Ida Warg skulle kunna låta sin partner ha sex med någon annan

Ida Warg hade nyligen en frågestund och här nedan ser ni frågorna hon fick som inte har med hennes produkter att göra. Men en av frågorna hon fick handlade om hur hon skulle hantera otrohet.
Och en sak i hennes svar var nog en del inte beredda på och det är att hon hade kunnat låta sin partner få ha sex med någon annan om upplägget känns rätt, men att då gäller samma för hennes del också om hon hade velat det.
 
Sover Alba bättre på nätterna nu?
Svar: Nope. Får bara inse att vi inte får barn som sover bra.
 
Varför vill du inte ta allergimedicin?
Svar: Vill inte äta medicin varje dag då jag inte tror det är bra för kroppen. Sedan tycker jag knappt att det hjälper och jag blir mest trött.
 
Är du och Alex gifta?
Svar: Vi är gifta. Gifte oss i mars 2018 när jag hade Elvis i magen.
 
Hur sover Alba om nätterna?
Svar: En bra natt vaknar hon ca 3-4 gånger. En dålig natt är det 20+
 
Hur gammal är du?
Svar: Idag känner jag mig som 100 men är 35
 
Hur många gånger träning kör du per vecka?
Svar: Jag promenerar varje dag oftast men har inte kommit igång så bra med träningen. Har typ tränat 1-2 gånger i mån senaste månaderna. För mycket jobb så har tagit möten under promenaderna.
 
Hur går det med din och Alex podd?
Svar: Varenda produktionsbolag borde vara så ledsna att de inte varit här senaste månaden och filmat reality med oss, vilket kaos. Bara för därför funderar vi på att spela in 1 avsnitt för vi har såå mycket roliga och sjuka historier att berätta.
 
Bor du hellre utomlands än Stockholm stad?
Svar: Just nu bör jag helst här i Spanien. Vi trivs bättre och bättre för varje dag. Om jag ska vara ärlig kände jag mig aldrig helt hemma i Stockholm. Tycker inte om energin där då det är mycket stress i luften och folk är så skitnödiga som vi hade sagt i Åmål.
 
Varför tror du inte det är Corona du fått?
Svar: Det var ett himla tjat om covid. Först så har vi alla redan haft covid och Sofia hade det för typ 1,5 mån sedan och hon är lika sjuk som mig. Så konstigt om hon skulle få det så snabbt igen. Sedan tog jag ett test som var negativt. Covid var mycket mildare på mig än detta. Tror det är någon dunderinfluensa som legat och vilat under covid och är nu tillbaka starkare än någonsin.
 
Hur hanterar du svartsjuka?
Svar: Är inte svartsjuk och har aldrig varit trots att jag egentligen borde varit. Känner att det är onödig energi. Är någon otrogen kommer det alltid fram till slut. Tycker mest synd om personer som är otrogna för det tyder ju på ett bekräftelsebehov. För mig är det egentligen lögnen som gjort ondast vid en otrohet. Hade min pojkvän/man kommit och sagt att han skulle vilja testa vara med någon annan hade jag gärna satt mig ner och diskuterat ett upplägg på hur det i så fall skulle ske. Då måste det också självklart vara ok att jag också får vara med någon annan om jag skulle vilja det.
 
Sparar ni pengar och isf har du tips på appar?
Svar: Yes. Jag har privat bakning på SEB och sedan sparar jag också på LYSA. Det går ju dock inte toppen för några placeringar just nu.
 
 

2

Lämna ett svar