- Senaste nytt från kändispressen

Jocke och Jonna har blivit mordhotade

<<< Tillbaka

Jocke och Jonna har blivit mordhotade

Body: 

Någon har skaffat ett konto på instagram som heter "jagvilldoda" där personen lagt ut en text med mordhot mot Jocke och Jonna. Personen beskriver i detalj hur han ska våldta henne och sedan stycka henne för att kunna äta hennes kött. Personen avslutar med att skriva att han ska skjuta ihjäl både Jocke och Jonna.

Jocke lade upp detta på sin instagram och skriver att han ger en belöning på 5000 kr om han får veta vem det är som har kontot. Detta gav ett resultat och personen blev avslöjad för Jocke. Personen som har kontot tog bort hotet men lade istälelt upp en text där han skriver "Hoppas du är stolt och glad över dina 5000:- Penga-kåta j*vel".

Man ju undra om då personen som har kontot är stolt över att ha mordhotat Jocke och Jonna och nu blivit polisanmäld. Men detta är inte allt som hänt dom nya föräldrarna utan dom har även fått en ny orosanmälan på sig som socialen valde att lägga ner då det var utan grunder som anmälan lades på.

 

Har folk så svårt att se andra människor lyckliga så dom måste ge sig på dom på det här sättet? Det är vidrigt hur vissa människor tror att dom kan göra såhär och tro att det är ok. Hoppas personen som mordhotade Jocke och Jonna får ett straff på något sätt för det han skrivit.

En annan sak jag funderar på är hur Instagram kan låta folk skaffa konton med namn så dom detta "jagvilldoda" det borde ju inte vara ok att ha ett sådant namn på sociala medier.

Bild 1: 
Bild 2: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Paow skriver att det var hon som tog avstånd från Jasse

19 december, 2018 | 7:17

Paow har varit ifrån sociala medier ett tag nu men nu är hon tillbaka och hon börjar med att säga sin sida av det som hänt mellan henne och Jasse. Jasmine "Jasse" sa i en av sina videos att hon valde att ta avstånd från Paow efter ex on the beach på grund av Paows politiska åsikter vilket nu Paow skriver är bullshit.

Enligt Paow så var det hon som tog avstånd från Jasse när hon inte sa något när Paow blev mobbad av en hel grupp. Hon skriver att detta är anledningen till att dom inte är vänner och att hon kan säga vad hon vill om detta.

 

Fler svar från "H"

18 december, 2018 | 15:33

Efter mitt inlägg i morse så svarade han på några fler frågor på sin instastory och här nedan är resten av frågorna och svaren som han lagt upp.

 

Fråga: Kommer du skriva en bok och medverka i filmen om dig?

Svar: Det skulle få bli en bok baserad på den storyn som körts i media. Verkligheten är inte fullt så spännande.

 

Fråga: Beklagar verkligen allt som har hänt! Men är nyfiken hur var riskhanteringen mot slutet? Fallet

Svar: Bevisligen extremt bristfällig, men finns flera andra faktorer som spelat in. Det är inte så enkelt som man kan få det att låta på Flashback eller twitter. Aldrig sett så många som förstår så lite spekulera och "veta" så mycket.

 

Fråga: Är du inte förbannad på hur IL smutskastade dig i media o blogg? Du borde berätta allt om hennes dirt.

Svar: Det har såklart förvärrat min situation i extrem utsträckning. Men jag tror hon agerade i affekt och det finns ingen anledning till att jag skulle göra samma sak. Dessutom vet jag inte vad hon blivit matad med för felaktig information av "sitt team" när allt inträffade som gjorde att hon agerade som hon gjorde. När det till slut stod klart att hotbilden inte var sann är det svårt för henne att backa medialt. Jag blev själv övertygad av hennes team om att hotbilden var äkta inledningsvis, till den grad att jag lämnade Sverige och gjorde en rad andra irrationella handlingar. Men när situationen höll på att utvecklas till extrema följder erkände säkerhetsvakten att det inte fanns någon substans bakom hotbilden. I den stress som skapades då agerar man inte rationellt och det har jag förståelse för, även om det var extremt smärtsamt att läsa allt felaktigt hon gick ut med.

 

Fråga: Vad finns det att berätta som inte är sagt?

Svar: Hur mycket som helst samtidigt är mitt fokus på att lösa min skuldsituation och återbetala mina långivare, inte att hålla följare i sociala medier informerade. Men ibland blir det nödvändigt, och kommer säkert bli det någon gång framöver också.

 

 

 

Försöker Nicci bevisa att Ben Mitkus ljuger?

18 december, 2018 | 7:53

När Nicci och Ben Mitkus gjorde slut så gick han ut i en video med att hon hade kraftig bacillskräck och att dom bara hånglat ett par gånger i sin relation. Nicci gick då ut med att det han sa inte alls var sant men att hon har lite bacillskräck.

Men nu när hon gått ut med att hon är ihop med Mathias Guzz så hart hon gjort en video där dom två svarar på frågor och det verkar som att hon medvetet försöker bevisa att Ben ljög om henne grova bacillskräck. Under videon så pussar hon på sin pojkvän av och till genom hela videon och när frågan angående just hennes bacillskräck så pussar hon intensivt på honom och han säger att han inte märkt av det utan att det nog är en myt.

