- Senaste nytt från kändispressen

Kissie ryter ifrån - "jag får göra vad jag vill med mina pengar"

<<< Tillbaka

Kissie ryter ifrån - "jag får göra vad jag vill med mina pengar"

Body: 

Det har hänt mer än en gång att läsare går på influencers om hur dom spenderar sina pengar. En som fått hård kritik för detta är Blondinbella och det beror mest på att hon skrivit en bok om hur man är en economista men läsarna anser att hon är allt utom just det.

Nu har en läsare gått på Kissie om att hon köpt sin Prada väska då hon istället borde ge sina pengar till nysvenskar då dom har så dåligt med pengar medans hon själv har massor. Den kommentaren fick Kissie att se rött och hon har nu skrivit ett helt inlägg om hur hon får göra vad hon vill med sina pengar och att hon redan betalar massor med skatt. Egentligen borde inte Kissie behöva försvara sig då hennes pengar är hennes pengar och om hon väljer att lägga pengar på en väska så ska hon få göra det.

Kommentaren:

"Men snälla nån! Hur kan du gå och köpa en Pradaväska? När det finns så många nysvenskar i detta landet som är fattiga?? Du har ju röstat på centern, och centern är det parti som har hjälpt till att ta hit väldigt många nysvenskar, dessvärre har de det väldigt fattigt, därför borde väl alla människor hjälpa dessa i första hand och inte tänka på sig själva och sin egen lyx. Tänk en stackars nysvensk, som sitter i en förort och inte ens har råd med en Ica tygväska att lägga sina varor i? Alla borde efter valet visa vad de går för och verkligen ställa upp för dessa fattiga människor."

 

Jag känner tex en tjej som jobbar deltid då hon inte kan jobba heltid pga personliga skäl men hon väljer att spara en slant varje månad för att när hon sparat klart köpa sig en ny märkesväska. Är det fel av henne också att hon sparat lite varje månad för att sedan lägga tusentals kronor på en väska? Borde hon då istället ge bort sina pengar till någon annan? Det handlar inte om att personen skrev om just nysvenskar utan jag menar rent allmänt nu. 

Kissie tar också upp att hon önskar att ingen var fattig men att det inte är hennes jobb att se till att alla har pengar då ett samhälle där man tar från dom rika och ger till dom fattiga är inget hon tror på.  Dock så har Kissie skrivit att hon betalar mer skatt än vad 90% av hennes läsare gör vilket antagligen inte stämmer då många unga faktiskt tjänar ganska bra med pengar idag.

Kissie skriver:

"Jag betalar mer skatt än vad 90 % av mina läsare gör, skulle jag gissa. Sen vad jag då gör med mina pengar som blir över är helt upp till mig."

 

Sen borde personen tänka på att Kissie haft insamlingar flertal gånger där hon skänker alla pengarna till forkning/välgorenhet.

 

Anser ni att dom som tjänar mycket ska behöva ge bort sina pengar till dom som tjänar mindre?

Bild 1: 
bloggtext2: 

Faksimil: kissies.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

En julklapp som passar dom flesta

15 november, 2018 | 15:09

Sponsrat inlägg i samarbete med Sudio.se

 

 

 

Julen närmar sig med stora steg och dom flesta har nog börjat handla presenter till sina nära och kära. Jag vet inte hur det är med er men jag har alltid problem att hitta julklappar till minst 1 person av alla dom som jag ska köpa till så därför tänkte jag tipsa er om något som passar dom flesta .

Ni har ju sett att jag tidigare berättat om hemsidan Sudio.se som säljer trådlösa hörlurar med grymt ljud. Nu har dom lanserat ännu en ny produkt som heter "Tio" som ni hittar HÄR och dom finns i 4 olika färger (svart, vit, grön och rosa).

De är trådlösa lättviktshörlurar med avtagbar vinge så att man kan anpassa passformen beroende på om man är på gymmet eller använder dem till vardagsbruk. De har även en trådad sladd som gör den väldigt lätthanterlig och är mycket tåligare än vanlig sladd. Så för er som inte hittat presenter ännu eller om ni vill köpa ett par grymma lurar till er själva passa på att kolla in Sudios alla olika typer av lurar för jag lovar att det finns någon som passar dom flesta.

Ni får nu även av mig en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela erat köp om ni anger koden i kassan : 15svenskabloggare

Förutom produkten så medföljer det även helt kostnadsfritt en snygg presentpåse som ni kan se på bilden nedan.

Bingo Rimer blev erbjuden att få vara med på en trekant

15 november, 2018 | 14:48

Våra kära influencers har nog fått höra det mesta genom sina år som offentliga personer och Bingo Rimer är en av dom. Han har säkert fått flertal erbjudanden om att få ligga genom åren men ett erbjudande ville han dela med sig av på sin instagram och det handlar om när han blev erbjuden att få vara med på en trekant.

Det var ett par som skulle till Stockholm och då kände dom att Bingo gärna hade fått gjort dom sällskap i sängen för att sätta krydda på sitt sexliv.

Vad Bingo svarade på detta får vi nog veta i nya avsnittet av han och Katrins podd. Jag ska lyssna ikväll efter jobbet och uppdatera er med vad han sa om det här erbjudandet.

Angelica Blick är modell för Ivyrevel

15 november, 2018 | 12:34

Kenza och Angelica Blick har varit nära vänner under många år så nu var det äntligen dags för Angelica att stå modell för Kenzas företag Ivyrevel.

Tjejerna plåtades ihop för Ivyrevels party-edition som kommer att lanseras redan nästa vecka. Här har ni en liten förhandsvisning av plåtningen.

Nu finns Kissies kollektion hos caseapp

15 november, 2018 | 11:42

För några dagar sedan så gick jag ut med att Kissie designat en egen kollektion hos caseapp och igår började produkterna att säljas.

Hon har gjort 2 olika designer (varje design finns i 2 olika färger) och precis som hennes smyckeskollektion så handlar hennes kollektion om feminism. Priserna (beroende till vilken model av produkt som du behöver skal/skins till) ligger mellan 149 kr och 299 kr och ni hittar hela kollektionen HÄR. (Ej samarbete)

 

vad tycker ni om kollektionen?

 

 

För er som vill se hur hon gör när hon designar kan se hennes video här nedan.

 

Hugo körde sönder bensinpumpen

14 november, 2018 | 22:23

Det går inte så bra för Hugo just nu då han förra veckan körde på en sten och fick betala en självrisk på 9000 kr. Nu har han haft otur ännu en gång då han skulle tanka sin bil idag men glömde att ta bort pumpen från tanken när han skulle köra iväg.

Detta resulterade i att slangen slets av själva pumpen och som ni ser på bilden nedan så satt pumpen kvar i tanken. På bloggen berättar han även att han den senaste vecakan även fått en saftig p-böter utöver dessa 2 händelse.

 

Vi får hoppas att Hugp har lite mer tur nu framöver.

Senaste från På Löpet

Helena Hysén i skräckfärd på motorvägen

Helena Hysén i trafikdrama.
Hon tappade kontrollen i över 120 kilometer i timmen.
Nu berättar realitystjärnan om skräcken.

fredag 16 november 2018