- Senaste nytt från kändispressen

Läsare "ni har så små barn, varför skiljer man sig då??"

<<< Tillbaka

Läsare "ni har så små barn, varför skiljer man sig då??"

Body: 

Som alltid så kommer det in väldigt mycket kritik på Blonsinbellas blogg och ännu en gån (precis som en miljon gånger tidigare) så pratas det om Blondinbellas seperation med Odd. Blondinbella har skrivit i sitt senaste inlägg om hur 3 dagar med barnen är för lite då hon inte alltid blir emotionellt klar med barnen på så får dagar och hon längtar till dom kör en vecka åt gången.

Detta har gjort att flera för det första undrar vad hon menar med att hon inte blir emotionellt klar med barnen då det är barnen som ska känna så inte Blondinbella. Utöver detta så har några påpekat detta med att man skiljer sig speciellt när man har barn. En kommentar reagerade jag på och blev faktiskt ganska arg över hur läsaren slänger ur sig något som hon inte vet någonting om alls och hen skriver såhär:

"Tänk om ni hade hållt ihop då, då hade du sluppit dagar-tänket… ni har så små barn, varför skiljer man sig då?? Kan inte fatta det?!"

 

För det första så kan ingen människa på denna planet veta vad som kommer att ske i framtiden varken hos sig själv eller hos någon annan. Alla kan inte hålla ihop bara för "att man har barn ihop" eller för att man är gifta utan det finns miljoner anledningar till varför folk väljer att skilja sig.

Det jag känner spontant är att få veta om den här läsare tex hade varit kvar hos sin man om han varit otrogen, slagit henne eller barnen, om han var hemma 1 dag i veckan pga jobb, om han kom hem full 4 dagar i veckan, om han låg på soffan och aldrig lyfte ett finger varken för jobb eller huset och barnen??? Som sagt det finns miljoner anledningar till en seperation och ingen ska behöva leva i en relation där en eller båda mår dåligt och det vet jag av egen erfarenhet både i min egen relation med min sons pappa men också av att ha sett mina föräldrars relationer.

Om man ska gå in ännu mer personligt så minns ni som läst min blogg länge att jag och min sons pappa separerade för lite mer än två år sedan då vi hade det väldigt dåligt men av flera anledningar så var det det bästa som kunde ha hänt oss. Det gav oss en chans att andas och efter en tid så kunde vi börja bygga upp våran relation igen (vilket tog väldigt lång tid) men idag är vi starkare än någonsin i våran relation. Min poäng är att ibland så är en seperation så mycket bättre för både barnet och föräldrarna än att man ska fortsätta och barnen får växa upp med allt det negativa som kan komma med att man inte är lycklig.

Nu blev det väldigt personligt inlägg men blir så arg när läsarna hoppar på Blondinbella om att hon och Odd inte borde gå isär på grund av barnen då vi faktiskt inte vet till 100% vad som hänt. Undrar om dessa läsare som påpekar så mycket skulle tycka samma sak om Blondinbella hade skrivit att Odd slagit henne, hade seperationen då helt plötsligt varit ok?

 

Vad tycker ni ska man hålla ihop resten av livet för barnens skull om någon i relationen är olycklig?

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
bloggtext2: 

Faksimil: isabellalowengrip.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Det är inte Paow som tatuerat in Lance namn

21 februari, 2018 | 4:46

Igår lade Paow upp en bild på sin instastory där hon skriver att hon är hos en tatuerare och frågar sina följare vad dom tror att hon ska tatuera. Senare på kvällen igår så lade även Lance upp en bild på sin instastory där man ser att någon tatuerat in hans namn under bröstet och frågar sina följare om dom tror att det är Paow eller hans mamma som tatuerat in hans namn.

Det är inte Paow som tatuerat hans namn då Paow har ett korst tatuerat mellan sina bröst och på personen som skrivit in hans namn så finns det inget kors mellan brösten.

 

Spraytan som inte blev så bra

20 februari, 2018 | 17:58

Blondinbella har sista året berättat om hur hon går iväg för att få spraytan inför plåtningar och viktiga möten. Hon har berättat att hon gör detta för att se fräsch ut speciellt när det är en plåtning hon ska på och hon gjorde senast en spraytan för ett par veckor sedan.

Men  i hennes senaste inlägg så visar hon en närbild på sin hand och den bruna färgen på handen är inte alls snyggt utan det ser ut som något som man gjort hemma utan handskar. Nu kan jag ingenting om spraytan förutom att den försvinner mer och mer efter en vecka men ni som är mer insatta är det vanligt att färgen blir såhär ojämn när den börjar släppa från kroppen?

 

Jockiboi har skrivit en ny bok

20 februari, 2018 | 17:40

Sart är det dags för Kissie att lansera sin nya bok som blir den andra hon skrivit men nu avslöjar även Jockiboi att han i smyg har skrivit en till bok.

Den 9 oktober 2017 så släppte Jocke sin första bok "Monster" som fick ganska hård kritik av en del som ansåg att den inte alls är lämplig för barn/ungdomar som följer honom. Men trots kritiken så vart 15 tusen exemplar bokade inför lanseringen på bara 48 timmar och boken blev en av årets mest sålda böcker.

Hans nästa bok heter "Du är inte ensam" och den kommer att lanseras någon gång i maj men man kan redan nu förhandsboka den hos adlibris. Jocke beskriver själv boken som en uppföljare till hans första bok men att den  här kommer att gå ännu djuoare.

HÄR kan man förhansboka den.

Har Blondinbella opererat brösten?

19 februari, 2018 | 19:58

En sak som allt fler av Blondinbellas läsare börjar fundera kring är hurvida hon opererat brösten dom senaste månaderna eller inte. Detta har skrivits om bland kommentarerna tidigare men det har blivit en ganska stor fråga efter hennes resa till Danmark i helgen där hon visar upp sig i en baddräkt.

Översta bilden här under är bilden hon lade upp i helgen och under den är ett kollage med några bilder på henne sista året i baddräkt. Man kan se en viss skillnad på brösten då dom ser fastare ut och rundare men frågan är nu tycker ni att det ser ut som att hon opererat brösten?

 

Paow och Lance är ett par igen

19 februari, 2018 | 6:25

Nu har Paow bekräftat att hon och Lance är ett par igen efter att inte ha sovit ihop på 2 dagar efter att dom gjorde slut. Dom insåg att dom älskar varandra väldigt mycket och att det negativa med att jobba med sociala medier är att man delar med sig av för mycket av sitt privatliv.

Hon berättar också att det är svårt att ha en relation när andra människor försöker förstöra det men hon är äsker på att hon vill vara med honom resten av sitt liv.

Även Lance mamma verkar glad över att dom hittat tillbaka till varandra och skriver några beskydande ord om Paow på sin blogg.

 

Senaste från På Löpet

Maddes skoningslösa kupp mot Sofia

Den infekterade fejden mellan prinsessorna trappas upp. 

Nu visar Madeleine på nytt sina kort och spelar ut Sofia på ett kalkylerat sätt.

– När hon är på sitt mest usla humör så fryser till och med helvetet till is, säger en person i kungafamiljens närhet. 

onsdag 21 februari 2018