- Senaste nytt från kändispressen

Jockiboi kommer spela upp inspelningen när Jonna har panik

<<< Tillbaka

Jockiboi kommer spela upp inspelningen när Jonna har panik

Body: 

Alla börjar bli vana med att Jockiboi lägger upplånga texter på varje bild som han publicerar på snapchat och i fredags var ingen undantag. Man kan även bland alla hans bilder se honom ge stöd åt Tova och innan ni läser texten nedan från alla hans bilder så ska jag berätta vad han menar med Tova.

Jag kommer inte gå in på mer detaljer kring Tova utan bara säga i helhet att det som hänt Tova är att hennes storebror varit med om en bilolycka. Utöver detta så skriver han om händelsen där Jonna fick panik när flertal "barn/ungdomar" stod utanför deras hem och bankade på fönster osv.

Här kommer en sumering från Jockibois snapchat:

 

"Det är självklart polisanmält, men inte ens värt att nämna för er då det inte hjälper ändå!! Dom skriver ett pappaer varje gång och beklagar att dom ej har resurser till det...Barnen utanför hade alltså sätt en Youtubevideo med massor negativa åsikter om oss igår på en kanal på Youtube! Förstår ni nu hur barn påverkas av dessa videos till den gräns att dom begår flertal brott emot en skadad person på mediciner emot smärta. Så vad hjälper det då att sluta med youtube, när andra kan påverka utgången av våra liv genom att bara göra en video med sina åsikter inför en publik på 8-13 år? Jag visste det skulle gå över gränsen en dag! Kritisera kan man göra bäst man vill om man har underlag, men skitsnack och elaka ord kan man hålla för sig själv....Ni ska få höra Jonnas samtal när man hör henne skrika rakt ut av smärtor och rädsla, och utanför står dom och springer runt och skriker medans Jonna bryter ihop..Spelqade in allting för polisen!!!

Dom ser henne gråta men ändå höll dom på enda tills hon fick tillbaka medvetande helt från panikångest attacken och kunde ringa mig som skickade dit Danjal direkt!!!! Ber alla media i Sverige att kontakta mig eller Danjal för att ta upp ämnet vad hat videos skapar och vad deras fans gör och tror vad som är rätt för sin idol...Ni ska få filmen av  mig också, så att ni kan visa den på Aftonbladet så alla föräldrar kan sätta sig ner och prata med sina barn mgående!!

Nu har ni tvingat in mig i ett hörn, där jag tvingas se på och höra Jonna i telefonen skrika rakt ut av rädsla och panik, detta slutar nu!!! Och hata inte på dom som gör hatvideos!!!! Låt oss sköta det med polisen och Youtube, hjälp oss istället sprida kärlek och stötta Jonna genom detta, hon behöver er!! Jag vet ni är lika trötta på oss på allt som händer och allt negativt drama på snap så håll ihop med oss nu så stoppar vi det tillsammans denna gång!

Ni som ger kärlek är dessutom typ en halv miljon fler än dom som hatar, och det är NI som betyder allt för oss och finns där för oss!! Är bara tråkigt att idioterna får mer uppmärksamhet än er, men hoppas ni förstår att det inte finns något annat val när Jonna psyke och hälsa står på spel..Privat väktare dygnet runt tills vidare är anställd.

Tack till alla er som skriver , kommenterar och stöttar Jonna!! Jag känner mig maktlös som sitter i en bil påväg hem och har över 50 mil kvar... Ni är bäst!!!!! Till dig Tova Helgesson!!<3<3<3<3<3 Nu ska jag finnas för två av dom bästa tjejerna i världen! Och vill tacka er för att ni ställt upp idag på alla sätt som går! Har pratat med Tova ganska länge idag och hon mår väldigt dåligt som ni förstår, så snälla fråga inte massor! Stötta henne bara!! Det hon går genom nu borde aldrig nån behöva gå genmo innan man blir gammal..Så snälla om ni ser henne, gå inte fram och be om att få ta kort, utan låt henne få sörja ifred nu på det sätt hon behöver, stötta bara så hon kan läsa allt fint ni skriver."

 

 

På ett sätt förstår man av vilken anledning som Jocke vill spela upp inspelningen från när Jonna har panik men samtidigt så borde han tänka på att inte lägga upp varje sekund av deras privatliv på sociala medier då det bara föder mer hat från dom som hatar.

