- Senaste nytt från kändispressen

Läsare "ni har så små barn, varför skiljer man sig då??"

<<< Tillbaka

Läsare "ni har så små barn, varför skiljer man sig då??"

Body: 

Som alltid så kommer det in väldigt mycket kritik på Blonsinbellas blogg och ännu en gån (precis som en miljon gånger tidigare) så pratas det om Blondinbellas seperation med Odd. Blondinbella har skrivit i sitt senaste inlägg om hur 3 dagar med barnen är för lite då hon inte alltid blir emotionellt klar med barnen på så får dagar och hon längtar till dom kör en vecka åt gången.

Detta har gjort att flera för det första undrar vad hon menar med att hon inte blir emotionellt klar med barnen då det är barnen som ska känna så inte Blondinbella. Utöver detta så har några påpekat detta med att man skiljer sig speciellt när man har barn. En kommentar reagerade jag på och blev faktiskt ganska arg över hur läsaren slänger ur sig något som hon inte vet någonting om alls och hen skriver såhär:

"Tänk om ni hade hållt ihop då, då hade du sluppit dagar-tänket… ni har så små barn, varför skiljer man sig då?? Kan inte fatta det?!"

 

För det första så kan ingen människa på denna planet veta vad som kommer att ske i framtiden varken hos sig själv eller hos någon annan. Alla kan inte hålla ihop bara för "att man har barn ihop" eller för att man är gifta utan det finns miljoner anledningar till varför folk väljer att skilja sig.

Det jag känner spontant är att få veta om den här läsare tex hade varit kvar hos sin man om han varit otrogen, slagit henne eller barnen, om han var hemma 1 dag i veckan pga jobb, om han kom hem full 4 dagar i veckan, om han låg på soffan och aldrig lyfte ett finger varken för jobb eller huset och barnen??? Som sagt det finns miljoner anledningar till en seperation och ingen ska behöva leva i en relation där en eller båda mår dåligt och det vet jag av egen erfarenhet både i min egen relation med min sons pappa men också av att ha sett mina föräldrars relationer.

Om man ska gå in ännu mer personligt så minns ni som läst min blogg länge att jag och min sons pappa separerade för lite mer än två år sedan då vi hade det väldigt dåligt men av flera anledningar så var det det bästa som kunde ha hänt oss. Det gav oss en chans att andas och efter en tid så kunde vi börja bygga upp våran relation igen (vilket tog väldigt lång tid) men idag är vi starkare än någonsin i våran relation. Min poäng är att ibland så är en seperation så mycket bättre för både barnet och föräldrarna än att man ska fortsätta och barnen får växa upp med allt det negativa som kan komma med att man inte är lycklig.

Nu blev det väldigt personligt inlägg men blir så arg när läsarna hoppar på Blondinbella om att hon och Odd inte borde gå isär på grund av barnen då vi faktiskt inte vet till 100% vad som hänt. Undrar om dessa läsare som påpekar så mycket skulle tycka samma sak om Blondinbella hade skrivit att Odd slagit henne, hade seperationen då helt plötsligt varit ok?

 

Vad tycker ni ska man hålla ihop resten av livet för barnens skull om någon i relationen är olycklig?

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
bloggtext2: 

Faksimil: isabellalowengrip.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Paow berättar att det är lätt att glömma markera reklam

17 februari, 2019 | 7:43

Det går vilt till på Paows instastory sista 2 veckorna och det verkar inte sakta ner. Dom sista 2 dagarna så har det kommit upp en hel del och hon tog även upp att Samir blivit anmäld för smygreklam.

Samir är inte arg för att någon anmälde honom utan för att det är 2 kända prodiler inom samma yrke som gjort det. Han anser att om man är kollegor så gör man inte såhär utan man ställer upp för varandra. Många har backat upp Samir efter hans inlägg på instastory och en av dom är Paow.