Videon i helhet blir lite jobbig att kolla på då det mest är pussar, mys och fnitter och det känns inte som att dom ger några konkreta svar på någon av frågorna utan mest skrattar in något svar på varje fråga.

Bland kommentarerna så tror någon att detta bara bevisar ännu mer att hon faktiskt inte ville vara med Ben utan var det för att bli känd.

 

 

"H" svarar på frågor

18 december, 2018 | 7:35

Efter en tids tystnad så har nu Blondinbellas ex "H" svarat på en del frågor på sin instastory och här kommer både frågorna och svaren.

 

Fråga: Hur mår du?

Svar: Som jag förtjänar

 

Fråga: Är det sant att du är skyldig pengar till en maffia?

Svar: Nej

 

Fråga: Hur känns det att ligga högst upp på flashbacks aktuella ämnen?

Svar: Orealistiskt. Får beklaga på förhand att de som lagt ner sin tid på att förkovra sig i maffiateorierna kommer bli rejälv besvikna på den icke-dramatiska info som kommer komma fram.

 

Fråga: Älskade du Bella överhuvudtaget eller var allting bara ett spel?

Svar: Aldrig älskat någon mer i hela mitt liv. Älskar henne än idag. Har aldrig upplevt en så ren kärlek som till henne.

 

Fråga: Relationsstatus?

Svar: Nybliven singel, emotionellt otillgänglig och olyckligt kär. Ett riktigt kap med andra ord.

 

Fråga: Kommer du tillbaka till Sverige?

Svar: Absolut vanligaste frågan. Jag har befunnit mig i Sverige länge

 

Fråga: Tror du Bellas luftslott kommer spricka någon gång framöver?

Svar: Hon råkar vara en av Sveriges mest skickligaste entreprenörer enligt mig. Hennes bolag byggs på genuint värdeskapande och finns inga element av "luftslott" som vissa av hennes läsare verkar tro. Däremot tror jag hon kommer stå för en av Sveriges kommande unicorns via Nordic Tech House. Så svaret på frågan är nej.

 

Fråga: Modigt att svara på frågor! Hur är det att gå i personlig konkurs?

Svar: Det är väldigt begränsande och väldigt jobbigt. Psykiskt och praktiskt. Men jag klagar inte, sett till situationen är det helt rimligt.

 

Fråga: Vad kan man göra för att hjälpa dig?

Svar: Jag är i behov av ett så bra jobb som möjligt och en så bra lägenhet som möjligt. Har du några leads är det bara att höra av sig. I övrigt sätter bara fantasin gränser.

 

Fråga: Vad är planen just nu?

Svar: Håller den för mig själv ett tag till

 

Fråga: Kommer det nya inlägg imarknaden framöver?

Svar: Kanske skriver några inlägg när saker lugnat ner sig lite och man fått lite insikter från allt.

Ex on the beach - kärleksparen

18 december, 2018 | 7:14

Nu har dplay gjort en ny satsning som är en uppföljare av Ex on the beach och den heter som det står i rubriken "Ex on the beach - kärleksparen".

Vi har fått se Anna-Lisa och Addes resa genom åren där det varit mycket tårar hos Anna-Lisa då Adde varit otrogen i omgångar genom dom 3 åren som dom varit ett par. När dom nu var med i årets ex on the beach så trodde många att Anna-Lisa faktiskt fått nog när hon i varje avsnitt förklarar hur vidrig han är och att hon aldrig vil ha kontakt med honom igen någonsin varken som pojkvän eller vän. Men antingen så var allt fejk inne i huset och detta var deras sätt att få upp sina följare på sociala medier eller så tror Anna-Lisa på allt som Adde säger rakt av och väldigt lätt manipuleras av honom.

Hennes följare tycker att hon har noll självrespekt som väljer att gå tillbaka till honom om och om igen trots att han ständigt är otrogen mot henne. Dom driver även med henne (hon förstod inte vad dom menade och frågade flera stycken varför dom skriver 3 år hela tiden) angående att hon i årets ex on the beach säger att han kastat bort 3 år genom att vara otrrogen under hela deras tid ihop. Vissa skriver även att hon har noll heder.

Men i den här nya serien så visar dom upp att Adde och Anna-Lisa faktiskt är ett par igen fast nu särbos. Man behöver ha premium för att se den nya serien vilket jag inte kommer skaffa för att se enbart detta tyvärr.

Men för er som kollar på det får gärna skicka in en sammanfattning om vad som sägs i serien om Adde och Anna-Lisa. Vi får hoppas att dom få som kommenterat på hennes instagram har rätt med att Adde säkert har förändrats sig men är man otrogen så pass många gånger med olika tjejer varje gång så kommer man nog inte att förändra sig. Man kan älska en person men sen är det upp till henne om hon kan älska honom genom att dela honom med andra tjejer. Ni ser några få av alla kommentarer här nedan från deras instagram.

Senaste från På Löpet

Mandelmanns bittra jul efter grannbråket

Bittermandel och Mandelmanns.
Julen blir inte så rolig för det udda tv-paret.
Grannbråket kastar en mörk skugga över pyntet och stämningen.

onsdag 19 december 2018