- Senaste nytt från kändispressen

Läsare "ni har så små barn, varför skiljer man sig då??"

<<< Tillbaka

Läsare "ni har så små barn, varför skiljer man sig då??"

Body: 

Som alltid så kommer det in väldigt mycket kritik på Blonsinbellas blogg och ännu en gån (precis som en miljon gånger tidigare) så pratas det om Blondinbellas seperation med Odd. Blondinbella har skrivit i sitt senaste inlägg om hur 3 dagar med barnen är för lite då hon inte alltid blir emotionellt klar med barnen på så får dagar och hon längtar till dom kör en vecka åt gången.

Detta har gjort att flera för det första undrar vad hon menar med att hon inte blir emotionellt klar med barnen då det är barnen som ska känna så inte Blondinbella. Utöver detta så har några påpekat detta med att man skiljer sig speciellt när man har barn. En kommentar reagerade jag på och blev faktiskt ganska arg över hur läsaren slänger ur sig något som hon inte vet någonting om alls och hen skriver såhär:

"Tänk om ni hade hållt ihop då, då hade du sluppit dagar-tänket… ni har så små barn, varför skiljer man sig då?? Kan inte fatta det?!"

 

För det första så kan ingen människa på denna planet veta vad som kommer att ske i framtiden varken hos sig själv eller hos någon annan. Alla kan inte hålla ihop bara för "att man har barn ihop" eller för att man är gifta utan det finns miljoner anledningar till varför folk väljer att skilja sig.

Det jag känner spontant är att få veta om den här läsare tex hade varit kvar hos sin man om han varit otrogen, slagit henne eller barnen, om han var hemma 1 dag i veckan pga jobb, om han kom hem full 4 dagar i veckan, om han låg på soffan och aldrig lyfte ett finger varken för jobb eller huset och barnen??? Som sagt det finns miljoner anledningar till en seperation och ingen ska behöva leva i en relation där en eller båda mår dåligt och det vet jag av egen erfarenhet både i min egen relation med min sons pappa men också av att ha sett mina föräldrars relationer.

Om man ska gå in ännu mer personligt så minns ni som läst min blogg länge att jag och min sons pappa separerade för lite mer än två år sedan då vi hade det väldigt dåligt men av flera anledningar så var det det bästa som kunde ha hänt oss. Det gav oss en chans att andas och efter en tid så kunde vi börja bygga upp våran relation igen (vilket tog väldigt lång tid) men idag är vi starkare än någonsin i våran relation. Min poäng är att ibland så är en seperation så mycket bättre för både barnet och föräldrarna än att man ska fortsätta och barnen får växa upp med allt det negativa som kan komma med att man inte är lycklig.

Nu blev det väldigt personligt inlägg men blir så arg när läsarna hoppar på Blondinbella om att hon och Odd inte borde gå isär på grund av barnen då vi faktiskt inte vet till 100% vad som hänt. Undrar om dessa läsare som påpekar så mycket skulle tycka samma sak om Blondinbella hade skrivit att Odd slagit henne, hade seperationen då helt plötsligt varit ok?

 

Vad tycker ni ska man hålla ihop resten av livet för barnens skull om någon i relationen är olycklig?

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
Bild 4: 
bloggtext2: 

Faksimil: isabellalowengrip.se

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Säger ni ifrån när någon gör något som ni anser är fel?

19 augusti, 2018 | 19:46

Jag tror nog att i stort sett alla människor sett andra göra något olämpligt som vi själva inte anser är ok att göra speciellt inte bland folk. Hugo lade upp på sin instastory om en händelse som skedde i omklädningsrummet då en man använde hårtorken för att blåsa tort sitt könsorgan och rumpa. Hugo ansåg att detta inte var ok och valde då att säga ifrån men killen ska inte ha förstått vad Hugo menade. Stämningen blev dålig och han gick till en annan hårtork skriver Hugo.

Brukar ni säga till människor både som ni känner och inte känner när ni ser något som ni inte tycker är ok? Jag har sagt till vid några tillfällen tex när en kvinna lät sin hund bajsa på gräsmattan vid lekplatsen (massa barn var ute och lekte där när det hände) och hon lämnade kvar det. Jag valde att säga ifrån att det inte var ok speciellt inte när barnen leker på gräsmattan då den hör till lekplatsen.

Ett annat exempel var en gång inne i Göteborg och jag såg en förälder skrika till sitt barn ( som kanske var runt 5-6 år) massa elakt och när jag såg att personen rykte tag i barnet på ett väldigt hårt och våldsamt sätt så valde jag att gå fram och säga ifrån eftersom det såg ut som att barnet fick ont. Detta är några exempel på saker som jag skulle säga ifrån om så berätta gärna om ni valt att säga ifrån precis som Hugo gjorde.

Vimmelbilder från rockbjörnen

19 augusti, 2018 | 7:29

Här kommer lite vimmelbilder från Rockbjörnen och bilderna ägs och är tagna av Cawa Media

Nu finns Fokis klockor till försäljning

19 augusti, 2018 | 6:35

Nu har Fokis klockor som hon gjort i samarbete med Lambretta Watches kommit ut till försäljning. Det finns tre varianter svart, rosa och guld och priserna ligger på 895 kr (svart och rosa läder) och 1495 kr (guld). Ni hittar klockorna HÄR.

All vinst som Foki får för klockorna går rakt av till välgörenhet där man ska bygga fler skolor i Thailand. Kissie gick in i samma samarbete med Lambretta som Foki gjorde men Kissie har inte skrivit någonting om hennes kollektion och det finns heller inga klockor designade av henne på deras hemsida.

Valde Kissie att inte vara kvar i samarbetet med Lambretta eftersom hon skriver så mycket om alla andra produkter hon designar men inget om klockorna?

 

Jag har mailat företaget så återkommer med hur det ligger till med Kissies kollektion.

Blondinbella säljer sitt hus för 3 miljoner mer än hon köpte det för

18 augusti, 2018 | 11:26

För två dagar sedan skrev jag ut att Blondinbella köpt ett nytt hus för 25 miljoner och nu ligger hennes nuvarande hus ute till försäljning. När hon och Odd köpte huset så kostade det 8,7 miljoner men nu säljer hon det för 11,9 miljoner vilket är en ökning på lite mer än 3 miljoner,

Ni hittar annonsen på hennes hus HÄR.

Att huset ökat mycket i värde är för att när dom köpte huset så valde Blondinbella och Odd at renovera i stort sett hela huset.

Paow har tatuerat in "esskeetit" på sin arm

17 augusti, 2018 | 8:41

För några dagar sedan så var Paow och kollade på Malone och Lil Pumps spelning och det slutade med att Paow tatuerade in ordet "Esskeetit" på sin underarm. Det var hon och ett par till (hennes vän Elli samt Lil Pump) som valde att tatuera in Lil Pumps låtnamn som betyder "let's get it" och i den låten rappar han om att ta Ecstasy.

Paow skriver på bloggen att hon får se om hon ångrar tatueringen senare men att just nu tycker hon att det är kul.

Senaste från På Löpet

Blondinbellas miljonregn över barnen

Blondinbella har gjort en osannolik succé.
Bloggerskans företagsimperium värderas till nästan en halv miljard.
Nu planerar Isabella Löwengrip framtiden för sina barn.

söndag 19 augusti 2018