- Senaste nytt från kändispressen

Kenzas son heter Nikola

<<< Tillbaka

Kenzas son heter Nikola

Body: 

Efter att ha kallats för Bebor under 9 månader så har nu Kenza gått ut med vilket namn deras son kommer att ha. Det blev Nikola Moulay Subosic och Moulay är efter Kenzas bror.

 

Vad heter erat/era barn? Mina heter Moa & Linus :)

 

Bild 1: 
bloggtext2: 

Bilden tillhör Kenza

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Vem är eran favorit på youtube?

16 december, 2019 | 12:07

Youtube har ju tagit över egentligen alla sociala medier mer och mer. Jag själv kollar inte så mycket på youtubers, dock kollar jag alltid på Therese Lindgrens videos, men också på Amir, Alexandra Nilsson, Linda-Marie och ibland Bianca Ingrosso.

Jag är väldigt nyfiken på att få veta vem som är eran favorityoutuber, och varför?

 

Isabella Löwengrips hus i serien Fartblinda

16 december, 2019 | 11:53

Jag såg serien Fartblinda när det kom ut, men att jag helt missade att det var Isabellas hus dom spelade in i förstår jag inte. Det var först igår som min syster sa att hon reagerade på det som jag var tvungen att kolla igen. Och där var det, Peder som huvudrollen heter bor i huset med sin familj och ni kan se bilderna nedan.

Vad Isabella fick för detta har inte kommit ut men det har pratats om väldigt höga belopp för den veckan som inspelningen skedde.

Man ser att det är sam möbler, och även samma prylar men dom har ställt en del saker på andra platser än vart dom stod innan.

Kenzas insamling är uppe i över 100 tusen

16 december, 2019 | 8:55

En del har insamlingar och en del har auktioner, och allt är i förmån för musikhjälpen.

Nu är både Alexandra Nilsson och Angelica Blicks auktioner avslutade och Alexandras (Lunch och kläder för 18 tusen) landade på 9100 kr och Angelicas på 2610 kr (träna med Angelica).

Men Kenza valde att istället ha en insamling där dom även väljer ut en vinnare som får gå på lunch med henne samt frå en goodiebag för 15 tusen (bland annat presentkort på 10 tusen på ivyrevel). Hennes insamling är nu uppe i öve 100 tusen kr, bara 30 tusen under Zara Larssons insamling där man får vara med Zara backstage under en spelning.

Att insamling drar in mer än en auktion är för att där kan alla bidra med det dom har råd med, medans en auktion måste man kunna buda högre än alla andra för att vinna.

 

Vad föredrar ni, auktion eller insamling?

Andreas förklarar varför han budade på Alexandra Nilssons auktion

14 december, 2019 | 10:49

Efter att jag skrev ut att Alexandra Nilsson verkade buda på sin egen auktion för musikhjälpen så blev hennes auktion nollad. Men om det var Alexandra eller Andreas som budade var oklart men det var från Andreas konto som Alexandra tidigare sålt saker på.

Men det verkar som att det var Andreas som budade på auktionen, och nu har han förklarat varför på sin instastory. Oftast är det folk som budar på sina egna via andra konton för att trigga upp priserna, men så verkar det inte ha varit i det här fallet.

Andreas förklarar att han budade för att han ville vara med och bidra, men att han stoppade vid en summa som han kände var vad han hade råd att lägga. Han trodde inte att han gjorde något fel men han anser att det är fel att han inte fick vara med och buda utan att tradera och musikhjälpen istället valde att nolla auktionen.

Eftersom han inte fick vara med så visar han upp att han skänkte 3500 kr till musikhjälpen istället för att vinna en auktion.  Istället ber han nu sina följare att se till att buda så det blir ett nytt rekord.

Dock skriver Alexandra på instastory att Andreas istället för auktionen valde att donera hela summan diret, som han lade i bud på auktionen. Dock budade Andreas 4500 kr på Alexandras auktion medn skänkte 3500 kr, så han skänkte inte hela budet han hade lagt.

Efter att Alexandras auktion blev nollad igår så har den redan kommit upp i 6200 kr.

Isabella Jedler har nu gift sig

13 december, 2019 | 22:25

I början av året var Isabella förlovad med sitt ex, men från ingenstans valde hon att bryta förlovningen och lämnade relationen. 2 månader senare hade hon (utan att leta) hittat kärleken igen i en man som hon haft en kemi med under flera år.

Nu 5 månader senare visar hon upp att dom gift sig med sin nya kärlek . Ett stort grattis till paret och deras framtid ihop.

 

Senaste från På Löpet

Molly Sandén berättar om nya kärleken

Kan Danny så kan minsann Molly.
Nu bekräftar sångerskan att hon är i en ny relation – precis som ex-fästmannen.
Men vem den lyckliga är får vi inte veta.

måndag 16 december 2019