Ida Warg hade velat jobba som manager/säljare för en stor influencer

@Ida har haft en frågestund på sin instastory där hon bland annat berättar vad hennes mål i livet är samt vad hon skulle välja att börja plugga igen. Hon lade upp en hel lista med vad hon skulle vilja bli om hon började plugga och en av dom var att bli manager/säljare för en stor influencer. Hon skriver dock inte vem hon hade velat jobba åt.
@Utöver detta hade hon bland annat velat jobba som:
@*Mäklare
@*Lärare
@*Yogainstruktör
@*Marknadschef
@*Fotograf/redigerare
@*Driva ett eget cafe
@När det handlar om hennes mål i livet så skriver hon att hon väljer sig själv framför pengar och här kommer hela hennes svar:

@”Mitt största mål i livet är att känna ett inre lugn och bli av med alla prestationskrav jag har på mig själv som gör mig stressad. Jobbar på det dagligen och har senaste tiden gjort stora framsteg där jag valt mig själv och min hälsa framför ex, att tjäna pengar. Att prioritera det jag tycker är absolut viktigast och säga nej till saker som egentligen inte betyder något för att frigöra tid för att bara hänga med Elvis. Ta en promenad med honom och bara prata och kolla på kottar som vi gjort nu ikväll. Det betyder något och det är viktigt.”

2

Lämna ett svar