Paow börjar med att berätta att eftersom reglerna kring reklam är relativt nya så är det lätt hänt att man glömmer/missar att markera inlägg som reklam. Hon skriver också om hur en del "vänner" ifrån hennes bransh väljer att avfölja henne och kontakta företag hon samarbetar med pga hennes politiska åsikter. Utöver detta har hon gjort ett ironiskt inlägg på instagram som ni kan se nedan.

Men det är inte allt, minns ni vän-tatueringen hon och Jasse gjorde? Dom skrev en text som dom delade av på mitten, texten löd såhär "Real friends are like stars..You don`t always see them but you know they are always there".

Paow skriver nu att eftersom dom inte är vänner längre så vill hon göra om sin tatuering, hon skriver att det är tur att hon har den delen av texten som hon har så hon kan skriva om den.

 

Och sist men inte minst så har hon dissat "bondlurkar" och antyder att dom behöver hjälp att veta vilken sida dom ska gå på.

Nicci och Mathias Guss försöker bevisa att Nicci inte är en golddigger

17 februari, 2019 | 6:06

Både Nicci och hennes pojkvän Mathias Guss har sedan dom blev ett par försökt få folk att inte tro att Nicci är en golddiger. Men trots sina försök så har många svårt att tro på detta speciellt efter Niccis och Bens sista youtube konflikt.

Det säsg mycket både från Nicci och Ben och deras historier om deras förhållande är helt olika. Dock så kan ingen av oss någonsin veta vem av dom som ljuger eftersom det enbart är dom två som vet exakt hur allt ligger till.

Men nu har det varit alla hjärtans dag och både Nicci och hennes pojkvän Mathias visar upp hans present. Nicci har köpt honom en iphone och självklart skriver Mathias "det var väll henne ni kallade för gold digger", Nicci delade detta på sin instastory också.

Isabelle Strömberg har börjat umgås med Knivmicke igen

16 februari, 2019 | 9:40

När Isabelle flyttade till Stockholm så var hon i ett missbruk och även i Stockholm fortsatte missbruket. Vi kunde se henne umgås flitigt med Steffi, Micke och Sindy men efter en tid så slutade Steffi och Isabelle att umgås med Micke och Sindy.

Isabelle träffade sedan sitt ex och hon började ta tag i sitt liv och sedan hon träffade honom så blev allt bättre för henne. Men nu när det tagit slut mellan henne och hennes ex så har hon börjat umgås med Micke igen, detta visar både hon och Micke på instagram/instastory.

Micke har under sista året helt öppet berättat/visat att han tar alla möjliga droger fortfarande, och eftersom Isabelle har mått rätt dåligt sen det tog slut med sitt ex så får vi hoppas att hon inte faller tillbaka i gamla vanor.

Grattis Therese Lindgren

16 februari, 2019 | 9:05

Ber om ursäkt att bloggen blev tom resten av dagen igår. Hade gjort 3 tidsinställda inlägg då vi var på akuten hela kvällen men av någon anledning så kom ingen av dom upp.

 

Ett av inläggen var ett grattis till Therese Lindgren som igår fyllde 23 år. Om ni vill önska henne grattis i efterskott så kan ni göra det HÄR.

 

Kenza kommer inte att visa sin son på sociala medier

15 februari, 2019 | 6:50

Något som många alltid är nyfikna på när det gäller influencers barn är om dom kommer visas på sociala medier eller inte. Någon som valt att inte visa sina barn alls på sina sociala medier är Isabella.

Nu när Kenza är gravid så har hon haft en frågestund på instastory, hon får frågan om hon kommer visa sin son på sina sociala medier. Kenza svarar att hon kommer visa lite av sin son i början men att sedan kommer hon inte visa upp honom. En av anledningarna är att hon inte vill att någon på förskolan/skolan ska känna igen honom från hennes sociala medier.

Senaste från På Löpet

Linda Bengtzing utfryst i kändisvärlden

Linda Bentgtzing känner sig utfryst och bortglömd.
Sångerskan bjuds inte längre in till de glammigaste festerna.
Nu berättar hon om sina känslor av övergivenhet.

måndag 18 februari 2019