- Senaste nytt från kändispressen

Jockiboi kommer spela upp inspelningen när Jonna har panik

<<< Tillbaka

Jockiboi kommer spela upp inspelningen när Jonna har panik

Body: 

Alla börjar bli vana med att Jockiboi lägger upplånga texter på varje bild som han publicerar på snapchat och i fredags var ingen undantag. Man kan även bland alla hans bilder se honom ge stöd åt Tova och innan ni läser texten nedan från alla hans bilder så ska jag berätta vad han menar med Tova.

Jag kommer inte gå in på mer detaljer kring Tova utan bara säga i helhet att det som hänt Tova är att hennes storebror varit med om en bilolycka. Utöver detta så skriver han om händelsen där Jonna fick panik när flertal "barn/ungdomar" stod utanför deras hem och bankade på fönster osv.

Här kommer en sumering från Jockibois snapchat:

 

"Det är självklart polisanmält, men inte ens värt att nämna för er då det inte hjälper ändå!! Dom skriver ett pappaer varje gång och beklagar att dom ej har resurser till det...Barnen utanför hade alltså sätt en Youtubevideo med massor negativa åsikter om oss igår på en kanal på Youtube! Förstår ni nu hur barn påverkas av dessa videos till den gräns att dom begår flertal brott emot en skadad person på mediciner emot smärta. Så vad hjälper det då att sluta med youtube, när andra kan påverka utgången av våra liv genom att bara göra en video med sina åsikter inför en publik på 8-13 år? Jag visste det skulle gå över gränsen en dag! Kritisera kan man göra bäst man vill om man har underlag, men skitsnack och elaka ord kan man hålla för sig själv....Ni ska få höra Jonnas samtal när man hör henne skrika rakt ut av smärtor och rädsla, och utanför står dom och springer runt och skriker medans Jonna bryter ihop..Spelqade in allting för polisen!!!

Dom ser henne gråta men ändå höll dom på enda tills hon fick tillbaka medvetande helt från panikångest attacken och kunde ringa mig som skickade dit Danjal direkt!!!! Ber alla media i Sverige att kontakta mig eller Danjal för att ta upp ämnet vad hat videos skapar och vad deras fans gör och tror vad som är rätt för sin idol...Ni ska få filmen av  mig också, så att ni kan visa den på Aftonbladet så alla föräldrar kan sätta sig ner och prata med sina barn mgående!!

Nu har ni tvingat in mig i ett hörn, där jag tvingas se på och höra Jonna i telefonen skrika rakt ut av rädsla och panik, detta slutar nu!!! Och hata inte på dom som gör hatvideos!!!! Låt oss sköta det med polisen och Youtube, hjälp oss istället sprida kärlek och stötta Jonna genom detta, hon behöver er!! Jag vet ni är lika trötta på oss på allt som händer och allt negativt drama på snap så håll ihop med oss nu så stoppar vi det tillsammans denna gång!

Ni som ger kärlek är dessutom typ en halv miljon fler än dom som hatar, och det är NI som betyder allt för oss och finns där för oss!! Är bara tråkigt att idioterna får mer uppmärksamhet än er, men hoppas ni förstår att det inte finns något annat val när Jonna psyke och hälsa står på spel..Privat väktare dygnet runt tills vidare är anställd.

Tack till alla er som skriver , kommenterar och stöttar Jonna!! Jag känner mig maktlös som sitter i en bil påväg hem och har över 50 mil kvar... Ni är bäst!!!!! Till dig Tova Helgesson!!<3<3<3<3<3 Nu ska jag finnas för två av dom bästa tjejerna i världen! Och vill tacka er för att ni ställt upp idag på alla sätt som går! Har pratat med Tova ganska länge idag och hon mår väldigt dåligt som ni förstår, så snälla fråga inte massor! Stötta henne bara!! Det hon går genom nu borde aldrig nån behöva gå genmo innan man blir gammal..Så snälla om ni ser henne, gå inte fram och be om att få ta kort, utan låt henne få sörja ifred nu på det sätt hon behöver, stötta bara så hon kan läsa allt fint ni skriver."

 

 

På ett sätt förstår man av vilken anledning som Jocke vill spela upp inspelningen från när Jonna har panik men samtidigt så borde han tänka på att inte lägga upp varje sekund av deras privatliv på sociala medier då det bara föder mer hat från dom som hatar.

 

Bild 1: 
comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Blondinbella och Fanny umgås inte längre

25 februari, 2018 | 10:27

Ni är säkert en del som känner till Fanny Lagerwall, hon är en make up-artist som var vän både med Kissie och Blondinbella. Ni kanske minns att Kissie åkte till Mexico i sommras där hon bodde hos Fanny och när Kissie åkte hem så reste Blondinbella ner och bodde hos Fanny.

Efter detta så har inte Blondinbella nämnt Fanny så mycket mer i sin blogg och nu avslöjar hon bland sina kommentarer att dom inte längre umgås. Blondinbella har tidigare fått kritik för att hon byter ut sina vänner lika ofta som hon byter underkläder och Blondinbella har själv skrivit att hon väljer bort folk som inte gynnar henne i sin utveckling/mentalt. Man kan inte heller se att Fanny gjort Blondinbellas smink/hår något efter att hon var hos Fanny i Mexico.