 

Bild 1: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Nicole och Eric har köpt en lägenhet

10 december, 2017 | 21:04

Nu har Nicole Falciani avslöjat att hon och hennes pojkvän Eric Saade köpt en lägenhet ihop. Hon har nu skrivit på kontraktet på lägenheten som är en 4:a och ligger ganska nära där dom bor redan nu.

I februari får paret flytta in och Nicole visar upp både på bloggen och instagram hur glad hon är.

Beställ senast 20 december

10 december, 2017 | 20:59

Sponsrat inlägg i samarbete med gomdajuveler

 

 

 

Det pågår fortfarande superstor rea hos gomdajuveler.se där nästan allt i hela butiken kostar 99 kr. Och om ni handlar senast 20 december så har ni garanterat kläderna till julafton om ni vill handla någon julklapp eller kläder att ha på er på julafton.

Ni kommer direkt till startasidan HÄR där ni även ser alla nyheter som kommer in dagligen.

Blondinbella bär äkta päls

10 december, 2017 | 20:53

Nu när Blondinbella varit i Alperna över helgen så har hon burit kläder från hemsidan Goldbergh. Och på bilderna så ser man henne bära en mössa som hon säger kommer från goldbergh och kollar man på hemsidan så ser man att det är äkta päls på från tvättbjörn.

Flera av hennes läsare ha även märkt detta och dom tycker att det är fel att hon bär päls när hon vet hur illa djuren behandlas.

 

Paula vill låna ut sin blogg till andra

10 december, 2017 | 20:45

Paula har funderingarna på om hon ska låna ut sin blogg till anda som vill få något viktigt sagt. Hon tycker att människor behöver bli mer upplysta om dom hemska sakerna som människor blir utsatta för och svårigheter som finns i världen.

Det kan bland annat vara barnmorskor och lärare men även privatpersoner som kan få låna hennes blogg och om man mailar henne så kan man få en chans att få låna hennes blogg.

 

Tycker ni detta är en bra ide? Tycker ni att fler bloggare borde göra samma sak?

Bästa och sämsta med julen

10 december, 2017 | 10:33

Jonna har som ni vet börjat blogga ordentligt nu och ni hittar hennes blogg HÄR.

I hennes senaste inlägg så har hon gjort en lista med saker som hon tycker är positiva och negativa med julen. Hennes inlägg var roligt att läsa så jag tänkte att ni läsare ska få kommentera här nedan vilka saker ni tycker är positiva samt negativa med julen.

Här nedan kommer min lista och det ska bli kul att läsa vad ni tycker kring julen.

 

Positiva:

*Mat & Bakning, jag älskar att laga mat men även att bara så för mig är det otroligt kul att få göra dessa saker inför julen

*Barnens glädje, inte bara för paketen utan för att julafton är något jag ser är för barnen och hela dagen ska vara riktad mot att ge kärlek till sina barn

*Vara med dom man älskar, i min familj träffas vi inte så ofta men på julen ser vi till att försöka umgås och bara vara

*Julpynt, det är så otroligt mysigt med julpynt, ljus, värme och alla färger

*Snö, att se det snöa på julafton är full pott i mina ögon och det finns inget mysigare

*Gravad lax, finns inget godare än pappas egengravade lax till jul

 

Negativa:

*Alkoholen, att föräldrar väljer att dricka alkohol framför sina barn är aldrig ok men på julen verkar det vara mer av det och slutar oftast inte bra

*Julkalendern, förr tyckte jag att julkalendern var en tradition men sista åren så tycker jag att det har blivit sämre vilket är tråkigt

*Hetsen, det totala kaosen över att köpa in julklappar och få den perfecta julen många ser saker som viktigare än kärlek och glädjen

*Glögg, har aldrig klarat av att dricka det och lukten är vidrig

*Blask, älskar snö men verkligen hatar blasket som kommer efter snön

*Otacksamhet, när folk blir otacksama och besvikna på att dom inte får så mycket julklappar som dom hade velat

*Ensamheten, känner stor sorg för dom som behöver sitta ensama på julafton för alla borde få känna kärlek och omtanke dock borde alla få känna kärlek och omtanke varje dag året runt

Senaste från På Löpet

Lotta Bromés oväntade försvarstal

Lotta Bromé slutade på Sveriges Radio efter att ha anklagats för sexuella trakasserier. 

Nu kommenterar den kritiserade programledaren avskedet och går till motattack: 

– Det finns sånt som är Fake news!

måndag 11 december 2017