instastory. Hennes senaste uppdatering är att hennes mobil gått sönder och då väljer hon att ringa SOS 3 gånger för att den gått sönder.

 

UPPDATERING: Blondinbella befinner sig idag i London och vi får följa henne via hennes instastory. Och tidigare idag så lade hon upp en video där hon visar att hennes mobil gått sönder och efter att ni läsare rättat mig så har hennes mobil alltså ringt upp SOS alarm själv 3 gånger innan hon fick mobilen fixad. Ber om ursäkt för missförståndet jag tolkade det helt fel.

Paow berättar om ryktena om henne stämmer eller inte

21 mars, 2018 | 11:51

Nu har Paow lagt upp en ny videoblogg på sin youtubekanal och i den här videon ger hon svar på rukten som går om henne och hon berättar om dom stämmer eller inte. Här nedan är en sammanfattning av frågorna och var hon svarar.

1.Att hon ska ha  legat med över 100 killar

Svar: Nej det stämmer nite, hon har haft sex med tvåsiffrigt men det är långt ifrån 100 stycken

 

2. Att hon tycker om killar som är i ett förhållande

Svar: Nej det stämmer inte, hon skulle aldrig gå fram till någon som hon vet är i ett förhållande.

 

3. Att hon endast ligger med killar under 18 år

Svar: Nej det stämmer inte, Lance var ett udantag och när hon träffade honom första gången så visste hon inte att han var under 18 år

 

4. Att hon ska ha sålt sex

Svar: Nej det stämmer inte, hon har aldrig sålt sex och hon kommer aldrig heller att göra det

 

5. Att hon är dryg och otrevlig

Svar: Det kan stämma då hon kan vara väldigt osäker, dryg och otrevlig ibland men detta blir oftast när hon är ute med mycket folk och då tolkas hon som det.

 

6. Att hon är en översittare och wannabe östermalm

Svar: Nej det stämmer inte, så mycket mer om det säger hon inte

 

I slutet av videon så ger hon ett tips på hur man ska hantera rykten och hennes tips är att inte bry sig utan att all publicitet är bra publicitet.

 

 

Dessie talar ut om den brutala misshandeln från sitt ex

21 mars, 2018 | 5:48

Efter 2 månaders tystnad på bloggen så har nu Dessie lagt upp två inlägg och i det ena inlägget öppnar hon upp sig om misshandeln från sitt ex. Dessie nämner inga namn men hon berättar att detta var när hon var 16 år och vid den tidpunkten så träffade hon den 10 år äldre killen D*n*e*e och det verkar vara honom som hela hennes inlägg handlar om.

Det har genom åren i Dessies bloggtid med D*n*e*e påpekats och ryktats om att hon ska ha blivit misshandlad av sin dåvarande pojkvän. Det är på grund av vänner (rykten) och bilder på en blåslagen Dessie som ska ha skappat dessa rykten men Dessie själv har nekat allt rakt igenom fram till nu. I inlägget som ni hittar på hennes blogg så har hon lagt upp några bilder från tiden med sitt ex för att visa upp hur han slagit sönder henne. När hon tidigare lagt upp dessa bilder genom åren så valde hon att ljuga ihop historier om att andra hade slagit henne men i själva verket så var det alltså hennes ex.

Det är ett långt läsvärt men tufft inlägg som Dessie publicerat och hon berättar om hur hon under hela deras relation var rädd för sitt liv pga att han blev arg och våldsam när han drack. Hon skriver om hur han låste in henne i lägenheten, slog henne sönder och medvetslös men sen också om hur detta har påverkat henne ända fram tills idag. Jag kommer inte skriva för mycket av hennes inlägg här för det är verkligen ett inlägg man måste läsa själv från början tillslut för att få med sig hela hennes historia.

Hon berättar att hon till slut kom ifrån relationen men hon har även tidigare gåt ut med att det var tack vare Simon som hon kom ifrån sitt ex D*n*e*e och ni kan läsa mer om det HÄR. En person som faktiskt påpekat hur hemsk Dessies ex var mot henne var Paow och hon har flertal gånger skrivit ut det på sociala medier genom åren men då har Dessie valt att försvara sig och sitt ex (detta är alltså innan Dessie blev ett par med Simon).

Än idag påverkar detta hennes liv men tack vare jobb från både sitt håll och sin pojkvän (både Simon och hennes nya kille) så har hon vågat lita på kärleken igen. Det här är första gången hon någonsin berättar dom här detaljerna och hon råder alla till att be om hjälp om man är i samma situation som hon själv var i.

 

OBS: Det ni ser på bilderna nedan är bara en liten del av hela hennes inlägg. Jag vill även ge min stora respekt till Dessie som vågar öppna upp och berätta om den här hemska perioden i sitt liv, ingen ska behöva gå igenom det som hon gått igenom och det som många går igenom dagligen.

Kissie kommer aldrig täcka sin kropp oavsett land och religion

20 mars, 2018 | 15:17

Just nu befinner sig Kissie på en sponsrad resa till Marrakech i samarbete med Royal Air och nu har hon berättat sin syn på landets syn på kvinnor. Att Kissie har åsikter kring feminism och kvinnans rätt har nog ingen missat och hon är gärna snabb med att få upp ett inlägg som handlar om just kvinnans rätt  och självklart får hon inspiration när hon är i ett land när det inte är jämställt mellan kvinnor och män.

Hon förklarar att man självklart ska ta seden dit man kommer men om det handlar om hennes rätt som kvinna och ha samma rättigheter som män så såtr hon emot. Hon berättar att hon inte har problem med att ha på sig en längre kjol eller byxor men hon kommer alltid vägra att täcka hela sin kropp bara för att andra anser det.

Och för att visa sin poäng med inlägget så har hon lagt upp bilder där hon har på sig en klännign som visar den större delen av hennes kropp. Men en fråga är då precis som hennes läsare undrar, varför reser hon till länder där dom har sådan skev kvinnosyn om hon är så emot det och inte kan respektera landets regler?

 

Fast om det verkligen bara handlar om detta är nog svårt att tro då Kissie under tidigare resor varit respektlös mot kulturen/lagen i länder hon besökt. Ta tex när hon reste till Sri Lanka i oktober 2017 med sin pojkvän och hon skrev ett inlägg om hur hon behandlades respektlöst av männen i landet bara för att hon var kvinna. På samma resa så var Kissie själv väldigt respektlös då hon valde att posera framför en Buddha och enligt landets regler så får man inte ta kort när man står med ryggen mot en Buddha. Då gick hon öppet ut med att både hon och Andreas visste att det var förbjudet men eftersom andra gjorde det så gjorde dom också det.

 

 

Senaste från På Löpet

Bonde-Sigrids nya vågade flört

Den kärlekstörstande hästbonden Sigrid Bergåka är på kärleksjakt. 

Nu har hon spanat in en ny karl: Linda Lindorffs nya tv-bonde! 

– Det här är vår hockeyspelande skogsbonde. Trygg, stark, känslosam och varm, berättar programledaren. 

torsdag 22 mars 2018