Fanny har själv inte nämnt någonting om Blondinbella på sin instagram (har följt henne där sedan Kissie och Blondinbella var där i sommras) så frågan är nu varför hon valt bort Fanny som vän?

 

Utöver Blöondinbella och Kissie så har Fanny stylat kända personer så som: Kenza, Nicole Falciani, Tilde de Paula, Jennifer Åkerman, Peg Parnevik och många fler.

 

Jocke och Jonna tar hem fuskbyggarna

25 februari, 2018 | 8:33

För ungefär en vecka sedan så flyttade Jonna och Jocke in i sitt nya hus men ganska direkt så började problemen. Det första som hände var att det vart vattenläcka som ledde till att huset blev strömlöst och sedan insåg dom att dom även måste riva taket.

Många har genom åren påpekat att paret gör att för att synas och tjäna pengar och vad passar då inte bättre än att ta hem fuskbyggarna. Jocke bad i sin video att fuskbyggarna skulle komma dit och Anders som leder serien fick in mängder med kommentarer och mail från Jockes följare och efter att han såg deras video så valde Anders att åka dit och kolla på huset vilket även Jocke och Jonna har filmat.

 

Tyvärr så kommer inte Jocke och Jonna att komma med i serien fuskbyggarna då Anders inte ansåg att det var fuskbygge utan endast en oärlig säljare. Ni kan se videon här nedan där Anders besöker paret.

 

Nu säljer Viktor Frisk sin lägenhet

24 februari, 2018 | 10:41

I juli 2017 så skrev jag ut att det var Viktor Frisk som skulle köpa Annica och Marcelos lägenhet (som dom sålde eftersom dom gick isär) och enligt Viktor så köpte han den för att han alltid tyckt om deras lägenhet.  Annica hade ute sin lägenhet för 3,7 miljoner men vad Viktor betalade gick dom aldrig ut med men nu visar det sig att han säjer vidare lägenheten.

Annonsen finns på innerstadsspecialisten.se och han försöker nu sälja lägenheten för 3,950 miljoner och ni hittar annonsen HÄR. Varför han nu efter så kort tid väljer att flytta till en annan lägenhet är ännu oklart.

 

UPPDATERING: Nu har Viktor berättat att anledningen till att han säljer lägenheten är för att han vill bo mer centralt då han har så mycket projekt på gång. Utöver detta så har jag hittat lite information kring när Annica sålde lägenheten och enligt dom uppgifter som finns på booli så var det att sista priset som gavs om lägenheten när hon sålde den var att den såldes för 4 miljoner.

Nu har Dessie visat upp sin nya kärlek på instagram

24 februari, 2018 | 10:17

Medans Dessie var i Thailand med sin bästa vän så skrev jag ett inlägg om att det verkar som att Gustav Eriksson är Dessies nya kille. Hon nämnde själv inget om att han var med på resan men på hans instagram så blev det ganska tydligt att han var där med henne och hans instagram hittar ni HÄR.

Efter att dom kom hem från resan så har hon berättat att henne kärlek reste halva jorden för att ge henne och hennes bästa vän ett privat hus vilket hon var så glad över. Nu har Dessie även lagt upp första bilden på henne och Gustav ihop på sin instagram och skrivit hjärtan bredvid bilden. Dessie kommenterar hans instagram flitigt medans han väljer att inte kommentera något på hennes bilder och detta antagligen då Dessie vill hålla sitt liv mer privat från sina följare än tidigare.

 

 

Katrin påstår att hon markerar reklam på rätt sätt

24 februari, 2018 | 10:07

Katrin har alltid varit dålig på att markera ut reklam men sista året har hon blivit bättre på att markera ut samarbeten som inte är hennes eget företag. Men det är fortfarande olagligt att göra reklam för sitt eget företag utan att markera ut det.

Hade hon gjort reklam på cleaneatings instagram behövs det inte markeras men när hon gör det på sitt eget privata konto på instagram så måste hon markera ut att det är reklam. Blondinbella fick efter att ha gjort reklam för sitt företag en tillsägelse där hon fick lära sig att all slags reklam för sitt eget företag på privata hemsidor måste markeras som reklam.

 

Nu har Katrin skrivit ett inlägg på instagram där hon förklarar att hon är trött på att folk klagar och att hon vet hur hon ska kommunicera frams ina inlägg på rätt sätt. Men uppenbarligen så gör hon inte det då hon gör reklam för sitt eget företag på sina privata sociala medier ett par gånger i veckan helt utan att markera ut det som reklam.

 

Här nedan ser ni 3 exempel på inlägg som inte är rätt gjorda från hennes håll.

 

Senaste från På Löpet

Familjens hämnd mot prins Henrik

Det var mannen som ville bli kung – och ses som en jämlike till Margrethe. 

Hustrun vägrade och nu avslöjas det hur prins Henrik blev sviken av sin familj ända in i döden. 

Drottningens hånleende efter hans bortgång blev ett tydligt och bittert farväl. 

söndag 25 februari 2018