- Senaste nytt från kändispressen

Kissie ryter ifrån - "jag får göra vad jag vill med mina pengar"

<<< Tillbaka

Kissie ryter ifrån - "jag får göra vad jag vill med mina pengar"

Body: 

Det har hänt mer än en gång att läsare går på influencers om hur dom spenderar sina pengar. En som fått hård kritik för detta är Blondinbella och det beror mest på att hon skrivit en bok om hur man är en economista men läsarna anser att hon är allt utom just det.

Nu har en läsare gått på Kissie om att hon köpt sin Prada väska då hon istället borde ge sina pengar till nysvenskar då dom har så dåligt med pengar medans hon själv har massor. Den kommentaren fick Kissie att se rött och hon har nu skrivit ett helt inlägg om hur hon får göra vad hon vill med sina pengar och att hon redan betalar massor med skatt. Egentligen borde inte Kissie behöva försvara sig då hennes pengar är hennes pengar och om hon väljer att lägga pengar på en väska så ska hon få göra det.

Kommentaren:

"Men snälla nån! Hur kan du gå och köpa en Pradaväska? När det finns så många nysvenskar i detta landet som är fattiga?? Du har ju röstat på centern, och centern är det parti som har hjälpt till att ta hit väldigt många nysvenskar, dessvärre har de det väldigt fattigt, därför borde väl alla människor hjälpa dessa i första hand och inte tänka på sig själva och sin egen lyx. Tänk en stackars nysvensk, som sitter i en förort och inte ens har råd med en Ica tygväska att lägga sina varor i? Alla borde efter valet visa vad de går för och verkligen ställa upp för dessa fattiga människor."

 

Jag känner tex en tjej som jobbar deltid då hon inte kan jobba heltid pga personliga skäl men hon väljer att spara en slant varje månad för att när hon sparat klart köpa sig en ny märkesväska. Är det fel av henne också att hon sparat lite varje månad för att sedan lägga tusentals kronor på en väska? Borde hon då istället ge bort sina pengar till någon annan? Det handlar inte om att personen skrev om just nysvenskar utan jag menar rent allmänt nu. 

Kissie tar också upp att hon önskar att ingen var fattig men att det inte är hennes jobb att se till att alla har pengar då ett samhälle där man tar från dom rika och ger till dom fattiga är inget hon tror på.  Dock så har Kissie skrivit att hon betalar mer skatt än vad 90% av hennes läsare gör vilket antagligen inte stämmer då många unga faktiskt tjänar ganska bra med pengar idag.

Kissie skriver:

"Jag betalar mer skatt än vad 90 % av mina läsare gör, skulle jag gissa. Sen vad jag då gör med mina pengar som blir över är helt upp till mig."

 

Sen borde personen tänka på att Kissie haft insamlingar flertal gånger där hon skänker alla pengarna till forkning/välgorenhet.

 

Anser ni att dom som tjänar mycket ska behöva ge bort sina pengar till dom som tjänar mindre?

Bild 1: 
bloggtext2: 

Faksimil: kissies.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Blondinbella ska inte dricka alkohol på 1 år

20 september, 2018 | 12:34

Många har genom åren påpekat att Blondinbella dricker väldigt mycket alkohol/vin varje vecka och nu har Blondinbella valt att inte dricka någon alkohol alls på 1 år.

I bloggen skriver hon nu att hon dricker ca 3 glas vin i veckan och så har det varit i 10 år och hon tror inte hon varit ifrån vin en hel vecka förutom när hon varit gravid.

 

 

Nyheter och rabattkod

19 september, 2018 | 22:15

Sponsrat inlägg i samarbete med Sudio.com

 

 

Jag har tidigare berättat för er att jag fått testa några olika produkter från sudio.com som jag tycker har varit helt otroligt bra både i ljud och design. Nu har jag ännu ett samarbete med hemsidan där jag nu även får ge er en rabattkod som ger er 15% rabatt på hela erat köp och ni behöver bara ange koden: svenskabloggare2018

Dom har nu ett sortiment med 7 olika varianter av hörlurar både trådlösa men även vanliga med sladd. Om ni  är som mig och alla dom jag känner så har många av er tagit tag i träningen nu igen efter en paus över sommaren och då kanske ni behöver ett par nya grymma hörlurar?

Jag kan tipsa er om deras produkt som heter Nivå som är två små lurar som du  sätter in i örat och ni hittar den HÄR. Sen har dom även deras over-ear-hörlur som heter Klar som ni hittar HÄR.

Även om ni inte själva behöver nya lurar så är det en grym julklapp att ge bort nu när julafton närmar sig. Sen kan jag avslöja att alla som handlar hos dom även nu får deras snygga coasters som ni kan se bild på nedan:)

 

Sindy och Kevin har gjort en kärlekstatuering

19 september, 2018 | 21:56

Nu är det Sindy och Kevins tur att skaffa sig en kärlekstatuering mendom har inte skrivit in varandras namn på sina kroppar. Dom har istället tatuerat in "4ever <3" men dom är inte dom enda som nyligen gjort kärlekstatueringar utan även Dessie och hennes pojkvän har gjort det.

Dom gjorde sina redan innan sommaren men missade att skriva om det och dom har tatuerat in varandras första bokstav från deras namn.

 

Ni ser både Sindys och Dessies tatueringar nedan.

 

Här är svaret som Shell gav till Kissie

19 september, 2018 | 21:51

Efter att Kissie såg porrtidningar inne på Shell så blev hon så arg så hon skrev till dom öppet på facebook och nu har dom gett Kissie ett svar.

Dom förklarar att butikerna idag bedrivs av en extern part men att efter 2 oktober så kommer Shell att börja ta tillbaka sina butiker och då kommer dom ta bort porrtidningarna helt från sina sortiment. Dom tackar även kissie för att hon uppmärksammade detta och att dom även gärna vill veta vilken butik/station det handlar om.

 

Paow är med i hemliga beundrare

19 september, 2018 | 16:33

Vi är vana att se Paow i dokusåpor men den här gången får vi se henne i det nya avsnittet av serien "Hemliga beundrare". Hennes avsnitt visas på måndag den 24:e september kl 21 och det är Paow som valt att bjuda ut en kille på en dejt och så får vi se om han är intresserad av henne eller inte men i reklamen säger han att Paow var personens som han inte riktigt ville träffa.

I reklamen säger hon att som känd så är hon van att få vem hon vill.

 

Kommer ni att titta på hennes medverkan?

 

Senaste från På Löpet

Trumps könsorgan jämförs med en svamp

Hoppas ni har ätit innan ni läser det här.
Nu beskriver Stormy Daniels Donald Trumps könsorgan.
Hon liknar hans penis vid en Super Mario-karaktär med svamphatt.

torsdag 20 september 2018