Lisanna Carmen försöker starta bråk med Camilla Hamid

@Influencers Lisanna Carmen (som ni just nu kan se på tv i Sveriges värsta bilförare ihop med Marcel Jehrlander) har nu försökt starta ett bråk med Camilla Hamid men misslyckas rätt rejält.
@Camilla Hamid har startat en serie på youtube som heter “Halv åtta hos en youtuber” och det har släppts 2 avsnitt. Första avsnittet lades ut för 6 dagar sedan och i första avsnittet gästade Antonija Mandir i serien vilket fick Lisanna att reagera starkt. Hon går på Camilla på instagram om att det är sjukt dålig stil att hon tagit hennes ide med siern då hon själv 2019 pratade om att starta just en serie som heter samma och anser att Camilla borde fråga henne om det var okej att hon tog hennes ide.
@Camilla svarar med att hennes serie är inspirerad av “halv åtta hos mig” som går på tv4 och då ger Lisanna ännu ett svar som lyder:

@”fast grejen är inte detta utan jag skrev 2019 till Antonija om detta iden för jag skulle starta denna serien på min youtube kanal och jag frågade henne om hon ville va med men jag berättade hela min ide till henne! Hon vet mycket väl om det också! Säger hon någonting annat så ljuger hon!”

@Det finns ju dock lite funderingar kring det Lisanna skriver och det är:
@1. Om Lisanna sa detta för 2 år sedan varför har hon ännu inte startat det?
@2. Vad har Camilla med detta att göra och hur skulle hon kunna veta vad Lisanna sagt till Antonija eller inte?
@3. Varför skulle Camilla be om lov av Lisanna om hon får en ide på youtube?

@Oavsett vem som sagt vad så är det mellan Antonija och Lisanna, och bara för att hon sagt detta till Antonija så betyder det inte att andra inte kan ha samma ide. JLC tex startade för 2 år sedan “Halv 8 hos …” vilket är exakt samma tema som det Camilla startat,
@Efter att Camillas följare gått på Lisanna om hur fel det hon skriver är och att Camilla inte har något med detta att göra så blir Lisanna helt tyst,


@Och för er som är sugna på att se på Camillas nystartade serie hittar avsnitten HÄR.

2

2

2

Lämna ett svar